Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #75 : Ağustos 10, 2007, 23:08:48 » |
|
Bir de Voldi harrye bakıp "you will lose everything" dedi tüylerim diken diken oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill Weasley
Süt
|
 |
« Yanıtla #76 : Ağustos 10, 2007, 23:10:36 » |
|
Filmde bir çok çıkarma yapmışlar. 2 saat içinde sanki herkesin acelesi var gibi tüm olay geçti gitti. Kesilen bölümler diyaloglara sıkıştırıldı. Kitapları okumayan sadece filmleri takip eden kitle için çok güzel olabilir. Ancak kitabı okuyanlar için bence tam bir fiyaskoydu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurbanchi
|
 |
« Yanıtla #78 : Ağustos 10, 2007, 23:12:09 » |
|
Filmde bir çok çıkarma yapmışlar. 2 saat içinde sanki herkesin acelesi var gibi tüm olay geçti gitti. Kesilen bölümler diyaloglara sıkıştırıldı. Kitapları okumayan sadece filmleri takip eden kitle için çok güzel olabilir. Ancak kitabı okuyanlar için bence tam bir fiyaskoydu.
tamamen katılıyorum.. yani yaşatmıyp bence film aynı şeyleri hissettirmio kesinlikle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #79 : Ağustos 10, 2007, 23:13:08 » |
|
bende cho nun gammaz olmasından hoşlanmadım az oyuncu kullancaz die berbat etmişler.
Cho gammaz değildi.umbridge ona veritaserum vermişte cho elinde olmadan söylemiş görüntüsü verilmişti.
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #80 : Ağustos 10, 2007, 23:14:13 » |
|
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  şoka mı grdi acaba bi an içn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #81 : Ağustos 10, 2007, 23:14:33 » |
|
bende cho nun gammaz olmasından hoşlanmadım az oyuncu kullancaz die berbat etmişler.
Cho gammaz değildi.umbridge ona veritaserum vermişte cho elinde olmadan söylemiş görüntüsü verilmişti. o zaman bu senaryoya göre Harry ve Cho barışır.olması gereken o bence yazdıklarına göre 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iclal
|
 |
« Yanıtla #82 : Ağustos 10, 2007, 23:14:57 » |
|
Cho gammaz değildi.umbridge ona veritaserum vermişte cho elinde olmadan söylemiş görüntüsü verilmişti. ya ne olursa olsun zaten farkındayım bunun. ama yani arkadaşı söylemiş gibi yapamazlarmıydı??? ayrıca harry ve ginny daha şık bir çift oluyolar bencee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iclal
|
 |
« Yanıtla #83 : Ağustos 10, 2007, 23:16:18 » |
|
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu şoka mı grdi acaba bi an içn o anda bende aynen bunları düşündüm mal mal baktı dumbi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurbanchi
|
 |
« Yanıtla #84 : Ağustos 10, 2007, 23:16:24 » |
|
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  şoka mı grdi acaba bi an içn ben onu Harry kendi kafasında yaşıo die düşünmüştüm.. :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #85 : Ağustos 10, 2007, 23:16:57 » |
|
ron peltek deil! yani hiç öyle bi şey bilmiyoruz! ama mr. weasley ve ron dublajda sürekli bir "Heği! Kuğtağmamız lazım hedeyi!" modundalar  evet ya hele Mr Weasley'ninkisi öyle birşey ki ne dediğini anlamadım bazı yerlerde ya film bence çok güzeldi en azından ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ama beklediğim gibi çıkmadı. kısa kısa geçmişler ama herşeyi de göstermeye çalışmışlar. Cho'yu gammaz olarak göstermelerine bayıldım  Harry'yle ayrılma nedenini de bağlamışlar kolay yoldan  her ne kadar bazı yerlerde dublaj felaketinden dolayı bayılmak üzere olsam da (ölü yiyici mi desem kadavra laneti mi  ) çok güzeldi.
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #86 : Ağustos 10, 2007, 23:17:43 » |
|
bncede bi tane miretta çok mu geldi yani koskoca hp yapımcı şeysine  hem cho sölediktn soora yüzünde koca koca sivilceler çıkması lazımdı bn heyecan içnde o muhteşem sahneyi bekledim ama güzel katie'mizin yüzüne kıyamadılar heralde  o zmn o kağıda isim yazma sahnesini de koymasalardı ne anlamı kaldıki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bill Weasley
Süt
|
 |
« Yanıtla #87 : Ağustos 10, 2007, 23:18:30 » |
|
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu şoka mı grdi acaba bi an içn Film icabı işte daha sonradan dumbledore'un odasında konuştukları sahneyi atlayıp tom riddleda olmayıp harry'de olan sevgi öğresini göstermek için uzattılr bu kısmı. Cho ile aralarının bozulmasıda 6. filmde harry-ginny ilişkisine hızlı girebilmek içindi bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iclal
|
 |
« Yanıtla #88 : Ağustos 10, 2007, 23:19:08 » |
|
[size=10pt]yani şimdi siz diosunuz ki sirius ölürken ona avada kedavra değilde circius yapıldı ama dublajda avada kedavra dediler ha??[/size]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #89 : Ağustos 10, 2007, 23:20:04 » |
|
bugün baya mesaj attım ama dayanamıcam bnuda sölemem lazım  düello sahnesinde voldi harry nin içnden çıktıktan sonra ağır ağır ''you will lose everything'' derkene dumby nin orda durup dikelmesi çok saçmaydı ya  adam orda durmuş güçsüzsn kaybetçekn dio bizm dumbi hiç bşi yapmayıp sadece harry nin öbür yanında duruyordu  şoka mı grdi acaba bi an içn ben onu Harry kendi kafasında yaşıo die düşünmüştüm.. :S yok yaw fudge görüo hatta anam dönmüş bu dio ya  ama Bill Weasley nin söledii gbi film icabı işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|