|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2007, 19:36:31 » |
|
Bence kötü olamaz David Yates'in bizi hayal kırıklığına uğratacağını düşünmüyorum ki bazı sahneler çıkartılmışta olsa..
aynen katılıyorum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2007, 20:46:17 » |
|
AA sapıtık mı ne bu adam ayol  Okurken sinirden kudurdum valla. Bizim gibi büyük Hp hayranları otursun,bu adam erkenden filmi izlesin,adalet mi bu sorarım size ey insanlar??? Ayrıca ben bu adamı pek ciddiye almıyorum Hp'den anladığı yok  Yine de bazı şeyler ilginç geldi açıkçası... Haber için teşekkürler Lunatic abla =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 06, 2007, 21:26:25 » |
|
kitapları bile beğenmemiş bi inasının filme olan eleştirisinden ne beklenirki?
aceba bu filmi belgesel falanmı yaptılar 160 ne demek ya heralde tüm karaterleri ekarnda görüp geçicez konu falan yok
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2007, 15:28:41 » |
|
okumayan biri için normal j.k'yi beğenmemiş pehh harry potter fanı diilmiş alla alla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 07, 2007, 15:58:49 » |
|
Bir Hp filmi nekadr sıkıcı olabilirki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 07, 2007, 17:03:41 » |
|
ben ne sıkıcı filmler isledim bunu mu isleyemiycem  ki bncede hpci olmadıı için sıkıcı gelmiştr:D hbr için saol vildan aplam! 
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 07, 2007, 20:09:32 » |
|
Filmi izlemeden hiçbir yorumda bulunmuycam.... Ama JK'nin yazarlığına vasat diyen birisine inanmayacağım... Ayrıca o şahsa "Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!" diyesim geldi de ayıp olur... Haber için saol...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 08, 2007, 07:13:14 » |
|
bize bi kıskançlıktan kuduran smiley lazım.Allahın bilimıum bişiden anlamayan mahlükatı.eşek hoşaftan ne anlar.önce bi kitapları oku sonra yorum mu yapacan neyim yapacaksan yap.belkı senin vasat dediğin kitabın kilit noktasıdır.ne biliyon cahalll. ay kendimi kaptırmışım.neyse ben hala kitap kitap diye sayıklıyorum 7. kitappppp......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Espia
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 08, 2007, 08:07:45 » |
|
Gary Oldman'ın Sirius'unu sevmiş, kitapları okumamış ve Jo'ya vasat dedi. 4. filmin en sevdiğim film olması dışında bu tiple ortak bi zevkimiz olabilir mi bilemiyorum
Bende Sirius'u sewerim en sewdiğim filmde Ateş Kadehiydi.İKi ortak noktamız var.Açıkcası ilk kitaplar çok sıkıcıydı ilk başladığımda baya küçüktüm sıkıldım bi kenara attım.Daha sonra filmde de görünce tekrar okumaya başladım.Efektler verilmediği için çok zevkli geçmemiş olabilir.Ayrıca adamın bu yorumu diğer kitapları okumadığından da kaynaklanabilir.
|
|
|
|
|
|
Anlamlı bir ölüm nasıl olur? "Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... "
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 08, 2007, 08:20:03 » |
|
Bencede hp hayranı olmadığı için sıkıcı gelmiştir o adama Şahsen hiç bi hp filminden sıkılamam  öncelikle konusu yeter sıkılmamam için yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
candy_girl
|