|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 27, 2006, 20:25:23 » |
|
Sahne hakkında birşey söyleyemem o kadar üzülmem ama ilk defa olucak olması ilginç tabi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2006, 20:27:33 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 28, 2006, 14:28:42 » |
|
bende üzülmem ama ilginç bir sahne olucak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whisper
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 28, 2006, 20:57:02 » |
|
ne üzülcem keyfini çıkarcam  ama emmanın öpüştüğü bi sahne olsaydı seti basar çektirmezdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 28, 2006, 22:01:09 » |
|
ustteki arkadasima katiliorum daniel fani fln olmadigim için uzulmem hopurdeterek kolami içerim patlamis misiri şak şak yerim ve o anin tadini çikaririm:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dg_gzd92
ghoste=))))
Süt
anti diil antice rupert :)..!! I LOVE (((dan&em)))
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 29, 2006, 17:13:21 » |
|
[/quote] hayır cnm 13 kez değil 30 kez tekrarlanmış o sahne [/quote] hadii yaaa off yaa 30kezz offfff!!!
|
|
|
|
|
|
 °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв нιℓαяу ∂υƒƒ ƒαη ¢ℓυв
|
|
|
|
FREDandGEORGE
|
 |
« Yanıtla #66 : Eylül 01, 2006, 12:52:51 » |
|
Sanırım o sahne çoktan çekilmiş.Yani eğer fotoshop falan değilse işte resmi :  Amanın buda ne....çocuk hafif Dan'e benziyoda...O kız Katie değil yaw? Bence bu onların değil?  o dan a hiç benzemiyo belkide saçını kestirdiğindendir ama bezemiyo
|
|
|
|
|
|
K.V. Polat Alemdar Fanları weasley ikizleri Fun clup=) http://s4.metaldamage.net/c.php?uid=113257color=red] [/color] emma fun club**imzanda reklam yapma, raptiyeye konu aç** da vinci şifresi-dan brown fan clup ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© PuNk FaN ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
|
|
|
alonso
Süt
Fernando Alonso
|
 |
« Yanıtla #67 : Eylül 01, 2006, 18:36:45 » |
|
keske bnde harry olsaydim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #68 : Eylül 02, 2006, 09:02:08 » |
|
Sanırım o sahne çoktan çekilmiş.Yani eğer fotoshop falan değilse işte resmi :  bence fotomontaj fln deil gerçek aman allam ne kadarda yakışıolar ay süpers ya keşke süpris olsaydı yane belkide gerçek deildir çünkü kitapda cho öpmüyomuydu ya yok kim öpüodu ya unuttum 
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
dg_gzd92
ghoste=))))
Süt
anti diil antice rupert :)..!! I LOVE (((dan&em)))
|
 |
« Yanıtla #69 : Eylül 02, 2006, 17:13:15 » |
|
ya arkiler bunun gerçek olma olasılığı ''0'' ...bi kere harry gözlüksüz olamazz..!!video gerçek olma olasılığını burda kaybedio zatn...eğer 2.bi neden bulcaksak da cho harryi öpüo harry choyu diil..!! bu kaç kere tekrarlandı arka sayfalarda..!!
|
|
|
|
|
|
 °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° єναηєѕ¢єη¢є ƒαη ¢ℓυв нιℓαяу ∂υƒƒ ƒαη ¢ℓυв
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #70 : Eylül 02, 2006, 19:02:54 » |
|
ya arkiler bunun gerçek olma olasılığı ''0'' ...bi kere harry gözlüksüz olamazz..!!video gerçek olma olasılığını burda kaybedio zatn...eğer 2.bi neden bulcaksak da cho harryi öpüo harry choyu diil..!! bu kaç kere tekrarlandı arka sayfalarda..!!
ya evet haklısın ya cho nun harry öptünü biliodum yane farkındaydımda işte harrynin gözlük aklımdan uçtu gitti ya haklısın kesinlikle haklısın
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
aaaylak
|
 |
« Yanıtla #71 : Ekim 01, 2006, 01:40:27 » |
|
valla benziyor dan a.ama cho onu öpmüyor muydu burda dan öpüyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #72 : Ekim 07, 2006, 07:24:27 » |
|
ya evet haklısın ya cho nun harry öptünü biliodum yane farkındaydımda işte harrynin gözlük aklımdan uçtu gitti ya haklısın kesinlikle haklısın o resmi görünce bnmde aklımdan uçtu gitti gözlük.dedim harry se kalbime iniodu valla ama öle bi sahneyse eğer yıkarım o sinamayı  ya bence biraz abartmışlar bewnce cho yla biraz fazla yakınlaşcaklarsonra sahne kararıcak başka sahneye geçicek işte harry nin ronlerın yanına gitmesi felan inş. öle olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi