|
Feanor Tasartir
|
 |
« : Mart 03, 2008, 17:21:54 » |
|
Arkadaşlar, tam olarak ayrıntıya inemeyeceğim ama konuyu genel olarak sizinle paylaşmak istedim (Umarım önceden açılmamıştır, ama bir hata bulduğumu düşünüyorum.); yorumlarınızı bekliyorum.
Hatırlarsanız 2. kitapta, Riddle'ın güncesi Harry'nin elindeyken Malfoy Harry'den günceyi alıyor ve Harry de o anda (Ders arasında) Expelliarmus yapıyor; bu olay olduğunda Harry 12 yaşında ve ondan 4 yaş büyük olan Percy Weasley ise 16.
Percy; Harry, Expelliarmus Büyüsü yapınca, orada Harry'den 5 puan alıyor; ama biz biliyoruz ki Sınıf Başkanları binalardan puan alamaz; zaten bunu Teftiş Mangası'nın ne olduğunu o ana kadar bilmeyen Ernie Macmillian'dan da 5. kitapta duyuyoruz.
Ernie kendisinden puan alan Malfoy'a aynen şu sözleri söylüyor; "Ama Sınıf Başkanları binalardan puan alamaz, bunu sen de biliyorsun Malfoy."
Benim hata olarak düşündüğüm yer burası; madem Sınıf Başkanları binalardan puan alamıyor, o zaman Harry'nin Hogwarts'taki 2. yılında Sınıf Başkanı rütbesini taşıyan Percy Harry'den nasıl puan kırabiliyor?
Bence bu küçük gibi görünse de bir hata; fikirlerinizi ve olası cevaplarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2008, 23:07:27 » |
|
ilginç ve doğruu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 21:42:01 » |
|
kadının hayal güçü o kadar gelişmiş ki küçük ve önemli ayrıntıları ya hiiç görmüyo yada görüp incik cıncık yapıyoo!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm [   
|
|
|
ÖSS
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2008, 21:55:18 » |
|
ewet aslında arkadas haklı olabilir..fakat jkr o kadar büyük hatalar yapıyorki bunu düşünmeye zekası yetmes sanırım  büyük hatalar ? Mesela neler ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2008, 21:30:21 » |
|
bunu düşünmemiştir ki jkr cidden o kadar şey yazdı arada bunumu düşüncek ohoo ama güzel bi tespit tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirem_417
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 12, 2008, 14:35:10 » |
|
paylaşım için saol hatasız kul olmaz demişler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 12, 2008, 14:50:29 » |
|
yane efet kuçukte olsa bi hata ama olsun bu arda bi arkadaş çok buyuk hatalar yapıo demiş ne gidi hatalar acep ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|