|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2007, 18:50:44 » |
|
ayy bu kadın cuk oturmuş rolüne  yanlış anlamasın, iyi manada  ananemin odasına benzio biraz  o tabakları duvara asmanın mantığı nedir hala anlamam ama nese... Dan böyle masum numaralarına yatmasın  "bak abi saçı kestik, kravatı bağladık Heri olduk yine" demesin, o heri'likten sıyrılırken neler yaptığını çok iyi hatırlıyoruz
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2007, 18:52:09 » |
|
umbridge resimlerde hiç de cadı gibi görünmüyo ya nedense tatlı çıkıyo,harry de çok güzel çıkmış,sağol şenay
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2007, 18:52:22 » |
|
duvardaki tabakların içindeki kedi resimleri de çok tatlı.harry'nin bi gözünün kapağı daha mı düşük ne  bişey değil pınar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2007, 18:58:23 » |
|
ay umbridge sanki harry'ye yaptıklarından çok büyük bi acı duyuyomuş gibi bakmış  umbrdge'in odası süper olmuş pembeler kediler fln..  +resim içn tşk.ler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2007, 20:00:14 » |
|
çok güzelde bi garip gözüküyo sanki photoshopmuş gibi saol paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2007, 20:03:54 » |
|
çok güzelde bi garip gözüküyo sanki photoshopmuş gibi saol paylaşım için  katılıyorum  güzel resim tşkler Şenaycım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2007, 20:08:13 » |
|
çok güzelde bi garip gözüküyo sanki photoshopmuş gibi saol paylaşım için  katılıyorum  güzel resim tşkler Şenaycım  photoshop mu değil mi bilmiyorum ama fotografın Warner Bros. yayınladığı kesin bunu söyleyebilirm.Bu arada bişey değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2007, 20:08:48 » |
|
Süper ve iyi bir resimmiş..Çok sağol.. 
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2007, 20:37:54 » |