|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 19, 2007, 06:24:55 » |
|
Daha önce yaptığımız haberlerde Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi için birkaç görsel efekt şirketinin çalıştığını söylemiştik. Bu şirketlerden biri olan Rising Sun Pictures, web sitelerini güncelleyerek, beşinci Harry Potter filminde yaptıkları çalışmalardan bahseden uzun bir makale yayınladı. Grimmauld Meydanı 12 Numara'daki evin ortaya çıkışı, Bakanlık'taki savaşta Voldemort'un Harry'yi ele geçirdiği sahneler, Hagrid'in kulübesi gibi sahnelerin nasıl yaratıldığını anlatan bu makaleye ek olarak bir video da eklenmiş. Orjinal çekimler ile bunlar üzerine görsel efekt uygulanmış görüntülerin harmanlandığı bu video ilginizi çekebilir. Buraya tıklayarak gidebileceğiniz sayfada yazılı metni bulabilir ve büyük resmin üzerindeki yeşil kutudaki "click to launch vfx breakdowns" linkine tıklayarak bu videoyu izleyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2007, 06:34:38 » |
|
hmm gzlmiş paylasım için tesekkurler fant abi
|
|
|
|
|
|
Konusu: Snape ailesinin hayatıdır. Özellikle iki adamın sevdiği kadın'a olan aşkları.. James Potter ve Severus Snape... Harry'nin arkadaşlarıyla birlikte, Lord Voldemort'a karşı mücadelesi... Büyük Savaş...yeni kahramanlar ve acımasız ölümler... Herşey,Lily & Severus __ Snape Ailesi'nde!
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2007, 07:23:32 » |
|
çok teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 19, 2007, 09:57:08 » |
|
 böhü hayal kırıklığına uğradım o yeşil alanda koşmuyorlarmıymış yani.  hepsi numaramıymış.hepsi sahtekar bunların hepsi  haber için saol Fant.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2007, 10:31:03 » |
|
Ha ha, süperdi ya. sağol Fant. Yalnız ben Harry' nin o kadar kızardığını hatırlamıyorum bile. Yaşlılık işte edit: siteyi biraz kurcaladım, ateş kadehi falan da çıktı. Onu izliyorum şimdi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2007, 10:37:19 Gönderen: Fraktal »
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 19, 2007, 10:42:44 » |
|
Teknolojinin nimetleri. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa_cakmak219
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2007, 21:38:45 » |
|
"Teknolojinin nimetleri" çok doğru.. teknolojiye bakın.. git gide ilerliyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helga_Hufflepuff
Süt
Hellsing Fan
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 23, 2007, 23:09:27 » |
|
valla teknolojinin şifası da olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 23, 2007, 23:33:35 » |
|
ya çok özeniyorum böyle işlerle uğraşanlara inş bende büyünce böle olurum 
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2007, 18:26:04 » |
|
ya bn gorsel efekler war dıodum da bu kdar oldugunu bılmıodum koskoca orman bıle efekmiş ii mi saol fant
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 28, 2007, 14:01:41 » |
|
ay tam hayalımdeki iş çok isterim  ama bunun eğitimini yurtdışında veriliyo bildiğim kadarıyla.  teknolojik işleri seviyorum çekiyo işte.  ;Dkeşke bizim ülkemizde de olsaydı. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2007, 02:24:10 » |
|
vayy bee şok oldum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 21, 2007, 03:16:07 » |
|
Vay bea baya uğraşmışlar öle izlerken hiç böle olduğunu düşünmemiştim  Saol paylaşım içinn 
|
|
|
|
|
|
 | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|