Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 16, 2008, 07:58:35  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 9282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Ağustos 10, 2007, 23:08:48 »

Bir de Voldi harrye bakıp "you will lose everything" dedi tüylerim diken diken oldu Hede Hödö

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ekim 16, 2008, 07:58:35 »

Bill Weasley
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Ağustos 10, 2007, 23:10:36 »

Filmde bir çok çıkarma yapmışlar. 2 saat içinde sanki herkesin acelesi var gibi tüm olay geçti gitti. Kesilen bölümler diyaloglara sıkıştırıldı. Kitapları okumayan sadece filmleri takip eden kitle için çok güzel olabilir. Ancak kitabı okuyanlar için bence tam bir fiyaskoydu.

iclal
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #77 : Ağustos 10, 2007, 23:11:06 »

ben öpüşmeyi gayet seviyeli buldum amerikan filmmlerindeki gibi sapıtmadılar sap gibi dikeliyolardı  Hede Hödö
 bende cho nun gammaz olmasından hoşlanmadım az oyuncu kullancaz die berbat etmişler.
ayrıca bide türk oyuncu vardı o nerdeydi???

kurbanchi
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #78 : Ağustos 10, 2007, 23:12:09 »

Filmde bir çok çıkarma yapmışlar. 2 saat içinde sanki herkesin acelesi var gibi tüm olay geçti gitti. Kesilen bölümler diyaloglara sıkıştırıldı. Kitapları okumayan sadece filmleri takip eden kitle için çok güzel olabilir. Ancak kitabı okuyanlar için bence tam bir fiyaskoydu.

tamamen katılıyorum..  yani yaşatmıyp bence film aynı şeyleri hissettirmio kesinlikle..
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : Ağustos 10, 2007, 23:13:08 »

bende cho nun gammaz olmasından hoşlanmadım az oyuncu kullancaz die berbat etmişler.
Cho gammaz değildi.umbridge ona veritaserum vermişte cho elinde olmadan söylemiş görüntüsü verilmişti.

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever!!
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #80 : Ağustos 10, 2007, 23:14:13 »

bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  XD düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  Hede Hödö adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  Hede Hödö şoka mı grdi acaba bi an içn  Dil Çıkaran

3o.o6.2oo8
. . .
geberesice
b
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #81 : Ağustos 10, 2007, 23:14:33 »

Cho gammaz değildi.umbridge ona veritaserum vermişte cho elinde olmadan söylemiş görüntüsü verilmişti.
o zaman bu senaryoya göre Harry ve Cho barışır.olması gereken o bence yazdıklarına göre  Kararsız

Dr. Braddy Bar

iclal
Süt
*

« Yanıtla #82 : Ağustos 10, 2007, 23:14:57 »

Alıntı
ya ne olursa olsun zaten farkındayım bunun. ama yani arkadaşı söylemiş gibi yapamazlarmıydı??? ayrıca harry ve ginny daha şık bir çift oluyolar bencee  Alkış

iclal
Süt
*

« Yanıtla #83 : Ağustos 10, 2007, 23:16:18 »

Alıntı
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım   düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya   adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu   şoka mı grdi acaba bi an içn 

o anda bende aynen bunları düşündüm mal mal baktı dumbi  Acayip

kurbanchi
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #84 : Ağustos 10, 2007, 23:16:24 »

bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  XD düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  Hede Hödö adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  Hede Hödö şoka mı grdi acaba bi an içn  Dil Çıkaran

ben onu Harry kendi kafasında yaşıo die düşünmüştüm.. :S
Sydney
iposh...
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #85 : Ağustos 10, 2007, 23:16:57 »

ron peltek deil! yani hiç öyle bi şey bilmiyoruz! ama mr. weasley ve ron dublajda sürekli bir "Heği! Kuğtağmamız lazım hedeyi!" modundalar Dil Çıkaran

Kahkaha Kahkaha Kahkaha evet ya hele Mr Weasley'ninkisi öyle birşey ki ne dediğini anlamadım bazı yerlerde ya

film bence çok güzeldi en azından ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ama beklediğim gibi çıkmadı. kısa kısa geçmişler ama herşeyi de göstermeye çalışmışlar. Cho'yu gammaz olarak göstermelerine bayıldım Dil Çıkaran Harry'yle ayrılma nedenini de bağlamışlar kolay yoldan Sırıtan her ne kadar bazı yerlerde dublaj felaketinden dolayı bayılmak üzere olsam da (ölü yiyici mi desem kadavra laneti mi Hede Hödö ) çok güzeldi.

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #86 : Ağustos 10, 2007, 23:17:43 »

bncede bi tane miretta çok mu geldi yani koskoca hp yapımcı şeysine  Hede Hödö hem cho sölediktn soora yüzünde koca koca sivilceler çıkması lazımdı bn heyecan içnde o muhteşem sahneyi bekledim ama güzel katie'mizin yüzüne kıyamadılar heralde  Hede Hödö o zmn o kağıda isim yazma sahnesini de koymasalardı ne anlamı kaldıki   Hede Hödö

3o.o6.2oo8
. . .
Bill Weasley
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Ağustos 10, 2007, 23:18:30 »

bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım   düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya   adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu   şoka mı grdi acaba bi an içn 

Film icabı işte daha sonradan dumbledore'un odasında konuştukları sahneyi atlayıp tom riddleda olmayıp harry'de olan sevgi öğresini göstermek için uzattılr bu kısmı. Cho ile aralarının bozulmasıda 6. filmde harry-ginny ilişkisine hızlı girebilmek içindi bence.

iclal
Süt
*

« Yanıtla #88 : Ağustos 10, 2007, 23:19:08 »

[size=10pt]yani şimdi siz diosunuz ki sirius ölürken ona avada kedavra değilde circius yapıldı ama dublajda avada kedavra dediler ha??[/size]

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #89 : Ağustos 10, 2007, 23:20:04 »

bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  XD düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  Hede Hödö adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  Hede Hödö şoka mı grdi acaba bi an içn  Dil Çıkaran

ben onu Harry kendi kafasında yaşıo die düşünmüştüm.. :S

yok yaw fudge görüo hatta anam dönmüş bu dio ya  Dil Çıkaran ama Bill Weasley nin söledii gbi film icabı işte  Hede Hödö

3o.o6.2oo8
. . .
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: