|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2006, 05:59:27 » |
|
Quiddich yokmu  niye yaaa  quiddich görmek istiyorum ben. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
miraçharry
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 30, 2006, 09:59:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miraçharry
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 30, 2006, 10:02:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 30, 2006, 12:21:53 » |
|
sıkıcı bir konuşma başlarında acayip sıkıldım Ru dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemiş  şu kartı merak ettim ayrıcana  haber için saol Vildan apla şu "koca" meselesinde kolay gelsin inşallah kafasına esipte girmez cafeye 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 30, 2006, 12:55:58 » |
|
sıkıcı bir konuşma başlarında acayip sıkıldım Ru dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemiş  şu kartı merak ettim ayrıcana  haber için saol Vildan apla şu "koca" meselesinde kolay gelsin inşallah kafasına esipte girmez cafeye  eheh yok canım ben ona da söylemiştim zaten  sadece araba kullanmayı öğretirken Mr. Hyde oluyor, yoksa Dr. Jekyll'dır o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2006, 13:16:48 » |
|
Kötü haber doğrulandı: Anka'da Quidditch yok Ama yaa olmazz bunu kabul etmiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2006, 13:22:30 » |
|
Bir Warner Brothers kaynağı şunları söylemiş bugün: "Eğer herşeyi dahil edersek film 7 saat sürer. (sürsün o zaman! biz seyrederiz!) Kitaptaki her sayfayı filme çekebilmek harika oulrdu. Ama daha önceki Harry Potter filmlerinde olduğu gibi, çıkarılması gereken öğeler var." Deli ederler insanı. Quidditch Hogwarts'ın ve Harry'nin yaşamının çok önemli bir parçası. Üstelik Quidditch zemini üzerinde birçok önemli olay gerçekleşiyordu. Öf seyretmesem mi filmi acaba.. dayanamam ki... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 30, 2006, 13:26:30 » |
|
Bir Warner Brothers kaynağı şunları söylemiş bugün: "Eğer herşeyi dahil edersek film 7 saat sürer. (sürsün o zaman! biz seyrederiz!) Kitaptaki her sayfayı filme çekebilmek harika oulrdu. Ama daha önceki Harry Potter filmlerinde olduğu gibi, çıkarılması gereken öğeler var." Deli ederler insanı. Quidditch Hogwarts'ın ve Harry'nin yaşamının çok önemli bir parçası. Üstelik Quidditch zemini üzerinde birçok önemli olay gerçekleşiyordu. Öf seyretmesem mi filmi acaba.. dayanamam ki...  gercektende sacmalık bizzler seyrederdik yaa sürsün 7 saat canımıza minnet hepte önemli yerleri kesip duruolar yaa haksızlıkkkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 30, 2006, 14:37:03 » |
|
Bir Warner Brothers kaynağı şunları söylemiş bugün: "Eğer herşeyi dahil edersek film 7 saat sürer. (sürsün o zaman! biz seyrederiz!) Kitaptaki her sayfayı filme çekebilmek harika oulrdu. Ama daha önceki Harry Potter filmlerinde olduğu gibi, çıkarılması gereken öğeler var." Deli ederler insanı. Quidditch Hogwarts'ın ve Harry'nin yaşamının çok önemli bir parçası. Üstelik Quidditch zemini üzerinde birçok önemli olay gerçekleşiyordu. Öf seyretmesem mi filmi acaba.. dayanamam ki...  ALAHIM YARAPPİM YAHU BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK TELEVİZYON BAŞINDA VAKİT GEÇİREN TOPLULUĞUZ.(BU PEK İYİ NBİŞİ DEĞİL AMA) 7SAATLIK FLİMİ Mİ İZLEMİYECEĞİZ.BİDE HARRY POTTER'I .GÜLDÜRMEYİN BİZİ YAHUU.ÖYLE BİR İZLERİZKİ AĞZIMIZ AÇIK DUYGULANDUĞUMIZDA DA AĞLAYA AĞLAYA İZLERİZ.NOOOOOOOOLUR YA FLİMİN HEPSİNİ ÇEKSİNLER İKİ BÖLÜM BARİ YAYINLASINLAR.SONRADAN DA DVD VE VCD LERİNİ YAPSINLAR. İÇİM DOLU ARKADAŞLAR. HARRY POTTER KAFE OLARAK W.B SİTESİNE BU ÖNERİYİ MAİL Mİ ATSAK NE YAPSAK YAA.
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
izmir/bornova/M.B.
Süt
* Fedakarlık çiçeğin köküdür.*
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 31, 2006, 22:41:24 » |
|
güzel bir röpörtaj ama quidditchin olmaması bnce iiyi değil harry nin babasısıda top tutucuydu bnce her filmde babasına benzer yönler kullanılmalıydı bakalım filmde nler oluck ama öleside güel olr eminim..
|
|
|
|
|
|
  - Gösterdim... gördü anlamına gelmez - Söyledim... duydu anlamına gelmez - Duydu... doğru anladı anlamına gelmez - Anladı... hak verdi anlamına gelmez - Hak verdi... inandı anlamına gelmez - İnandı... uyguladı anlamına gelmez - Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez... Cennete gitmenin iki yolu vardır 1) Gerçekten öldüğünüz zaman 2) Gerçekten yasadığınız zaman
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 01, 2006, 17:32:21 » |
|
ay rupert'a bak ya bence o da biraz şaşırmış ne diyeceğini bilmiyor çocuk  . olsun yine de çok şeker olmuş çeviri ve haber için sağ olun
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
ela_dan
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2006, 15:39:02 » |
|
daniel seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum
ya Quidditch sahnesi olsa güzel olurdu aslında ama olmasada olur tabe
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2006, 01:02:01 Gönderen: lunatic »
|
|
fizik ile araştırdım kimya ile çözdüm edebiyat ile sölüyorumseni çoook seviyorum
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 05, 2006, 13:49:40 » |
|
bu çocuk konuşmayı pek bilmiyor gibime geliyo.... hmmm,woooaawww,okeyyy...gmgmm :S
sğl vildan abla haber için..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|