|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 18, 2007, 10:27:21 » |
|
Ne güzel ya  Eğlenmişler falan  Sağol Nezii....
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #46 : Ocak 22, 2008, 23:59:28 » |
|
iice dağıtmışlar en akıllıca son fotolarda ginny ve cho güsel çıkmış tşk.
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 23, 2008, 00:05:27 » |
|
İlginç...  nie dan yok ki yhaa  ufff 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
lucy_went
Geri döndü, aşık <3
Kakao

ßuğra ßeßeğim <3
|
 |
« Yanıtla #48 : Ocak 23, 2008, 11:15:23 » |
|
5. resimde ginny garez filminden fırlamış gipiydi 13 ve 14 te de neville çok şeker çıkmış.hepsi çok güzel pay. için saol nezii abla =)
|
|
|
|
|
|
Kaçıyorum buralardan, çok uzaklara gidiyorum. Karanlıktan kurtulup aydınlığa gidiyorum !! Herşeyi bırakıp, seni düşünerek gidiyorum . . . Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Asla ! Aşığım işte aşık ! ! Seviyorum Lan Seni (SLS) Yavaşça eğiliyorsun dudaklarıma. Çok geçmeden karşılık veriyorum öpüşüne. Vücut ısın akıyor dudaklarımdan vücuduma. Dayanamayıp tutunuyorum sana. Belimden tutup çekiyorsun kendine beni. Elin buklelerimin arasında dolaşırken öpüşümüz yavaşlıyor ve duruyor... <3
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #49 : Ocak 26, 2008, 12:41:13 » |
|
bonnie çok tatlı çıkmış çok seviyorum o kızı zaten:) yalnız en son resimde katie nin o şaşkın hali neydi öyle:)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #50 : Ocak 26, 2008, 13:17:29 » |
|
ikizler çok tatlı çıkmış diğerleni pek sevemedim 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #51 : Ocak 26, 2008, 13:19:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seda_potter
Süt
...YAŞASIN HARRY POTTER KARDEŞLİĞİ:)....
|
 |
« Yanıtla #52 : Ocak 28, 2008, 21:54:31 » |
|
BİZ BUNLARA GALERİDEN KENDİMİZDE BAKABİLRDİK YANİ 
|
|
|
|
|
|
O BENİ SİHİRLİ BİRİ SANIYO MUGGLE OLDUĞUMU HİÇ BİLMİYOO BİR SİHİR BİLE YAPAMIYORUM O İSE NELER NELER YAPIYO(canım HARRY)   ANTİ CHO CHANG AND VOLDEMORT I LOVE HARRY AND RON 
|
|
|
seda_potter
Süt
...YAŞASIN HARRY POTTER KARDEŞLİĞİ:)....
|
 |
« Yanıtla #53 : Ocak 28, 2008, 21:56:34 » |
|
EVET YA NİYE DAN YOK??? BU ARADA GICIK CHO ÇADIRDA MI KALIYOMUŞ (AY ÇOK ÜZÜLDÜM) (HA HA HA)
|
|
|
|
|
|
O BENİ SİHİRLİ BİRİ SANIYO MUGGLE OLDUĞUMU HİÇ BİLMİYOO BİR SİHİR BİLE YAPAMIYORUM O İSE NELER NELER YAPIYO(canım HARRY)   ANTİ CHO CHANG AND VOLDEMORT I LOVE HARRY AND RON 
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #55 : Ocak 29, 2008, 15:33:21 » |
|
ooo valla coşmuşlar. Paylaşım için saoll
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #56 : Ocak 29, 2008, 20:20:04 » |
|
ya keşke emma ve daniel da olsaydı fotolarda:( ama bunlarda muhteşemdi tabii teşekkürler nezii 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2008, 22:13:43 Gönderen: _özge_ »
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
phoenix_17
Süt
|
 |
« Yanıtla #57 : Ocak 29, 2008, 20:40:31 » |
|
hepside coşmuş valla sağol paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #58 : Ocak 29, 2008, 20:48:42 » |
|
çok tatlı çıkmışlar bayada coşmuşlar  paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #59 : Ocak 29, 2008, 21:40:50 » |
|
paylaşım için saoll Nezii  ikizler herzamanki gibi 
|
|
|
|
|
|
True friendships never really die And family isn’t defined by blood It’s made strong by bonds that won’t break Tempered and tested by trials and pain What we are is brothers, and as such we remain Loyal to one another until the end And no matter what happens between this moment and then I shall be always thankful to have had such friends.
MOONY WORMTAIL PADFOOT PRONGS
|
|
|
|