|
Mls hp
|
 |
« : Ekim 23, 2006, 21:18:28 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2006, 13:22:44 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocker_snake
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2006, 21:27:07 » |
|
paylaşımın için saol güsel foto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2006, 21:30:59 » |
|
bunlar beşinci filmden yayınlanan "set resimleri"... filmden değil yani... (ve harry iğrenç görünüyo, neyse :S)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2006, 21:35:30 » |
|
bunlar beşinci filmden yayınlanan "set resimleri"... filmden değil yani... (ve harry iğrenç görünüyo, neyse :S)
hmm..o zmn başlığı fln düzeltiim bn yanlış anlaşılmasın böle 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2006, 21:41:13 Gönderen: mls_hp »
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 23, 2006, 21:55:46 » |
|
ben de gazete bölümüne taşıdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HermionesDream
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2006, 22:58:27 » |
|
harry süper çıkmış yaww bayıldımm çok sağol haber için
|
|
|
|
|
|
 Üç şeyden emindim.. Birincisi Edward bir vampirdi..İkincisi ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı kanıma susamıştı..Üçüncüsü ise koşulsuz ve geri dönülemez bi şekilde ona aşık olmuştum.. Twilight.*
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 23, 2006, 23:22:19 » |
|
hihihiihihihi harry nin giydiği kıyafet çok kötü yahuu.... hakiiiiikaten çok kötü çıkmış.... nerde tshirt ü bol pantulu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2006, 23:55:14 » |
|
Haber için saol süper fotolar
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2006, 00:51:04 » |
|
harry hırbo gibi giyiniyor yanlız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 24, 2006, 02:11:37 » |
|
hihihiihihihi harry nin giydiği kıyafet çok kötü yahuu.... hakiiiiikaten çok kötü çıkmış.... nerde tshirt ü bol pantulu  yani kot t shirt giymeliydi takım elbiseyle çıktı karşımıza bence hiç olmamış  ayrıca hadi saçlarını kestirdi anladım ama yandan ayırıp yatırmanın manası neydi pek kavrayamadım  yinedee sonunda bööle güzel resimler elimize geçtiği için mutluyum ve tabi fotolar iiçin saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 24, 2006, 02:35:47 » |
|
daniel büyük amcalar gibi giyinmş esefle kınıyor ve onu haftanın rüküşü seçiorum heralde duruşma sahnesi için bu resmi kıyafet :/ eer kendi zewkiyse ikinci kez esefle kınıorum
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 24, 2006, 12:35:01 » |
|
ay resime bayıldım.çok hoşuma gitti.danin bu hali takım giymesi ve saçlarını ayırması italyan erkeklerine benzettim ben.  :Pyeni resimler görmek çoook hoş benim hesaplarıma göre 258 gün kaldı.ağlamak isstiyorum yawww.  , haber için çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 24, 2006, 14:57:07 » |
|
evet duruşmaya gidiyor burda yanındada mr weasley var. ya bu çocuk kesin mr weasleyin kıyafetlerini giyinmiş  büyük kıyafetler yakışmamış ama uymuş bence amörce giyinmiş çocuk hayatında ilkkez durşmuyu gidiyo yani uymuş uymuş. tam ingiliz aile babaları gibi yani iğrenç. bizdeki gibi olsaydı çizgili takım elbise altına uzun burun bi ayakkabı ıyyyy
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2006, 14:59:00 Gönderen: eda_cd_274 »
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|