|
*sarah_dan*
|
 |
« : Nisan 11, 2007, 18:58:48 » |
|
5.filmin yönetmeni olan David Heyman Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin kesilen bölümlerini Londra dışında yaptığı bir görüşmede ele aldı.David,filmde Ron'un bulunduğu Quidditch sahnelerinin olmadığını ama buna rağmen filmin mükemmel olduğunu söyledi.(Saçmalık benim en çok merak ettiğim sahnelerden biri Ron'un Quidditch sahnesiydi.Yaa niye çıkardılar ki sanki.Özellikle Weasley ikizleriye ve Harry'nin Malfoy'la kavga etmesi sahnesi bence süper olurdu.)Ayrıca Heyman 2-2.30 saatlik olan bir filme 700 sayfalık bir kitabı sığdıramayacağını bu yüzden bazı sahneleri kısalttığı ve kestiğini söyledi.Röportajı ayrıntılı görmek istiyorsanız TIK!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2007, 19:03:22 » |
|
*sarah_dan* haber için teşekkürler.ya zaten ordan kırpa burdan kırpa bu film yakında yolunmuş tavuğa dönecek hadi hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2007, 18:03:46 » |
|
eegghhhh madem yetistiremicen nie filmini çekion bırak kitap olarak kalsın kitabın büyüsünü bari bozma yada cekion yüzüklerin efendisi gibi kaliteli olsun.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2007, 20:31:52 » |
|
asıl görmemiz gereken sahnelerden birriydi offff ya umarım telafi etmişlerdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 25, 2007, 19:10:01 » |
|
aman bari bi bunu kessinlerde başka bişi olmasın ama şahsen bende merak ediodum ronu süpürge üstünde görmeyi ama napalım
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 29, 2007, 16:56:59 » |
|
Neyse ya bence gene süper olucak bu film 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 29, 2007, 17:06:37 » |
|
ohoo o Harry-Malfoy kavgası çok güzel olacaktı ama ya  Harry sinirlendiğinde bitiyorum zaten ona. ( Harry'ye, Daniel' e değil  ) Gerçi kitapta anlatılması apayrı bir olay, filme yansıtılması apayrı ama... neyse DVD sinde koyarlar zaten çıkarılmış sahneleri, artık ordan izlerim  Haydi hayırlısı.. Haber için sağol 
|
|
|
|
|
|
Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
|
|
|
|
cherLynn
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2007, 19:23:21 » |
|
niye koymamısLAr Ron'un o sahneLerini ya =(
|
|
|
|
|
|
«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 14, 2007, 12:42:51 » |
|
hıyarto herşeyi kesmişin zaten ne kalmış 
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 14, 2007, 19:05:42 » |
|
bencde keşke şüle 4 ara yapsalardı 5 sat filim olsaydı ben oturur izlerdim benim için sorun yok am aişte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrypotter1995
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 17, 2007, 17:02:04 » |
|
keşeke olsaydı beeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Öööö
Role Playing
Sıcak Çikolata

Peki Ben? Neden hala böyleyim?
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 23, 2007, 20:43:24 » |
|
ya Ron umun Quidditch oynamasını görmek istiyodum  Ya filmde bissürü yeri kesmişler of ya...Harry fred ve george un malfoyla kavga anını da görmek istiyodum...  Neyse  haber için sağol... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|