|
madrock
|
 |
« : Ocak 30, 2008, 12:22:29 » |
|
Arkadaşlar belki daha önce söyleyen olmuştur ama ben forumda böyle bir hata bulan olduğunu görmedim.. Filmdeki hata:.. ben bütün kitapları okudum.. hatta belki birşeyi kaçırmışımdır diye son 3 kitabı son 2 haftada tekrar okudum.. ama felsefe taşında mcgonagall kediden.. insana dönüşürken giyinikdi.. hatta bununla ilgili iki sahne var.. biçim değiştirince insanlar giyinik mi oluyor.. ama animaguslar.. neden elbise giymek zorunda .. ben bu bölümü acaaba okurken gözden falan mı kaçırdım.. sirius bakanlıkta köpekten insana dönüşürken.. üzerine bir palto giymek zorunda kalmıştı.. giyinik değildi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi_o_nini
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2008, 14:47:15 » |
|
haklısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zırt@poz
Süt
gez göz arpacık ;;;;; bleeee
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 30, 2008, 14:49:22 » |
|
O olay benim de dikkatimi çekti...Yanlış olmasın ama McGonagallı da animagus diye biliyorum ben.McGonagall ona göre bir sihir yapmıştır belki;sonuçta Sirius/tan çok daha iyi bir büycü ama bir hata olması kuvvetle muhtemel.Güzel bir noktayı yakalamışsın.Tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 30, 2008, 14:51:52 » |
|
arkadaşlar şöyle düşünün ki siz birinci filmde mcgonagall ın tam evrim geçirirkenki halini görmediniz sadece gölgesini gördünüz ama böyle şeyler serilerde hep olur çünkü yönetmenler değişince bakış açısı da değişir bir çok yerde hata bulunabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2008, 14:53:34 » |
|
ona bakarsan peterde 3.filmde tekrar fareye dönüşürken takım elbisesi dışarda kalmıştı ama fareden insana dönüştüğünde giyinikti çok saçma hatalar her kitapta ve filmde mevcut olabilir
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
Der_Meister
Kakao

Te quiero puta!
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2008, 15:12:43 » |
|
Neden kendinizi hata bulmaya odaklıyorsunuz ki  Kitapların keyfini çıkarın 
|
|
|
|
|
|
Komm her, bleib hier Wir sind gut zu dir... __________________
Şöyle beni alıntılayıp mantıksız mesajlar yazmayın! Fikrinizi yazın konuyla alakalı, benim yaptığım gibi! Burada bana değil başlığa cevap vermek için varsınız!
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 30, 2008, 15:27:30 » |
|
eet sadece gölgesini gördük
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 30, 2008, 15:40:08 » |
|
ona bakarsan peterde 3.filmde tekrar fareye dönüşürken takım elbisesi dışarda kalmıştı ama fareden insana dönüştüğünde giyinikti çok saçma hatalar her kitapta ve filmde mevcut olabilir Ayrıca kitapta Peter'ın kendisine öldü süsü vermesinden sonra ondan arta kalan tek şey parmağı deniliyor. Giysileri ve parmağı değil. Bence de yönetmenden kaynaklanıyor ama filmin bütününü etkilemeyen bir detay.
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! yarabbim daral has come to me - Dede Korkut sunumu hazirliyor says: su dunyada odev denen nagmerde karsi koyan kim varsa ciksin ulan ben bittim dede korkutun yegeniyim tuttum onun gibi soy soyleyecegim sesime efekt ekledim ama olmadi sankim cikti sesim... bulent ersoyunkinden bile beterim odevler aldi boyumu yarim bari sen anla bunu da rahatsiz etme beni gayrim!
|
|
|
|
madrock
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 31, 2008, 10:51:21 » |
|
arkadaşlar şöyle düşünün ki siz birinci filmde mcgonagall ın tam evrim geçirirkenki halini görmediniz sadece gölgesini gördünüz ama böyle şeyler serilerde hep olur çünkü yönetmenler değişince bakış açısı da değişir bir çok yerde hata bulunabilir  hayır yanlış biliyorsun tam evrim geçirirken ki halini gördük hatırlarsan.. harry ile ron ilk derse geç kalmıştı.. felsefe taşında.. mcgonagall.. orda kediden insana gözlerimizin önünde dönüştü.. ilk biçimlendirme dersinde.. haksız mıyım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 31, 2008, 11:07:54 » |
|
iyide onlar büyücü belki biçim değiştirirken en son üzerlerinde bulunan kıyafetler geri geliyordur.Yani köpek olacak diyelim kıyafetlerde büyünün içine giriyor ve kıyafette değişiyordur.sonuçta çok ileri düzeyde bir sihir bu.Çok özlü iksir gibi değil onla karıştırıyorsunuz bence.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2008, 17:22:00 » |
|
Bu konunun yabancı bir forumda tartışıldığını görmüştüm. Animagus lar dönüştüğünde giysileri nereye gider? Mesela Rita dönüştüğünde gözlüğü ne oluyor? Filmlerde değil; ama kitapta kıyafetler yok oluyor; sonra tekrar beliriyordu. Neyse sonuçta vardıkları nokta giysilerin geri çağrılana dek başka bir boyuta gittikleriydi. :/
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2008, 18:44:25 » |
|
o sadece bi gölgeydi ama bilmiyom haklı da olabilirsin
|
|
|
|
|
|
Twilight 
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2008, 15:02:59 » |
|
bence gussel bi tespit
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 21, 2008, 18:59:36 » |
|
Bu konunun yabancı bir forumda tartışıldığını görmüştüm. Animagus lar dönüştüğünde giysileri nereye gider? Mesela Rita dönüştüğünde gözlüğü ne oluyor? Filmlerde değil; ama kitapta kıyafetler yok oluyor; sonra tekrar beliriyordu. Neyse sonuçta vardıkları nokta giysilerin geri çağrılana dek başka bir boyuta gittikleriydi. :/
olabilir yani ne deyim ki.iyi bi konuya değinmişsiniz.hakkaten acaba animaguslar dönüşünce giysileri nereye gidiyo acaba
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|