Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Temmuz 24, 2008, 09:58:32  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 8158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öykücüq
Cam Cadısı
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Ağustos 10, 2007, 22:30:07 »

Alan Rickman her zaman olduğu gibi harikaydı, Umbridge ona soru sorarkenki haline falan koptum Kahkaha Aslında filmin birçok yerinde koptum Kahkaha Yerlere yattım Kahkaha
Gary Oldman berbattı ama Sirius'un ölümü çok acıklıydı, HP filmlerinde en çok üzüldüğüm yerdi Ağlayan Düello muhteşemdi, Dumbledore'un geldiği yer...Luna süperdi, Tonks ve Kingsley beklemediğim kadar iyilerdi. Üçlü bugüne kadarki en iyi rollerini yaptılar, Ronla herminin bakışmaları, kavgaları muhteşemdi...
Harry yerde Voldiyle cebelleşirken güzel anıları geçti gözünün önünden, Ron ve Hermiyi gördü, orda da gözlerim doldu Ağlayan
Bugüne kadar izlediğim en iyi HP filmiyde, bakanlıkta camların yere düşüşü, parçalanışı, voldi ve dumbledor'un düellosu....Hiçbir HP filmini izlerken bu kadar zevk almamıştım Alkış
Grawp çok iyiydi, ronun onun ayağına vurması, hermionenin ona emir vermesi mükemmeldi Kahkaha Çok tatlıydı grawpie Aww
Umbridge yeteri kadar sinir bozucuydu, hakettiğini buldu tabi Sırıtan İkizler kaçarken öldüm gülmekten, filmin en iyi sahnelerindendi...
Harry dumbledoreun ordusuna ders verirken çok gaza gelmiş göründü gözüme Hede Hödö
Esrar Dairesindeki koşuşmacada zaten kendimden geçtim Hede Hödö
Sinema salonu neredeyse boştu, en azından bizim önümüz bomboştu. Altyazılıya pek rağbet etmemişler anlaşılan...İyi ki de dublajlı izlememişim, başlarda biraz bozulmuştum altyazılı diye Hede Hödö
İzlediğim en güzel filmdi, hayatımın filmi diyebilirim Kahkaha Bu kadar mükemmel beklemiyordum, hayatımın en güzel günlerindendi bugün Kahkaha Acayip mutluyum Alkış Alkış Alkış
Müzikler de çok iyiydi Kahkaha
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese bravo Alkış Alkış Alkış

Ekşının bini bir para! Hede Hödö
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 09:58:32 »

mioriand
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #61 : Ağustos 10, 2007, 22:35:09 »

Filmin "tam" olarak kitaba uygun yapılmaması pek çok kişi gibi benimde hoşuma gitmedi.Film müthişti ona bir lafım yok.Müzikler, efektler olsun ama filmin en başında 5 kişinin Harry'i sıkıştırmasından filmin sonunda Dumbledore ile konuşmasına kadar eksiklerle doluydu.Kitabı okumamış için gerçekten iyi bir film olabilir ama kitabı okuyanların beklentilerinin çok altındaydı.Umarım bir sonraki film kitaba daha bağlı olur...
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Ağustos 10, 2007, 22:37:01 »

izleyemedim izleyemedim lanet olası AFM/Imax alt yazıyla görüntü ve sesi aynı anda koyamayaack kadar sorunluydu, sinemada olay çıktı, sinemadakilerin yarısı mekanı terk etti, ama izlediğim kadarıyla da pek iç açıcı değildi O_o

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
iclal
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #63 : Ağustos 10, 2007, 22:37:49 »

ya alan rickman için her zaman demişimdir mükmmel birşekilde "pislik" rolünü oynuyor hatta bu filmde beatrix i oynayan oyuncuyuda taktir etmek geldi içimdem ama ama ama az kalsın snape in iyi biri olduğunu düşünmeye başlıcaktım yani kitabı okumasam öle derdim şüphesiz...

Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Ağustos 10, 2007, 22:42:14 »

izleyemedim izleyemedim lanet olası AFM/Imax alt yazıyla görüntü ve sesi aynı anda koyamayaack kadar sorunluydu, sinemada olay çıktı, sinemadakilerin yarısı mekanı terk etti, ama izlediğim kadarıyla da pek iç açıcı değildi O_o
hadi yaa Acayip ben çok özenmiştim, IMAX'a gitmeyi çok istemiştima ma yapamamıştım. kötü olmuş nan Acayip

Maybelle
Süt
*

hilalnur.s@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Ağustos 10, 2007, 22:43:37 »

kitaptaki çoğu ayrıntıyı veremediği için kitabı okuyan biri olarak düşüncelerimi pek karşılamadı.ama kitabı okumayan biri için mükemmel olabilecek seviyedeydi.çünkü görüntüler gayet başarılıydı.bi sorun da türkçe dublaj...filmin tadını kaçırıyor bence.genel olarak beklediğim gibi değildi ama iyiydi diyelim...
Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #66 : Ağustos 10, 2007, 22:49:38 »

Ama gerçekten dublaj çok dandikti. Hede Hödö
3 kere crucio lanetine kedavra laneti dediler.kedavra öldürüyor bilmiyor mu çeviren.Türkçe'ye çeviren kişi hiç kitabı okumamış bence Dil Çıkaran
AFM/Imax'te olan olayda bir garipmiş.İlk çıktığı gün o kadar sorunlu olması Acayip

.
..
...
Sence bu sessizlik gerçekten boşluk mu?
Öykücüq
Cam Cadısı
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Ağustos 10, 2007, 22:52:24 »

Aslında ben izlerken de bi fiyasko oldu, 2. yarının başında ses vermeyi unuttular, altta yazı geçiyor ses yok Kızgın Herkes koptu gülmekten, ben pek komik bulmadım Hede Hödö Pek çocuk yoktu zaten bizim salonda genellikle büyükler vardı...

Ekşının bini bir para! Hede Hödö
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Ağustos 10, 2007, 22:56:22 »

Hadi arkadaşlar en iyi sahne Harry ve Cho öpüşmesiydi 13 kez tekrar edilen öpüşme bumuydu XD
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Ağustos 10, 2007, 22:59:11 »

öpüşme sahnesinde ben ztn gülme krizine grdm yanımda ark.ım snir krzilerinde koptuk  XD filme gtimeden önce izlemiştm ztn o yüzden pek şok olmadım ama o ne öpüşmeydi be resmn yani..nese  Hede Hödö bide bi ara durup devam ettiler orda bttim ztn  Kahkaha Hede Hödö hiç ilk öpüşme gbi olmamıştı bnce ilk öpüşme bu kadar şey..olurmu yahu  Hede Hödö

Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : Ağustos 10, 2007, 23:01:38 »

Bencede kızın lafı ağzına tıkadı pısırık Harryciğimiz XD
kurbanchi
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #71 : Ağustos 10, 2007, 23:05:11 »

ya cho yu gammaz yaptılar yaa. inanamadım yalandır die ümitlenmiştim ama:D gammaz olduu barii hermi nin gammaz yazısıda olsaydı..
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Ağustos 10, 2007, 23:05:30 »

Aslında ben izlerken de bi fiyasko oldu, 2. yarının başında ses vermeyi unuttular, altta yazı geçiyor ses yok Kızgın Herkes koptu gülmekten, ben pek komik bulmadım Hede Hödö Pek çocuk yoktu zaten bizim salonda genellikle büyükler vardı...

Bizde de ikinci yarıda görüntü ikiye bölündü,alt kısım üste geldi,üst kısım alta geldi Kızgın
Ve Harry kehaneti eline alana kadarda düzelmedi <.< <.<
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Ağustos 10, 2007, 23:06:47 »

ne pısırık ama  XD maşallah direk atladı cho nun üstüne noluyoz dedim bi an  Gözlerini Deviren Dil Çıkaran bide bnce öpüşmeden sonraki sahne çok duygusz olmuş orda en gerçekçi ron du  Sırıtan hermi durmadan güldü harry de odun gbi ıslaktı dedi  Hede Hödö insan biraz utanır çekinir  Hede Hödö kitaptaki sahneyi birebir anlatmak istemişler ama hiç kitaptaki gbi bi havası yoktu ron dşında  Gözlerini Deviren hermi çok ciddiyetszdi harry çok sakindi  Hede Hödö verememişler sahnenin ruhunu  Dil Çıkaran

kurbanchi
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #74 : Ağustos 10, 2007, 23:07:29 »

ya bişe sorucam IMAX de bi fark gördünüz mü? ben baya bi beklentiye girdimde mi böyle hayal kırıklıı oldu bilmiorum ama bi fark yoktu sankii normalden..
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: