|
Fides
|
 |
« Yanıtla #180 : Kasım 20, 2007, 05:44:29 » |
|
ya ben filmde hıh dedim sahne geldi , izlemeye devam ediyorum e saniyeler akıp gidiyor bunlar hala aynı ... yani hayal ettiğim hem böyle değildi hemde bu kadar uzun değildi  yani eğer bu böyleyse ginny-harry ne olur bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #181 : Kasım 22, 2007, 00:29:14 » |
|
2 saat öpüştüler ya...Gıcık oldum valla Harry-Cho olayına  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #182 : Kasım 22, 2007, 22:32:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #183 : Kasım 23, 2007, 15:32:23 » |
|
bence fzla abartılmamş birz uzun ewt ama hiç olmzsa öpüşme sahnesi işi koparmalıyıızz gibi bi dertleri olmamş norml bi şeklde bitirmşler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #184 : Kasım 23, 2007, 17:57:56 » |
|
bence de biraz uzun olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #185 : Kasım 26, 2007, 12:53:11 » |
|
çok önemli bi sahne. yönetmen inşallah güsel çeker o sahneyi.  senin gibi düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
Twilight 
|
|
|
|
ajan
|
 |
« Yanıtla #186 : Kasım 26, 2007, 15:21:51 » |
|
SENİ SEVİYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbra-potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #187 : Kasım 26, 2007, 20:29:07 » |
|
valla kusura bakmayın ben de danı seviyorum ama çok tatlıydılar:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gdegesoy
|
 |
« Yanıtla #188 : Kasım 27, 2007, 14:36:46 » |
|
ayy bence de çok uzun öpüştüler sıktı yani ben dan hayranı deilim onn için sorunum yok ama ginny arry öpüşmelerini hakket merak ettim 
|
|
|
|
|
|
Gryffindor'un Mangal Yürekli Çocukları
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #189 : Aralık 24, 2007, 06:43:21 » |
|
bi röportajında dinlemiştim Daniel'in.diodu ki:önce utandık, sonra bana göre çk gzl ve zevkliydi.diyordu.Cho nun da bi dergi de okumuştum.o da böle söylemiş.Daniel hayranlarından tepki aldın mı?die bi soru sorulmuş.yoo demiş.ama beni kıskandıkları dooru.birçok kız benim yerimde olmak isterdi demişti sanırsam... Cho'nun yerinde olmayı ister miydim?İsterdim doorusu.Dan'ımı çk seviom ama bu filminde tamam harry'nin yaşı gelmişti öpüşmek içn ama, Harry'i Daniel'imin oynaması işi bozuooo.Kıskanıom onu.Onun içn ölürm bn bee.Keşke bi gün onu görebilsemm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #190 : Aralık 24, 2007, 06:50:09 » |
|
kütük gibi öpüşüorlr  ilk sefrnde bende oleydim sanrm  utandım şimdi ya  ne rezilmşm  iyi rol yapmışlar yada hiç rol yapmamışlar  SENİ SEVİYORUM
bu arada ne kek insnsın  kimi seviosn yazsydınya  cinsiyeti bile belli deil ama kanmca ajan ismini genlde erkler kullanır nick olrk 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 24, 2007, 06:53:02 Gönderen: Marvolo »
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #191 : Ocak 05, 2008, 20:36:31 » |
|
ya abi ilk dediğim kameranın hareketlerineydi zaten bir aşağı bir auykarı öyle sahne mi olur ya şaka mı yapıyorlar başım döndü bea  diğer konuda bilmem ya kötü görünüo ama defalarca öpüştüklerine göre sorun olmasa gerek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
|
 |
« Yanıtla #192 : Ocak 06, 2008, 10:09:55 » |
|
bir an o sahne hiç bitmeyeck sandım.  Hayır tamam, yaptılar, ayrıldılar, bir daha yaptılar, yuh çektim  bu kadr olur yani 
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #193 : Ocak 09, 2008, 20:12:44 » |
|
iyi bi sahneydi bence salakça bişey değildi yani biraz uzundu ama güzel çekilmiş.
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #194 : Ocak 09, 2008, 20:19:30 » |
|
saçma sapan birşeydi işte ben kardeşimle gitmiştim keşke gitmeseydim
|
|