Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 19:12:04  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Harry ve asası (yüksek çözünürlüklü)  (Okunma Sayısı 1199 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 21, 2006, 16:51:28 »

Fransız dergisi Cinelive'in kapağında Harry'i 5. filmde asasıyla gösteren bir fotoğraf yayınlanmıştı. Bu foto artık yüksek çözünürlüklü olarak internette ve galerimizde mevcut  Sırıtan

üstüne tıklayıp galeriye gidebilirsiniz: (yüksek çözünürlüklü halini görmek için de bildiğiniz üzere galerideki resme tıklamanız gerekiyor Göz Kırpan)

« Son Düzenleme: Aralık 21, 2006, 16:53:55 Gönderen: lunatic » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Harry ve asası (yüksek çözünürlüklü)
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 19:12:04 »

dark_magician
Şeker
**

dark-_-magician@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2006, 16:54:35 »

çok saol paylaşım için gerçekten süpper resim:)

Jeremy. s. fan cluppp...
..||VEgA FaN Clup||..(kurucusu)
[̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅N̲̅][̲̅g̲̅][̲̅a̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅F̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅C̲̅][̲̅l̲̅][̲̅u̲̅][̲̅p̲̅]
 мαηтığıη єƒєη∂ιѕιη∂єηιz (D.O clup)
We love The Chronicles Of Narnia!!!
Quidditch FaN clup..
mcgonagall fan club
pansy
Loamsdown of Deephallow~
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2006, 17:02:13 »

evt yaa manyak resim sölicek bişi bulamıyorum...

...
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2006, 17:04:55 »

off gerçekten süper resim çok tşk luna abla

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2006, 18:25:41 »

resim süper ama 4.filmdeki saçı olsaymış daha bir manyak olurmuş... sağol lunatic Kahkaha

Farketmez zaten... Ha öyle ha böyle... Benim için hepsi aynı. Herkes aynı. Basmakalıpsınız. Çoğunuzdan tiksiniyorum ama hayatın amacı bu; tiksindiğin insanlarla yaşayabilmek. Bunu başarırsan, hayatta kalırsın. Başaramazsan, mutsuz bir dünya seni bekler. N'apayım? Belki ben de sizden biri olurum bir gün. Lanet olsun.
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2006, 18:35:32 »

rsim için söyleyicek hiçbirşey bulamıyorum harikaaaaaa Kahkaha
harry hermoine ron
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 21, 2006, 19:27:45 »

Harika bi resim yani olanüstü bence

---------------------------------------------------------------------------------

MuSe
Süt
*

mrvak-1905@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 21, 2006, 22:52:53 »

gerçekten de çok güzel bir resim..sağol

Glacier'S MelTing !n tHe Dead of nigHt and tHe SuperStaR suCKed İnto tHe SupeRmaSSive......
Achromatic
Yine ,yeni,yeniden...
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 21, 2006, 22:58:25 »

Hmm iyi iş çıkarmışsın @luna. herzaman olduğu gibi Kahkaha

"Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2006, 11:09:47 »

oF oF oF!!!

Süper resim Şaşırmış

Saolun varolun!

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 23, 2006, 20:51:20 »

çok tatlı çıkmış hemen masa üstüne koydum resmi.Gülümseyen

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2006, 23:52:45 »

nihayet bu dergide çıkan söyleşiyi de çevirebildim, biraz geciktim, kusura bakmayın. Fransızca'dan İngilizce'ye çevrilen bir metni çevirdiğim için bazı tuhaflıklar var ama idare eder Sırıtan her zamankinden farklı bir röportaj olmuş.

Daniel Radcliffe düzen ve düzensizlik arasında.

Bu çocuk gerçekten muhteşem. Daniel Radcliffe karakterini ve zeka, olgunluk ve duyarlılıkla yoğrulmuş destanını o kadar iyi kavramış ki, onun daha sadece 17 yaşında olduğuna inanmamız çok zor. 5. film için her zamanki coşkusu ve çok daha fazla yetenekle geri geliyor. Büyülü.

Ciné Live: Harry Potter'ı 5. kez canlandırıyorsun. Bu filmde onu bekleyen yeni şeyler ne?
Daniel Radcliffe: Filmde daha az aksiyon var, daha çok Harry'nin kafasının içinde neler olduğuna odaklanıyor... Ruhsal durumuna, moraline odaklanıyor. Bıçak sırtında yaşıyor... Belli bir kararlılığa ulaşmış, ama sanki bir şey olacak ve onu paranoyanın veya öfkenin zirvesine taşıyacakmış gibi geliyor insana. Bu filmde çok kırılgan.

Ciné Live: Ruhsal durum demişken, bir çalışma gününün sonunda onu stüdyonun kapısında bırakıp gidiyor musun, yoksa zaman zaman sana musallat oluyor mu?
Daniel Radcliffe: Ondan çok kolay sıyrılabiliyorum. Eve gelir gelmez onu düşünmeyi bırakıyorum, hatta ertesi gün çekilecek olan sahneyi düşünüyor olsam bile. Harry'i onu canlandırdığım zaman düşünüyorum... Aslında artık, onu oynamaya başlamadan önce düşünüyorum ve sonra onu düşünmeden canlandırmaya çalışıyorum [kahkahalar]

Ciné Live: Sana sık sık Harry Potter'da neleri sevdiğini soruyorlar. Biz neleri sevmediğini soralım.
Daniel Radcliffe: Bence Harry örnek alınacak biri değil. Kusuru çoğunlukla fazla gururlu davranması. Ve genellikle Ron ile Hermione'nin ona gösterdikleri toleransın değerini anlamıyor. İçine kapandığı zaman... Bunu yapmaya kesinlikle hakkın var, burada bir sorun yok, bazen kimseyle konuşmayı istememek normal bir şey... fakat Ron ve Hermione onu böyle anlarda asla yalnız bırakmıyorlar. Bunu bilinçli yaptıklarını sanmıyorum. Bunlar onun iki büyük defekti.

Ciné Live: 5 filmden sonra bu karakterde senden bir şeyler var mı, yoksa sadece bir rol mü?
Daniel Radcliffe: Hala bir rol, fakat örnek aldığım yönleri var, adil olanı yapmak istemesi gibi. Ayrıca bağımsız olmasını da seviyorum. Bir sorunu olduğu zaman başkalarını onun içine çekmiyor. Bu sorunlarımızla karşılaşmak, onları analiz etmek ve onlardan kendi başımıza kurtulmak için onurlu bir nitelik. Karakterinin güçlü olduğunu gösteriyor.

Ciné Live: Başına gelenlere bakarsak, neye ihtiyacı var?... Çünkü işler giderek kötüleşiyor.
Daniel Radcliffe:Ve beşincisi hepsinden daha karanlık. Yani, şu an için. Fakat seyircilere öyle görünecek mi bilmiyorum, çünkü diğerleri gibi birçok korkutucu aksiyon sahnesi yok bunda.. En karanlık film olmasının nedeni Harry. Gerçekten karanlık fikirleri var... [düşünüyor] Evet, çok kırılgan, devamlı olarak bıçak sırtında yaşıyor ve korkuyor, çünkü başına ne geleceğini bilmiyor.

Ciné Live: Sence J.K.Rowling çok ileri gitmedi mi? İyi ile kötü arasındaki denge bozuldu ve artık hiçbir şey bunu geri getiremez mi?
Daniel Radcliffe:Öyküyü bu kadar ilginç kılan da bu zaten! [gülüşmeler] İyi insanlar ölüyor, ama aynı zamanda öldürülen veya bazılarının öldürmeye çalışacağı kötü insanlar da olduğunu düşünmeliyiz. Bazen Ölüm Yiyenler kazanıyor, bazen da Yoldaşlık. Fakat bence 7. kitap kilometreyi sıfırlayacak, çünkü Dumbledore'un Ordusu’ndaki gençler artık birer yetişkin. Ortada bir savaş olduğunun bilincindeler ve savaşmak istiyorlar. [gülüşmeler] Aslında, ben bilmiyorum! 7. kitapta neler olacağını bilmiyorum. Sadece varsayımda bulunuyorum.

Ciné Live: Harry Potter tamamen hayali, büyüyle uğraşıyor. Daha hafif, daha az karanlık olması gerekmez miydi?
Daniel Radcliffe:Kesinlikle hayır! Çünkü o zaman bu kitaplar bu kadar eşsiz olmazdı. Bir kere, yazar çocuklara annelik-babalık taslamıyor. Ergenliğe girerken talihsizliğin sadece kitapalrda ve televizyonda olmadığını, gerçekte de olduğunu öğreniyoruz. Biz bunu ergenlikte öğreniyoruz ve Harry Potter’a olan da bu. 11 yaşındaki bilinçsiz, sessiz-sakin küçük bir çocukken, kötülüğün hüküm sürdüğü bir dünyada hayatı sürekli tehdit edilen bir yetişkine dönüşüyor.

Ciné Live: 6. kitabın ilk kitaptan çok farklı olduğu doğru...
Daniel Radcliffe: Ve bu gelişim son derece muhteşem. J.K.Rowling bu değişikliği kitaplarla uyumlu olarak gerçekleştirdi ve ilk okurlarının ilgisini korudu. Bu son derece çarpıcı. (bu çok doğru. Harry ve diğer çocuklar elimde büyümüş gibi geliyor bana) Gerçekten bu destanı nasıl bitireceğini çok merak ediyorum, çünkü 6 başarılı kitap yazıp yedincinin sonuncu olmasına karar verdiğiniz zaman, gerçekten iyi bir son yaratmanız gerektiğini bilirsiniz. Ama bizi hayal kırıklığına uğratmayacağından eminim. (ben deee Kahkaha)

Ciné Live: Rowling Harry’nin sağ kalmama olasılığının bulunduğunu açıkladı...
Daniel Radcliffe: Ölmesi son derece akla yakın olurdu. Bu onun bu öyküyü bitirmesi için tek yol. Böyle yapmazsa, herkes bir tane daha yazmasını isteyecek. Harry’i öldürerek onun geri gelme umudunu yok edecek. [gülüşmeler]. Ve ben de diğer oyuncular gibi öldüğüm müthiş bir sahneyi oynamak isterim. Ama aynı zamanda, eğer Harry yaşarsa, ben yine mutlu olurum [gülümsüyor].

Bu sayfada:
 You can view it here in our galleries, courtesy of DR.co.uk. That site also has a translation of the article here (Word Document).

cümlesinde here yazan yere tıklarsanız word belgesi olarka İngilizce söyleşiyi indirebilirsiniz.
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2006, 00:01:13 »

Süper kahraman gibi cıkmıs yahu bu Oo
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Aralık 26, 2006, 01:55:38 »

resim için çok teşekkürler supper bir resim Kahkaha

|| saving people, hunting things... family business. ||
aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Ayrıca ben satılmıyorum,paran varsa git gofret al.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Aralık 27, 2006, 12:11:45 »

ya bu dan da amma karizma çocuk ya (benim kadar olmasada) sakaydı tabi neyse bu çocuk hp a yakısıyo resim i.in tesekkürler lunatic.

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: