|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2007, 13:23:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2007, 16:07:32 » |
|
ginny şeytan gibi çıkmıs gözler kırmızı kırmızı  neville'in sakallara bakinnn  ben onu hep tini minicik nevillecik olarak hayal etmistim gözümde  resimler için tsk nezii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 02, 2007, 16:16:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_ginny
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 02, 2007, 16:26:00 » |
|
bonnie nin gözler biras acayip çıkmış ama yinede güzell  matthew da büyümüş adam da ben bilmiormuşum valla o ne sakal ama yakışmışş nese resimler için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Kate ♥Jack Blair ♥Chuck ~ Nate ♥Serena

You are exactly my brand of heroin... _______________________________
Youre free to leave me But just dont deceive me And please Believe me when I say, I love you
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 02, 2007, 17:03:24 » |
|
cidden bonnie süper saol ısıl ablacım 
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 02, 2007, 17:41:10 » |
|
bonnie bayağı dağıtmış kendini  ama bayağı güzelleşmiş ikizler çok güzel çıkımş fotograflar harika ışıl abla
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 02, 2007, 17:45:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 02, 2007, 18:21:25 » |
|
Ay çok hoşlar yaaa.. Çok saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2007, 18:33:54 » |
|
katie çok yorgun çıkmış çadırdaki resimde bnm fredcim  yada george'um  yine süperr ayy bonnie ne tatlı kıs oldu yaa küçükken o kadar sewmiodum kendilerini fotograklar için teşekkürlerrr
|
|
|
|
|
|
Kaçıyor musun aşktan hala Koşup insandan insana Hayatı bırakıp tabağında, Boşver mi diyorsun kanasın
İçin acıyor mu hiç bazı bazı Cesur musun gözünü kapadığında Sımsıkılar mı kırpıyor musun Boşver mi diyorsun kanasın
Yavaşlıyor ama durmuyor dünya, Zaman kimseden değilken yana Gitmiş herkes evleriniz bomboş Boşver mi diyorsun kanasın.
Batmadık ama su alıyoruz hala Hissetmeden basıp toprağa, Tuz basmadan yaralarıma Boşver mi diyorsun kanasın.
Alt üst olmuş coğrafyanda Cebinde bozuk paralarınla Kendi mezarına selamdurup Boşver mi diyorsun kanasın.
Biliyorum artık çok zor çok Kuracak yeni bir hikayem yok. Yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 02, 2007, 20:26:45 » |
|
Hepsi süper çıkmış..Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 02, 2007, 20:29:58 » |
|
güzel paylaşım sağol. hakketen giny çok büyümüş
|
|