|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 12, 2007, 09:12:48 » |
|
ki kesinlikle vardır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 12, 2007, 15:43:01 » |
|
filmin en güzel sahneleri gitti özellikle merak ettiklerim of 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 30, 2007, 16:41:53 » |
|
ben en çok kralımızsın weasley in kesilmesine üzüldüm. 
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
cemre))
Süt
Kaybettik Severken...!!!
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 30, 2007, 23:49:50 » |
|
evt ya ozellikle ikizlerin saldirisini cikarmasinlar umbridge in ifadelerini cok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
Hasret gözümün ışıklarini sönddüren alçak misafir Afitap sönük bir mum,ayrılık hain bir zehir ... ... Rüzgar saçini süpürse mest olur bakışlarim Adınla uyanir kulaklarim,yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayiklatırım Odamın hayaletisin,sessizliğine aşığım...
|
|
|
|
chloe_x
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 04, 2007, 10:24:39 » |
|
ama kitapla senorya hiç bi zaman uymasski...o zaman detaylarada girilir burdaki detaya girilirse ordaki detayada girilmek zorunda kalınır....o yüzden kısa öz ve anlaşılır biçimde yapılıor herşey.biliorum çoğunuz benle aynı fikirde değilsiniz ama benim fikrim böle. hemm ayrıca gee bence kitapla film arasında da farklar olmalı... 
|
|
|
|
|
|
--ne yaparsan yap gene buraya geleceksin--
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 07, 2007, 14:54:40 » |
|
fragmanında görüLdüğü kadarıyLa kiss sahnesi duruyo hatta snape'in zihinbend dersLeri bir grup seherbazın harry'i privet drive'dan aLışı.. Ruh emiciLer feLan varmış bide sanırsam.. ama yaa FRED ve GEORGE oLmassa oLmazz  bide acaba testraLLerLe bakanLığa gidiş sahnesi varmı?? .. yıLan sahneside oLsun.. offf offf  keşkee oLsa 10 saat bıkmadan izLerim waLLa yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaihlli
Süt
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 16, 2007, 18:49:37 » |
|
ama ya ben kralımızsın weasly sahnesini çok merak ediyodum uf ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulenay
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 17, 2007, 00:33:17 » |
|
grawpta kesinLeşmş arkadaşLar .. mr. weasLy'nın saLdırıya uğradığını atLamamşLar(zaten atLasaLardı ...  nesee) ama o sahne çekiLmişmi emin değiLim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
without
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 23, 2007, 14:10:09 » |
|
do sahneleri o sahneler olmassa gitmem yani filme
|
|
|
|
|
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥[/cent
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 26, 2007, 12:51:30 » |
|
bence hiçbiri olmazsa olmaz o sahnelerden biri bile olmasa film mahvolur gerekirse 8-10 saat olsun rağzıyım ama o sahneleri kesmesinleeeeeer  aynen sana katılıorum ne kaldı ki geriye zaten ben de size tamamen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
Twilight 
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 07, 2007, 15:25:42 » |
|
srius annesinin tablosu olsaydı yaa çok komikdi o  nesse bütün sahneleri kesmişler zaten hiç bişi kalmamış çok sinir oldum yaaaaaaaaa!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #44 : Aralık 31, 2007, 15:55:34 » |
|
Mesela düşünseli sahnesine en azından 10 dk ayırabilirlerdi.Bence güzel olurdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|