|
snape
|
 |
« : Temmuz 28, 2007, 12:05:27 » |
|
En sonunda bizi de hatırladılar. =D Milliyet gazetesinin haberi eğer doğruysa, Katie Leung (Cho), James ve Oliver Phelps (Weasley ikizleri) Türkiye Galası için İstanbul'a geliyor. Milleyet'in haberi ise şöyle: haberin detaylarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
fakat işin özeti şu: 7 Ağustos Salı günü Kanyon'daki Cinebonus salonlarında yapılacak olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı galası için Katie Leung ile Oliver ve James Phelps Türkiye'ye geliyorlar!
Artık hiç bi bahaneyi dinlemeyip oraya gitmeniz lazım millet. Sanırım Warner Bros, Türkiye'deki gösterim tarihini bu kadar geciktirdiği için hayranların gönlünü almak istiyor. Siz de filmlere olan ilginizi gösterin ve 7 Ağustos'ta orada olun, sonraki filmlerde Trio'nun gelmesi için bir sebep yaratın!
-Fant.YENİ !!!!!!!!!!!!!!!!!oyuncularla röportaj yapmak üzere bir randevu ayarladık  bu hafta sonu kesinliği belli olacak çünkü oyuncuların ve yurt dışındaki warner bros ofisinin onaylaması gerekiyor. ama biz hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve sorularımızı hazırlarken sizin de merak ettiklerinizi bize yazmanız için ayrıca başlık açtık. aşağıdaki linke tıklayıp gidebilirsiniz http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=13033.0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2007, 12:09:08 Gönderen: Fantasticc »
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2007, 12:24:22 » |
|
inanmıyorum ya.ağlamak istiyorum.istanbuldakilr çok şanslı neyse artık beraber fotograf çekilirsiniz  kıskandım sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2007, 12:52:19 » |
|
ya üf ya göremicem :'(l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2007, 13:06:09 » |
|
yha hep istanbul hep istanbul isyan ediyorum yeter artık türkiyede istanbuldan başka şehir yokmu yha hep oraya gidiyolar üff ne konserlere nede oyuncuları fln görmeye gidemiyorum yha çok sinir oldum bak şimdi
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2007, 14:28:39 » |
|
Aaa kursum benim salı,çarşamba ve perşembe  cuma olsa hiç laf dinlemeden gelirdim valla.Zaten 7.kitap içinde gelmiştim. 2007yılı Harry Potter yılı oldu benim için.Heralde hayatım boyunca hatırlarım ^^
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2007, 14:30:43 » |
|
rupert gelse ne güzel olurdu?
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2007, 14:35:54 » |
|
yha hep istanbul hep istanbul isyan ediyorum yeter artık türkiyede istanbuldan başka şehir yokmu yha hep oraya gidiyolar üff ne konserlere nede oyuncuları fln görmeye gidemiyorum yha çok sinir oldum bak şimdi
istanbul en büyük olduğu için egliyolar başka bi sebebi yok bunun yai bu arada süper bişey o tarihlerde istanbulda olmaya çalışcam
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 28, 2007, 15:13:46 » |
|
evet asLında..hernekadar gidemeyecek oLsamda qidebiLme imkanı oLanLara söyLüyorum
GİDİN VE TÜRK HP HAYRANLIĞINI GÖSTERİN !!
bizde tv den isLemkLe yetinirs ArtK ='((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp