Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 19:30:24  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hızır Otobüs Tekrar Karşımızda  (Okunma Sayısı 476 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fortune Major
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 14, 2006, 19:05:24 »

ark bu haber bayatladı çünkü hızır otobüsün yer almıcağı resmen söylendi:( nese onuda haber olark yoladım zatenn

Sevgili Kardeşim. Üslubuna biraz dikkat etsen iyi olur.  Üzgün Buradaki insanlar sizin habersiz kalmamanız ve Harry Potter ilgili merak ettiklerinizi detaylıca öğrenmeniz için çaba harcıyorlar.  Dil Çıkaran Ve bana sorarsan emeklerinin karşılığınıda almıyorlar.  Kararsız Gerçi bu; onların pek umurunda da değil.   Kahkaha Ama en azından ufakta olsa bir Teşekkür veya Saygı beklemekte onların en doğal hakkı olsa gerek...  Göz Kırpan

Umarım bundan sonra yazdıklarına dikkat edersin...  Göz Kırpan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hızır Otobüs Tekrar Karşımızda
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 19:30:24 »

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 14, 2006, 19:38:50 »

saol Fortune Kahkaha evet haber gönderdiğin için teşekkür ederiz cadikiz2006, ama biraz daha kibar olabilirsin  Göz Kırpan ayrıca benim yazdıklarımda Hızır Otobüs ile ilgili bir şey yok zaten, eftelya ve Fortune de Hızır Otobüs ile ilgili açıklamayı zaten yapmışlardı bir önceki sayfada.

orjinal haberde Trelawneyin kovulma sahnesinde harrynin Trelawneyi savunacağı mı yazıyor ben mi yanlış çevirdim.

Yok savunmaktan bahsetmiyor, o sahnede tüm çocuk oyuncular oalcakmış ama sadece Harry'nin önemli bir rolü varmış. diğerleri konuşmuyor anladığım kadarıyla. ne olduğunu falan soracak herhalde Harry  Gözlerini Deviren
cadikiz2006
Süt
*

YENİ NESİL GEÇLİĞİ

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #17 : Mayıs 14, 2006, 20:45:44 »

galiba siz yanlış anladınız ben sadece kaç gündür dikkatimi çekti ve bu tezin yanlış olduğu anlaşılmasına rağmen yeni yazılmasına dedim(ki buna eskimiş haber demem gerekirdi özür dilerim bunun içinn)nesee  yollayanlara zaten tşkr ediyorum ve onlara bi sözüm yok olayı sadece benim süçülnisamın sebeb oldu.yeniden özürr Göz Kırpan
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: