Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 21:35:02  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İsviçre' deki Peron 9 3/4 ten Bir Rapor  (Okunma Sayısı 144 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 24, 2007, 21:09:10 »

WB' un,  Yoldaşlık DVD' sinin dünya çapındaki yayımıyla ilgili promosyonlarından biri de bir sürü sahne kıyafeti ve kostüm içeren "Hogwarts Ekspresi" sergisiydi.  Leaky Cauldron üyelerinden Mistral burayı anlatan küçük bir rapor hazırlamış; ve bunu da TLC' ye yollamış. İşte o rapor:

"Neredeyse uykusuz bir geceden sonra (ya kameram çalışmazsa ;-) ?) bu sabah uyandım ve ailemle birlikte, trenle yarına kadar İsviçre' de kalacak olan "Harry Potter Hogwarts Ekspresi" sergisini görmeye, Zürih' e gittim. Hava tıpkı 100 tane Ruh Emici varmış gibiydi, sisli, yağmurlu ve soğuk. Ve işte ordaydı- herkesin konuştuğu Harry Potter Hogwarts Ekspresi treni. ZAY Filmi' nin kostümleriyle birlikte. Daniel Radcliffe, Alan Rickman, Gary Oldman, Ralph Fiennes, Evana Lynch, Imelda Staunton ve Robert Hardy' nin giydiği kıyafetler. Olay sabah saat tam 10' da başlamak üzere planlanmıştı. Ben bekler, donar, ve ilk fotoğraflarımı çekerken 7' den 70' e Harry Potter hayranları geliyor, ve sıra sürekli uzuyordu. Saat 10 olmadan önce yüz kişi geldi diyebilirim.

Zamanı gelince kırmızı bant kaldırıldı ve bizi içeri aldılar. Ne ummam gerektiğini bilmiyorum, ama size süper olduğunu söyleyebilirim. Girer girmez o ünlü "Harry Potter Theme" melodisini duyuyorsunuz. (*Hedwig's Theme yani  ) Bölme Yoldaşlık' taki bazı özel anlara dönüştürülmüştü. Sizi tam da olması gereken ruh haline sokan ışık, yarı karanlıktı. Siz daha "hayır" diyemeden kendinizi Lord Voldemort' un önünde buluyorsunuz, tamam tam olarak değil Ralph Fiennes gibi giydirilmiş bir cam. Elinde de ASASI vardı (mürver asa değil ;-) ) Bölme Sihir Bakanlığı' na benzetilmişti; Atrium' du diyebilirim.

Biraz yürüyünce kendinizi Profesör Snape' in sınıfında buluyorsunuz. Burası en sevdiğim bölme oldu, muazzam bir Snape Hayranı oluyorum galiba. İksirlerle dolu bir raf vardı, karşısındaysa Alan Rickman' ın kostümü giydirilmiş bir kukla! Ayrıca üzerinde iksirler olan masa gibi bir şey vardı; ve iki ya da üç tane, camla kaplı Snape asası. Sonraki bölme, Profesör Umbridge' in ofisiydi; çok güzel hazırlanmıştı. Her şey pembeydi; girer girmez ani bir miyavlama sesi duyuyorsunuz. Duruyor; ve siz onu hayal ettiğinizi düşünüyorsunuz. En iyisi, üzerinde Harry Potter' ın "Yalan Söylememeliyim" yazdığı kalem ve bir parça kağıt gördüğünüz şirin, eski masaydı. Kedi miyavlaması duymadığınızda size direk Umbridge' in bir şeytan olduğunu layıkıyla düşündüren bir müzik duyuyorsunuz.  Orayı çok sevdim, her şey pembeydi; pembe, pembe, pembe! Son bölmeye girmeden önce son filmi gösteren mükemmel televizyonlar var.

Son bölme, Harry' nin mahkeme salonuna benziyordu. Cornelius Fudge' ın kostümü ve arkasına geçip Sihir Bakanı olabileceğiniz bir kürsü vardı. Bölme uçsuz bucaksız gibiydi, çünkü sağda büyük bir ayna vardı. Ve şimdi sona geldiniz, sevecen Harry Potter hostesleri size "İyi Günler" diliyor. Arkadaşlarımı bekledim, ve benim gibi düşünen insanlarla bir sabah geçirmekten mutlu olmuş olarak eve döndüm.

Kaynak: The- Leaky- Cauldron

Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
 ~ Robbie Sarılan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İsviçre' deki Peron 9 3/4 ten Bir Rapor
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 21:35:02 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2007, 21:21:27 »

ahh keşke o sergiye bizde gidebilseydik,orda olabilseydik.niye burda yokkk niyeee Ağlayan
haber için saol Başat.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: