|
Aragonaise
|
 |
« : Nisan 24, 2006, 19:50:24 » |
|
daha çıkmadı ama ben film hakkında bir çok düşünce ürettim bkz aşağıda
*en uzun kitap olduğu için bölümler iyi yansıtılamayacak *siriusun ölüm sahnesi ve esrar dairesi sahnesinin efektleri iyi verilemeyecek *harry yani dan çok büyüyecek koca adam olacak ve filmin tadı olmayacak *film çok uzun olacağı için zamanında yetişemeyecek ve hayranları tarafından kızgınlıkla karşılanacak
benim bu filmden beklentilerim çok yüksek değil.bence sizde güzel bir hp filmi izleyeceğiz diye umutlanmayın
aklıma gelirse * lı düşüncelerimden daha yazarım
saygılarımla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 11, 2007, 17:28:27 Gönderen: Fantasticc »
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2006, 21:20:41 » |
|
valla çok olumsuz düşünmüşsün be berkay  ama doğru bencede öyle olacak 
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 24, 2006, 21:26:45 » |
|
e öyle değil mi yağmur.bu kadar olumsuz düşündükten sonra olumlu da düşünemiorum
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 24, 2006, 21:32:42 » |
|
e öyle değil mi yağmur.bu kadar olumsuz düşündükten sonra olumlu da düşünemiorum
öyle tabii ki 
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
mc_tugce
Süt
HAYALLERE DALIP YAŞAMAYI UNUTMA!
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2006, 22:32:26 » |
|
ben 1 kaç sölediğine katılıyorum ama bence güsell olcak sonuçta hepsi büyüyo ve bir gençlik filmi haline gelebilir kim bilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 26, 2006, 06:47:49 » |
|
Ben her zaman filmden çok kitabı önemserim o yüzden hiç Bir kitap uyarlaması filmden beklentim yok. Kitap insanın hayal gücünü yansıtır film ise yönetmenin hayal gücünü gösterir bize en azından kitaptaki olaylara ve karaktere nasıl baktığı yönünde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2006, 14:16:46 » |
|
*en uzun kitap olduğu için bölümler iyi yansıtılamayacak *siriusun ölüm sahnesi ve esrar dairesi sahnesinin efektleri iyi verilemeyecek *harry yani dan çok büyüyecek koca adam olacak ve filmin tadı olmayacak *film çok uzun olacağı için zamanında yetişemeyecek ve hayranları tarafından kızgınlıkla karşılanacak
1. söylediğine katılıyorum  4. söylediğine olabilir diyorum  3. söylediğine katılmıyorum.çünkü filmi çok büyük bi zevkle izliycem ben  daniel için izlemediğim için filmi bence bi sorun yok  ama 2. söylediğni neden söylediğini anlayamadım yavvss  Ben her zaman filmden çok kitabı önemserim o yüzden hiç Bir kitap uyarlaması filmden beklentim yok. Kitap insanın hayal gücünü yansıtır film ise yönetmenin hayal gücünü gösterir bize en azından kitaptaki olaylara ve karaktere nasıl baktığı yönünde.
ve bunada katılıyorum ..kitapta kendi kendinin yönetmeni olup istediğin gibi hayal edebiliyosun ama filmde yönetmenin hayal gücüne giriyosun 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2006, 18:57:30 » |
|
Kitap çok uzun.Filmde her bölümü ayrıntısıyla asla vermezler.Bu yüzden baya bir bölüm atıcaklar.Aslında ayrıntısıyla bütün bölümleri yapsalar hem daha güzel hem de 3-4 saat olur. 
|
|
|
|
|
|
Ceza Hayran Kulübü
°۞°۞°RAP KULÜP°۞°۞°
|
|
|
|
eceandharry
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 27, 2006, 17:19:02 » |
|
bencede film uzun olunca keserler o yüzden tadı çıkmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2006, 16:22:10 » |
|
belki bikaçı olabilir ama bence efektlerin iyi olacaı kesin dördüncüde gördük yani.bence o sahneler de gayet iyi yansıtılır üzülme o kadar:P güzel olucak bence 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
mc_tugce
Süt
HAYALLERE DALIP YAŞAMAYI UNUTMA!
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 28, 2006, 16:56:43 » |
|
ya zaten kitabın her bölümünü yapmaları imkaansızz bişiy en güsell olan yerlerini çekerler bence ama ben cok güsel bir film olcagından eminim her bir yeni film bir çncekinden daha güsel oluyor çünkü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2006, 17:54:47 » |
|
-david yates, ingiliz yönetmenler birliği tarafından verilen ödüle layık görülmüş bir yönetmen ki bu ödül çok iyi yönetmenlere verilir.ayrıca yates için dramayı çok iyi yansıttığı söyleniyor.o yüzden kitaptaki önemli bölümleri iyi yansıtacağını düşünüyorum.burda önemli olan senaryo ki senaryoyu okuyan her oyuncu(gary oldman,alan rickman,rupert,crabbei canlandıran oyuncu,percyi canlandıran oyuncu) ve en önemlisi rowling bu senaryoya bayılmış.
-efektlerde çalışan ekibe baktığımızda ateş kadehindeki işlernin yanısıra kral arthur,supermen,deep blue see gibi çok iyi efektler kullanılmış filmlerde çalışan bir ekip.ayrıca ateş kadehinde de efektler çok iyiydi.o yüzden bakanlık sahnesindeki efektlerin iyi verileceğinden de pek kuşkum yok
-rowling zaten kitaplarda harry ve ronun nasıl boy attığını çok iyi betimlemişti.ayrıca danin boyu şu an 1.65 (bunu kendi sitesinde özellikle belirtip boyunun 1.70i geçtiğni söyleyenlere bir anlamda gönderme yapmış) ve minyon tipli.ona gelene kadar bir ikizler,malfoy,ron ve hatta neville karakterlerinden çok daha büyük gösteriyorlar.esas göze batan danden çok onlar olur.ama ben hiçbirinin yadırganıcağını sanmıyorum çünkü filmi seyredenlerin büyük kısmı karakterlin hemen hemen hepsini aynı derecede seviyorlar(hatta malfoy ve sanapei bileÇ:) )
-ekiptekiler özellikle yardımcı yönetmen ve yapımcıları bu zamanı çok iyi hesaplamışlardır.o yüzden yetiştiremeyeceklerini düşünseler bu kadar kesin tarihler vermezler.ama ancak başrol oyuncularından biri veya birkaçı hastalanır (o da ameliyat tarzı bir hastalık olursa),kurguda sorunlar olursa o zaman aksayabilir ki o zaman bile çok fazla tarihte sapma olmaz. kısaca ben bu filmden çok umutluyum.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
**Magic**
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2006, 19:55:47 » |
|
bence güzel olacak.ama bazı dediklerinde doğru..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ericcoo
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2006, 16:46:57 » |
|
ya umarım ateş kadehi gibi olmas çünkü onda hep konu değişmiş hemde bi sürü bölüm atlanmış umarım film çoooooook uzun olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 02, 2006, 10:58:19 » |
|
ewt bu film pek iyi olmayabilir ama ön yargılı olmamak lzm filmi görmek lzm bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|