|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2007, 13:23:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2007, 16:07:32 » |
|
ginny şeytan gibi çıkmıs gözler kırmızı kırmızı  neville'in sakallara bakinnn  ben onu hep tini minicik nevillecik olarak hayal etmistim gözümde  resimler için tsk nezii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 02, 2007, 16:16:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_ginny
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 02, 2007, 16:26:00 » |
|
bonnie nin gözler biras acayip çıkmış ama yinede güzell  matthew da büyümüş adam da ben bilmiormuşum valla o ne sakal ama yakışmışş nese resimler için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Kate ♥Jack Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena

Youre free to leave me But just dont deceive me And please Believe me when I say, I love you And I who love you so much; what am I going to do? You left me...you left me like a dove My soul has left me; my heart has left me I no longer wish to live because I cannot convince you Not to sell yourself
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 02, 2007, 17:03:24 » |
|
cidden bonnie süper saol ısıl ablacım 
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 02, 2007, 17:41:10 » |
|
bonnie bayağı dağıtmış kendini  ama bayağı güzelleşmiş ikizler çok güzel çıkımş fotograflar harika ışıl abla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2007, 17:45:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2007, 18:33:54 » |
|
katie çok yorgun çıkmış çadırdaki resimde bnm fredcim  yada george'um  yine süperr ayy bonnie ne tatlı kıs oldu yaa küçükken o kadar sewmiodum kendilerini fotograklar için teşekkürlerrr
|
|
|
|
|
|
Artık çok üzmüyor beni Hiç bir sey hissetmiyorum hatta Bir kaç anı sadece onlar da Silinir nasılsa zamanla...
|
|
|
|
Isabelle Bristow Vaughn
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2007, 18:38:52 » |
|
Matt babam kadar olmuş valla  Filmdeki hali ciddi söylüyorum daha iyidi. Bonnie de baya büyümüş valla. İkizler gene süper çıkmış
|
|
|
|
|
|
'Cause it gets more painful everytime I die.. Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GODsickofme@lastfm Thefrayedend@deviantartarkam&ile&gülmek <mükemmel üçlü> (bkz:ben yaptım oldu)
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 02, 2007, 19:15:42 » |
|
cnm yaa ..bonnieye bayılıyorum cnm benim yaa ...çok tatlı kız  tabi ikizler ve matthew de çok çok manyaklar ..hepsini seviyorum yaa ...emma daniel ve katie hariç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 02, 2007, 20:26:45 » |
|
Hepsi süper çıkmış..Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 02, 2007, 20:29:58 » |
|
güzel paylaşım sağol. hakketen giny çok büyümüş
|
|