|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 29, 2007, 11:37:56 » |
|
yahu üye olcam isim bulamıom deişik deişik sekillerde yazıorm yine de hepsi kullanılmıs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2007, 13:49:55 » |
|
çok çok ii bi site olmuş bence ..çok beğendimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 29, 2007, 16:08:59 » |
|
muhteşem bir site olmuş yaa saol fant abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 29, 2007, 16:44:22 » |
|
site gercekten süper olmus yaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
|
iBANEz
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 29, 2007, 16:50:52 » |
|
bencede süper olmuş hatta desteklemek için heryerde sitenin banner ını yayınlıyorum
|
|
|
|
|
|
Hayatının amacını bulamıyorsan neden yaşıyorsun!!!... 
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2007, 13:39:36 » |
|
çok sevdim gerçekten 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2007, 19:29:46 » |
|
adamlar bir ordu yapıyorlar resmi web sitesi açılıyor Ne güzel ya harika olmuş ya... çok sevdim şahsen ve şahsen  edit : peki bir şey soracağım, üye olsam bir şey olur mu ki 
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
challenger_67
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2007, 20:29:47 » |
|
güzel olmuş harbi helal olsun
|
|
|
|
|
|
HANİ O GÜN BENİ ANLAYAN SEN GİTMİŞTİN YA SENİ BAŞKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENİ SENİN KADAR ANLAYAN YİNEDE ÜZÜLME ÇÜNKÜ BEN SENİ SENSİZDE SEVEBİLİYORUM.... [/i]
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 03, 2007, 18:58:02 » |
|
ewt uye olmak zor ..ama ben oldum...adım GRIM-bLaCK 
|
|
|
|
|
|
Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.
"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
|
|
|
irem_emmy
Süt
ben emma watson fanıyım
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 17, 2008, 15:16:34 » |
|
zümrüdüanka resmi site güncellendi ve d.a. de türkler kaçıncı sırada ?? arkadaslar z.a.y. resmi site güncellendi. ve buna bağlı olarak dumbledores army güncellendi bahseddiğimiz yarısmada yanı büyü yarısmasında türkler kaçıncı sırada eniyi top 300 üyesayısındada türkler 1. 7.olduk http://www.darkarts-defence.com/us/home_dvd.aspxgörebılırsınız 1 türk arkadasın okadar uye arasında 1.olmasınasevındım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 15:17:29 Gönderen: irem_emmy »
|
|
|
|
|
|
Cm2003
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 18, 2008, 13:47:21 » |
|
bende üyeydim sıkıldım baktım yenilenmiş süpper olmuş ölüm yiyen'le dövüşebiliyosun puanım 150 binlerde bişi adım daniel374
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|