|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2007, 23:38:31 » |
|
Emma yine muhteşem görünüyor.Rupert'la Dan'de çok şeker çıkmışlar.Katie'de güzel ama birisi ona iyi giyinmeyi öğretmeli bence.Evanna'da aynı.İkiside çok kötü giyinmiş.Haber için sağol Işıl abla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 26, 2007, 00:22:22 » |
|
Çook güzeller.Paylaşımın için sağol.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2007, 01:47:58 » |
|
emma'nın kıyafet bu sefer güzel, çok yakışıyo bu hal rup'uma ama bi günde onu takım elbiseyle görsek  hayır o böyle spor çok iyi bence.daniel'da hep takım elbise giyiyor.bi kere de spor giyinsin bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2007, 01:51:26 » |
|
emma'nın kıyafet bu sefer güzel, çok yakışıyo bu hal rup'uma ama bi günde onu takım elbiseyle görsek  hayır o böyle spor çok iyi bence.daniel'da hep takım elbise giyiyor.bi kere de spor giyinsin bence. o da doğru ama Dan'i görebiliyoruz foto çekimlerinde normal kıyafetle, o biraz daha resmi  ama yine de görmek isterdim
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2007, 01:53:31 » |
|
Emma'nın kıyafeti Alberta Ferrretti 'nin..Cidden süper bir seçim acayip güzel olmuş..Dan'de çok karizma..Evanna cidden Emma'nın kötü giyinme rekorlarını şimdiden aldı  nasıl bir giyinimdir çözemedim ama çok güzel bir yüzü var..Saçları felan çok tatlı bir kız..Ow Tanrım Katie  madem mor çorap giydin niye mor ayakkabı giyiyosun  enteresan bir kız..O güzelim elbisesi uzun olsaymış keşke 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2007, 01:56:40 Gönderen: Nezii »
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2007, 02:09:49 » |
|
Katie ve Evanna'nın kılığı ne öyle ya...Evanna pantolonun aşiret ağalarının pantolonları gibi yani  Emma, Dan ve Rupert harika görünüyor  Sağol haber için  Bu arada Dan boy olarak küçük kalmış sanki...
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 26, 2007, 02:22:50 » |
|
Katie ve Evanna'nın kılığı ne öyle ya...Evanna pantolonun aşiret ağalarının pantolonları gibi yani  şalvar kısaca?  evet şalvar zaten.şalvar giyinenleri bir türlü sevemedim.nasıl giyorlar acaba ya.bana para verseler yine giymem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2007, 02:45:27 » |
|
Resimler çok güzel ,saol ablacm  Emma çok tatlı olmuş :p
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2007, 03:34:12 » |
|
evanna felaket katie de.ama bizim üçlü yine güzel çıkmış.çok güzel resimler.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2007, 09:23:04 » |
|
canım emmam yine süper yıkıyo ortalığı.dan ve rup herzamanki gibi çok karizma .ama katie ve evanna bir modacıyla çalışsalar iyi olur.bende tasarımcı olarak yardımcı olmak isterdim ama londraya gtmek mesele. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|