|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #45 : Şubat 01, 2008, 00:34:54 » |
|
Bellatrix bnce o yüzündeki çılgın ifade bitirdi bni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #46 : Şubat 01, 2008, 21:20:58 » |
|
bence harry kurtardı harry olmasa film olurmuydu baş rol oyuncusu o belattix voldemort lucios ve diğerlerinin dekatkısı oldu ama harry olmadan film olmazki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 09, 2008, 14:13:56 » |
|
ben kurtardım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 14:14:31 Gönderen: beatricesnicket »
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 10, 2008, 11:42:20 » |
|
Bence Voldemort; o da olmasa adam gibi bir düello ya da aksiyon göremeyecektik filmde.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2008, 11:46:13 » |
|
herşeyin kurtarıcısı ruperttttt filmde o olmasa asla izlemezdim nefret ederdim offff rupertım iyi ki varsın filmde..snn için izliorum kahramanım bnm filmi sn kurtardınnn kahramanımmmmmmmmmmmm (ya kusura bakmayın aşk bööle bişey işte  )
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 10, 2008, 15:51:37 » |
|
Voldemort  Ama onun dışında Dolores Umbridge  Onun olduğu her sahne de koptum özellikle Snape i sorguya çekişinde 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 10, 2008, 15:54:51 » |
|
İkizler neden yok?  Bence bu filmi ikizlerin kaçış sahnesi kurtardı birde Daniel'ın son anda hortlamaya karar veren oyunculuğu. SDB'ler bile o kadar uyduruktu ki! Resmen Umbirdge denetimind eolmuş gibi yapmışlar. Oysa her bir SBD için Bakanlık'tan ayrı ayrı büyücü ve cadılar geliyor. Neyse, ikizler diyorum...  Ha bir de Rupert'ın doğal oyunculuğu da var tabi..
|
|
|
|
|
|
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #52 : Mart 05, 2008, 08:24:17 » |
|
İkizler neden yok?  Bence bu filmi ikizlerin kaçış sahnesi kurtardı birde Daniel'ın son anda hortlamaya karar veren oyunculuğu. SDB'ler bile o kadar uyduruktu ki! Resmen Umbirdge denetimind eolmuş gibi yapmışlar. Oysa her bir SBD için Bakanlık'tan ayrı ayrı büyücü ve cadılar geliyor. Neyse, ikizler diyorum...  Ha bir de Rupert'ın doğal oyunculuğu da var tabi.. üstüne bastın ayağını çek diyorum ikizler olmasa filmin cıcığı çıkardı zaten benim en çok alındığım hortlak peeves vidaları gevşetirken profesör mcgonnagall ın ona yardım etmesini filmde göstermemeleri  ben en çok o bölümde ulurcasına gülmüştüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|HésTia|
|
 |
« Yanıtla #53 : Ağustos 01, 2008, 20:49:52 » |
|
bellatrix o dalga geçer gibi konuşması bitiriyo beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 02, 2008, 14:28:13 » |
|
1.Ron olmasaydı o filmi izlemezdim ben de belirtmek istedim. 2.Weasley ikizleri bu filmde harikaydı(her zamanki gibi) ama onlar anket şıklarında olmadığına göre...Bellatrix diyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2008, 14:29:17 Gönderen: Weasley »
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 07, 2008, 23:48:59 » |
|
bella tabıkıde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valentino
|
 |
« Yanıtla #56 : Eylül 21, 2008, 23:01:07 » |
|
volde bence harika yhaa Hic bir duellosunu izledinizmiki!!
|
|
|
|
|
|
KOTULER HER ZAMAN KAZANIR!!!
|
|
|
|
Ozz_tormenter