|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 28, 2007, 15:29:35 » |
|
evet ya şu galaların hepsini istanbul da yapıyolar bi taneciğini yalova da yapsanız ölür müsünüz kardeşim yaa 
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2007, 17:22:37 » |
|
allah bee kaçarmı ikizler gelioo heyoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 28, 2007, 17:41:12 » |
|
Gidemem ama süper bir haber 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_life
Fan of 405 & dD
Kakao

<o> 405 <o>
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 28, 2007, 18:02:31 » |
|
vaaaaaaaaaaaysss beeee  giderim valla, hatta orda bi hpc sürüsü oluşturalım  kesinlikle 7 ağustos ta kanyon da olmamız lazım
|
|
|
|
|
|
Every little girl grows up Queen Flacil..Someday,somehow,someway,they grow up.. Within one minute,one second or 100 years,but they grow up.. Even though up is sudden,evolving takes time,you have to learn not only look,but to see firts. The rest will follow. ~William James Sinclair. <o> 405 <o>
|
|
|
|
mirenyyy
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 28, 2007, 19:03:57 » |
|
istanbula gidecemde inşallah tarihi tuttururum.şimdi yapmam gereken bizimkileri erken gitmeye ikna etmek... ;)hadi bakalım hayırlısı neler olacak acaba.... 
|
|
|
|
|
|
BARIŞ-AŞİTİ-Concord- Peace- Reconciliation-Frieden- Paix- Paz-هدانة –Pokój-Mír-Béke-Ruaha-Paco-Amani- Barэю-Vrede-Damai-Kyuui-Pi-su-Yasuragi-İtsu-Annon-Tetsu-Enman-Pax-Pacis-平和-Otium-мир-Rauha- Fred- 和平-ειρήνη-평화-Mıers-Pojednanie-Spokoj-Milczenie-Mier-Poriadok-Fridn-SCHOLEسازش-صلحوصفا-اشتى-صلح-ارامش-سلامت-سلامتى–Εiphnh-Omonoia- Frieth;ur - Kyreth; - Friethsld - Dangnefedd-Hedd-Heddwch-Nhangnefedd-Spokojnost-Tišina-Pazes - Tranquilidade - Bonança - Calma - Concórdia - Tranquilo
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 28, 2007, 21:32:13 » |
|
yha hep istanbul hep istanbul isyan ediyorum yeter artık türkiyede istanbuldan başka şehir yokmu yha hep oraya gidiyolar üff ne konserlere nede oyuncuları fln görmeye gidemiyorum yha çok sinir oldum bak şimdi
cidden yaa bıktm hep istanbul hep istanbul walla triodan biri gelse kimseyi dinlemes atlardm otobüse ama yinede gitmek isterim yaa sırf ikizleri görmek için 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 29, 2007, 00:24:42 » |
|
benim babamın en yakın arkadaşı organizatör ve sanırım ben bu galada olucamm gerçekten çok heycanlı bişi ama keşke Gary Oldman da gelseydi. 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 29, 2007, 02:28:39 » |
|
Kesinlikle ve kesinlikle gideceğim, hatta sitecek toplanarak gidersek çok sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2007, 12:08:00 » |
|
Tanrıımmm ölmek istiyorumm hayır ya hayır ben neden orda yaşamıyorum offff
millet gidin ve keyfini çıkarın
|