|
Nezii
|
 |
« : Mart 02, 2007, 00:50:06 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2007, 11:38:33 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2007, 06:51:06 » |
|
oooo dagıtan dagıtana valla.ne güzel eglenmişler.bi saniye ikizler kime öpücük yolluyorlar en sulusundan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2007, 08:12:22 » |
|
Süpermiş yaw  Sağol Işılcım haber için Katie ve Bonnie çok şirin çıkmışlar resimlerde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2007, 08:26:17 » |
|
oha ginny ne kadar büyümüş öyle? ve o direğe tırmanan maymun kim? çıkartamadım da 
|
|
|
|
|
|
Sen içmiyorsan içenleri kınama bari; Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri; Şarap içmem diye övünüyorsun, ama, Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki? Ö. Hayyam
|
|
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2007, 08:33:08 » |
|
Direğe tırmanan Matthew'e benziyor  matthew kim yau? bana kitaptaki adınını söyleyin.. yetişkinler ve üçlü dışında kimsenin gerçek adını bilmiyorum ben..
|
|
|
|
|
|
Sen içmiyorsan içenleri kınama bari; Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri; Şarap içmem diye övünüyorsun, ama, Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki? Ö. Hayyam
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2007, 08:37:12 » |
|
en tatlı çıkanlar da: fred (veya geroge), parvati ve cho  [tabi oliver(veya james), afshan ve katie'den bahsediyorum ] sondan ikinci fotoğraf.  resimler için teşekkürler nezii  Direğe tırmanan Matthew'e benziyor  matthew kim yau? bana kitaptaki adınını söyleyin.. yetişkinler ve üçlü dışında kimsenin gerçek adını bilmiyorum ben.. neville longbottom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2007, 08:44:27 » |
|
Harikalar canım, resimler için teşekkürler ışılcıım  oooo dagıtan dagıtana valla.ne güzel eglenmişler.bi saniye ikizler kime öpücük yolluyorlar en sulusundan  Sanırım birbirlerine yolluyorlar, orada da çok tatlı çıkmışlar  bayağı sulular hakkaten de ama ne güzel poz veren kişi Ginny (Bonnie) olmuş  ya da en ağırbaşlısı mı desek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2007, 11:09:36 » |
|
çok güzel çıkmışlar yaa  saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2007, 12:16:46 » |
|
Canlarım valla bende görünce çok sevindim  İkizler müthişler yaa  ayrıca Bonnie'nin de sulu resimleri var abartmıyım diye koymamıştım ama birkaçını ekliyim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2007, 11:39:00 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2007, 12:27:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
gєяçєктєη кαѕт єтмєη gєяєк...gєяçєктєη α¢ı νєямєуι ιѕтємєη gєяєк...
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2007, 12:30:32 » |
|
waşş ne cok dağıtıo bunlar yaa maşallah walla bide nezii ilk koyduğun resimlerdeki 3. sıradaki vatandas kim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2007, 13:03:11 » |
|
koptum hepsinde iyi eğlence valla:D bonnie süper ya saolun resimler için
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 02, 2007, 13:12:27 » |
|
Sanırım ordaki setten biri yani isimlerini bilmiyorum ki  set arkasında olanlar hepsi dağıtmış kendini en normal Rupum  ama ikizlerin mimikler süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|