|
lunatic
|
 |
« : Mart 21, 2006, 01:03:24 » |
|
Daha önce de bildirildiği gibi, Gary Oldman'ın menajeri Oldman'ın Harry Potter ve Zümdürüanka Yoldaşlığı filminde bir kez daha Sirius Black rolünü oynamayı istediğinden hala emin olmadığını söylüyor. Douglas Management Group'tan Douglas Urbanski, bir kez daha Oldman'ın kabul etme ihtimali olduğunu kaydetti. Karar vermek için önümüzdeki haftaya kadar süresi olduğunu belirtti. Warner Brother'ın başından beri Oldman'ı pek istemediğini söyleyen Urbanski, oyuncunun rolü için az para istemesinin bunu dğeiştirmediğini belirtiyor. Oldman'ın böyle bekletilmesinin haksızlık olduğunu ve 5. Potter filminde yer almazsa hepimiz gibi yazın çalışmak zorunda olacağını söyledi.
Aman bence hiç gelmesin. Sirius rolüne hiç uymamıştı zaten. Neyse önümüzdeki hafta belli olacak... kim uygun olur acaba sirius rolüne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2006, 01:05:15 » |
|
Daha önce de bildirildiği gibi, Gary Oldman'ın menajeri Oldman'ın Harry Potter ve Zümdürüanka Yoldaşlığı filminde bir kez daha Sirius Black rolünü oynamayı istediğinden hala emin olmadığını söylüyor. Douglas Management Group'tan Douglas Urbanski, bir kez daha Oldman'ın kabul etme ihtimali olduğunu kaydetti. Karar vermek için önümüzdeki haftaya kadar süresi olduğunu belirtti. Warner Brother'ın başından beri Oldman'ı pek istemediğini söyleyen Urbanski, oyuncunun rolü için az para istemesinin bunu dğeiştirmediğini belirtiyor. Oldman'ın böyle bekletilmesinin haksızlık olduğunu ve 5. Potter filminde yer almazsa hepimiz gibi yazın çalışmak zorunda olacağını söyledi.
Aman bence hiç gelmesin. Sirius rolüne hiç uymamıştı zaten. Neyse önümüzdeki hafta belli olacak... kim uygun olur acaba sirius rolüne...
bence sirusun rolü aragon tarzında birnin alması lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2006, 01:06:29 » |
|
Oldman'ı çoğu kişi Hayallerindeki Sirius olarak görmedi zaten.Ancak bundan sonra gelicek karakterin performansının (en önemliside benzemesinin)Hem Oldman'ı geçmesi lazım hemde Hayallerdeki Sirius'a cuk diye uyması lazım.. Bence zor bir rol..
|
|
|
|
|
|
Perde kurduk ışık yaktık, başlayan bir gazeldir. Hüner değilsede dünyaya gelmek, nede güzeldir.
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2006, 10:52:57 » |
|
Bu adam kendini Kraliyet torunu olarak mı görüyor? HP de bir sürü süper oyuncu var. Neden gocunuyor. Madem sanat sanatçıyı ölümsüzleştirir, adam geleceğin yetişkinlerine kendini HP filmleri ile tanıtmış, kalıcılık sağlamış olmayacak mı? İşin manevi boyutu da var ben sorduğum sorudaki gibi. HP izleyen ilk gençlik, çocuklar büyüyünce bu oyuncuların diğer filmlerini de merak edecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2006, 12:03:36 » |
|
Güle güle sana güle güleeeee  gelmesin geri gitsin istemiyorum oldman'ı. İşini ciddiye alan birini alsınlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2006, 15:38:36 » |
|
evet çok uymuyodu sirius karakteriyle baştan savma bi oyunculuk sergiliyodu...
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2006, 15:48:26 » |
|
bence sirusun rolü aragon tarzında birnin alması lazım [/quote] evet  aynı fikirdeyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 21, 2006, 18:31:47 » |
|
ya bu ne ya böyle oyunbozanlık!! gitsin gelmesin başka birini bulurlar nasıl olsaa  ama zor bir rol gerçekten yanii Güle güle sana güle güleeeee  gelmesin geri gitsin istemiyorum oldman'ı. İşini ciddiye alan birini alsınlar aynen yanii
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 21, 2006, 18:44:40 » |
|
Güle güle sana güle güleeeee  gelmesin geri gitsin istemiyorum oldman'ı. İşini ciddiye alan birini alsınlar bence de insan hp de oynamak için bu kadar düşünür mü hayret bişiy sanki bizde onu çok istioz
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|