|
btokal
|
 |
« : Temmuz 27, 2006, 00:59:22 » |
|
iste WB'den 5. film icin 8 onayli cikis tarihi;
Amerika: 13 Temmuz 2007 Avustralya: 6 Eylul 2007 Bulgaristan: 20 Temmuz 2007 Kanada: 13 Temmuz 2007 Fransa: 11 Temmuz 2007 irlanda: 13 Temmuz 2007 ingiltere: 13 Temmuz 2007 Macaristan: 19 Temmuz 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2006, 03:36:00 » |
|
ayy bi çıksa şu film hayırlısıyla...
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2006, 03:40:24 » |
|
Konuyu gazete taşıdım. Burada daha çok göz önünde olacaktır.
|
|
|
|
|
|
Dust of love on the Moon
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2006, 09:37:56 » |
|
ayyy cıksın artık sabredemiomm yafff ee bisde ne saman cıkcak pekim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sostanza
Süt
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2006, 11:33:02 » |
|
yaw bu fransa nasıl bukadar erken yayınlıyor yaw neyse bizde de 13 temmuzda gösterime girer.
|
|
|
|
|
|
 Haykıracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanır olduğun yere gözlerim görmese ben bulurum yine kalbim durmuşsa inan çarpar seninle
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2006, 11:34:22 » |
|
ooooooooooo 13 tem. kadar bekle bekleyebilirsen püfff yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2006, 11:34:37 » |
|
bunlarn arasında neden türkiye yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2006, 11:50:29 » |
|
ya insallah bizdede 6 eylul falan olmaz yaa okadar beklemek istemiyoruuuzzz!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
|
|
|
sostanza
Süt
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 27, 2006, 12:13:22 » |
|
hiç merak etmeyin çıkar 13 ünde Türkiyede de. şimdiye kadar hep aynı zamanda çıktı.
|
|
|
|
|
|
 Haykıracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanır olduğun yere gözlerim görmese ben bulurum yine kalbim durmuşsa inan çarpar seninle
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2006, 12:41:22 » |
|
13 temmuzda çıkar yaa hep ingilterede ne zaman çıkıyosa bizdede o zamanda çıktı yane ama daha bi sene var yaa nasıl beklicem ben o kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|