|
Feanor Tasartir
|
 |
« : Mart 03, 2008, 17:21:54 » |
|
Arkadaşlar, tam olarak ayrıntıya inemeyeceğim ama konuyu genel olarak sizinle paylaşmak istedim (Umarım önceden açılmamıştır, ama bir hata bulduğumu düşünüyorum.); yorumlarınızı bekliyorum.
Hatırlarsanız 2. kitapta, Riddle'ın güncesi Harry'nin elindeyken Malfoy Harry'den günceyi alıyor ve Harry de o anda (Ders arasında) Expelliarmus yapıyor; bu olay olduğunda Harry 12 yaşında ve ondan 4 yaş büyük olan Percy Weasley ise 16.
Percy; Harry, Expelliarmus Büyüsü yapınca, orada Harry'den 5 puan alıyor; ama biz biliyoruz ki Sınıf Başkanları binalardan puan alamaz; zaten bunu Teftiş Mangası'nın ne olduğunu o ana kadar bilmeyen Ernie Macmillian'dan da 5. kitapta duyuyoruz.
Ernie kendisinden puan alan Malfoy'a aynen şu sözleri söylüyor; "Ama Sınıf Başkanları binalardan puan alamaz, bunu sen de biliyorsun Malfoy."
Benim hata olarak düşündüğüm yer burası; madem Sınıf Başkanları binalardan puan alamıyor, o zaman Harry'nin Hogwarts'taki 2. yılında Sınıf Başkanı rütbesini taşıyan Percy Harry'den nasıl puan kırabiliyor?
Bence bu küçük gibi görünse de bir hata; fikirlerinizi ve olası cevaplarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 28, 2008, 23:15:05 » |
|
olabilir bunu hiç düşünmemiştim...
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2008, 23:07:27 » |
|
ilginç ve doğruu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 21:42:01 » |
|
kadının hayal güçü o kadar gelişmiş ki küçük ve önemli ayrıntıları ya hiiç görmüyo yada görüp incik cıncık yapıyoo!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
ÖSS
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2008, 21:55:18 » |
|
ewet aslında arkadas haklı olabilir..fakat jkr o kadar büyük hatalar yapıyorki bunu düşünmeye zekası yetmes sanırım  büyük hatalar ? Mesela neler ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2008, 18:25:07 » |
|
hiç düşünmemiştim Feanor
|
|
|
|
|
|
True friendships never really die And family isn’t defined by blood It’s made strong by bonds that won’t break Tempered and tested by trials and pain What we are is brothers, and as such we remain Loyal to one another until the end And no matter what happens between this moment and then I shall be always thankful to have had such friends.
MOONY WORMTAIL PADFOOT PRONGS
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2008, 21:30:21 » |
|
bunu düşünmemiştir ki jkr cidden o kadar şey yazdı arada bunumu düşüncek ohoo ama güzel bi tespit tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirem_417
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 12, 2008, 14:35:10 » |
|
paylaşım için saol hatasız kul olmaz demişler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 12, 2008, 14:50:29 » |
|
yane efet kuçukte olsa bi hata ama olsun bu arda bi arkadaş çok buyuk hatalar yapıo demiş ne gidi hatalar acep ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|