|
lunatic
|
 |
« : Temmuz 02, 2006, 01:16:59 » |
|
Warner Brothers serinin 5. filmi olan Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın hediyelik eşya satışıyla ilgili planlarından bahsetti. Retailing Today'de yayınlanan makalede, Harry ile birlikte hayranlarının ve okurlarının da büyüdüğü düşüncesiyle daha büyük bir yaş grubuna hitap edeceği bildirildi. (ehue.. sonunda..hala benim yaşıma ulaşmalarına çok var ama... hele serinin Harry 17 yaşındayken biteceğini düşünürsek ) Alıntı: Warner Tüketici Ürünleri'nin yerel ruhsat ve küresel pazarlama sorumlusu olan Karen McTier şunları söyledi: "İlk iki filmde aynı ortaklarla çalıştık ve 3. ve 4. filmlerde de aynı şeyi yaptık, şimdi yenilik yapmamız lazım. Harry büyüyor, bu yüzden bu programda biraz daha büyüklere hitap edeceğiz. Odaklandığımız geleneksel oyuncakların yerine koleksiyon oyuncaklarına yöneleceğiz (heyyoooooo ) ve daha büyük yaşlar için giyim malzemeleri üreteceğiz."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
happy_potter
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2006, 12:44:58 » |
|
eşyaları ha
çok iyi bunlar haber için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2006, 16:30:04 » |
|
aa güzelmiş yaa ben de 15 im bana da bana da haber için saol vildan abla 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|
|
|
*luna*
Süt
..::hulyalı hulyalı::..
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 02, 2006, 21:28:21 » |
|
evet ya ben hp için 5 yılımı verdim ve sonuna kadar gidicem.. sonunda harbi yaş limitinin fazlalaştığını görmüşler  iyi olmuş saol haber için
|
|
|
|
|
|
Türküz Doğruyuz Anti-emmacıyızÇapulcular Fan ClubD.O FAN CLUB/ Mantığın Efendisindeniz.R&Hr Shipper
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 05, 2006, 18:26:32 » |
|
iyi oymuş ya ben hp'ye 11 yaşamdayken başladım şu an 15'im yani.aldığım tek tük oyuncak var.(harry ve hermi figürlü bebekler)onları da zar zor buldum bunlar da populer ürünler olsa bari.rozeti,çantası,tişörtü falan süper olur. 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 10, 2006, 00:00:46 » |
|
yaşasın artık 16 olduk diğerleri çok çocuksu kalmıştı böle daha ii olcak
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 24, 2006, 16:29:40 » |
|
hele şükür fant. abi ile yaşımıza uygun şeyler bulabileceğiz ha artık yaş 18
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rupleskin
Tokio Hotel............
Şeker

Tokio Hotel... Georg Listing...
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2007, 12:49:50 » |
|
anam, ben kaç yıldır bunu bekliodum.%100 alırım giyim ürünlerini.(Buraya gelmezse İngiltere'ye giderdim.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|