Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 19:25:21  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 8384 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Ağustos 10, 2007, 13:38:03 »

10 Ağustos itibariyle, film artık ülkemizde gösterime girdi. Filmi izleyenler, film hakkındaki yorumlarını bu başlık altında yapabilirler Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 13:39:40 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 19:25:21 »

iclal
Süt
*

« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2007, 16:52:31 »

ay bu kadar iğrenç bi hp görmemiştimm. hele ilk bölümü iğrençti kitaba hiç uymuyodu ya! ama ikinci bölüm hiçte fena değildi. hele bakanlıktaki sahneler süperdi. normalde harry ciyimdir ama beatrixsi tebrik etmek lazım daha doğrusu onu oynayan oyuncuyu alan rickmandan bile güzel "iğrenç pislik" rolünü oynadı  Aww siriusun annesi büyük eksiklikti tonks u hiç te öle hayal etmemiştim. draco bile hiç görünmedi. filmde insanlar çok sakindi halbuki bu kitapta çok kargaşa olması gerekiyodu. dudleyler bile bağırmadı. zaten filmin ilk 1 saati son 1 saatin hazırlık gibi alalade yapılmıştı. çok acemice. hiç yakıştıramadım. hiç qudiddich yoktu. olması gerekiyordu çünkü çok fazla lafı geçiyodu.

ama hakkını vermek lazım bakanlıktaki sahneler beklediğimin üstünde idi Kahkaha filmin kalitesini arttıran noktada bu işte Kahkaha film tamamen duygusuz olsa bile en sonlara doğru, voldi harry nin içine girdiğinde gayet duyguluydu ve sirius tülün arkasına geçtiğinde az kalsın ağlıcaktımm Kahkaha ve ve ve öpüşme sahnesi gayet seviyeliydi abartmadılar Kahkaha ama bide şu nokta var, gammazcı cho oldu ve üstelik sivilceleri çıkmadıı... kısacası beklentilerimi karşılamasada işi kurtaran bakanlık sahneleri  Kahkaha

Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2007, 16:57:23 »

Hehe ben filme gittim bugün Sırıtan Çok güzeldi ama bi kaç şeyi beğenmedim Kararsız
Mesela kitapta Snape'in düşünselindeki anılarının olduğu sahne hiç istediğim gibi olmamış <.<
Hermione Granger 4164
Süt
*

...you know you love me ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2007, 16:57:34 »

Valla söyleycek fazla  birşey yok gibi.Ama bellatrix harbiden deli rolünü oynayan  birine verilmiş.Filmin asıl iyi yanı 2. yarı.Bakanlıkta geçen olaylar.Ben severus öldüğünde ağladım bile Ağlayan

ŧŦŧŦŧŦŧŦ  And who am I ? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXO, Gossip Girl  ŧŦŧŦŧŦŧŦ
Sawyer <3 Kate
Blair <3 Chuck φъφ Serena <3 Nate
 Weasley İkizleri Hayran Klübü
MoRE thAn YesTeRdAy
  LeSS ThAn TomMOrRow

iclal
Süt
*

« Yanıtla #4 : Ağustos 10, 2007, 17:16:56 »

ölen severus değil siriuss  Aww
ikinci bölüm güzel derken hani film arası veriliyo ya, işte ondan sorası güzeldi. filmin baş kısmı sadece sona ulaşak için var gibiydi.
ve snape ile ilgili bi not daha, dama kitapta öcü, filmde pek uysal. o bakımdan da çok tutarsızlıklar vardı. ya j.k bişi demiyomu ya??

Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2007, 17:26:17 »

Ben çok daha güzel bir film bekliyordum.. Şaşırmış bu film için serinin en iyi filmi olmuş diyorlardı bence kesınlıkle söyledıklerı kadar güzel değildi benım için hala azkaban tutsağı 1 numara Göz Kırpan filmin ilk yarısında sıkılmaya başlamıştım ama ikinci yarı çok heyecanlıydı,film umbridge'e at adamların saldırışından sonra güzelleşiyor Gülümseyen ve tüm bu düşüncelerime rağmen filmi 2 kez izledim Gülümseyen

dipnot: sinema salonları tıklım tıklım dolu eğer filme gidecekseniz önceden bilet alın ben sabah seansına gittim o saatte bile salonda boş koltuk yoktu.. Şaşırmış

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 10, 2007, 17:28:07 »

ölen severus değil siriuss  Aww
ikinci bölüm güzel derken hani film arası veriliyo ya, işte ondan sorası güzeldi. filmin baş kısmı sadece sona ulaşak için var gibiydi.
ve snape ile ilgili bi not daha, dama kitapta öcü, filmde pek uysal. o bakımdan da çok tutarsızlıklar vardı. ya j.k bişi demiyomu ya??

Nie bence Severus pek uysal sayılmazdı filmde sakin davranıo ama ağır konuşuo Kararsız
Mesela Harry'nin kelid aynasındaki görüntülerini gördüğünde zayıf anıların dedi,Harry'de değerli anılarım dedi,bnm için değerli diiller falan dedi, ne bilim babası hakkında da gayet hakaretvari konuştu <.<
Yanlız Umbridge olayını napmışlar öle yaaa,nedense tüm okula kitapta Harry'e uyguladığı cezayı uyguladı Kızgın
En çok şeye güldüm Dumbledore ayrıldıktan snra,bu müdür oldu ya duyuru yapıo dioki kızlar ve erkeklerbirbirlerine 10 cm den fazla yaklaşmicak Sırıtan Sırıtan
amy_dan
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 10, 2007, 17:47:10 »

valla ben çok beendim bazı eksikler vardı ama yinede dier harry potter filmelri gibi bu da çook güzeldii.ben de sirius ölünce ağladım Ağlayan Ağlayan Ağlayan hele harryi o kadar üzgün görünce  çook kötü oldum yaa hala aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke ölmeseyidii Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2007, 17:53:58 »

ya ben hala etkisindeim hele hele sirus öldüğünde oturdum aladım Ağlayan Ağlayan Ağlayan  ama bende daha  eisini bekliyodum yani ben bide alt yazıya gitim 1. bölüm ondan sıkıcı oldu (ama pazartesi tr düblaja gidiyorum )

Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2007, 18:02:13 »

ben zaten netten korsanını izlemiştim  XD ama türkçe dublajda afalladım bu cidden hp mi diye  Şaşırmış harry'nin sesi değişmiş hermi nin desen incelmiş hermi gülerken herkes salonda baka kaldı gülemedik bile  Dil Çıkaran minelva nın sesi değişmiş yani farklıydı halka filmini izler gibi oldum bi ara XD yamalı korku filmi diyebiliriz buna en güzel sahne fred ve george un o muhteşem sınavı berbat etme sahnesi ve esrar dairesiydi  XD maşallah harry ve choda ne kadar uzun süre öpüştğ gözüm yastık yorgan aradı ama Hede Hödö yani hayal kırıklığına uğradım diyebilirim  Ağlayan bu benim en sevdiğim kitabın filmiydi ama filmini sevmedim Hede Hödö fulch voldi için dönmüş derken bi güldüm o kadar Kararsız umarım david yates 6.filmide berbat etmez Kızgın
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos 10, 2007, 18:04:00 »

Film benim için kocamann bir hayalkırıklığı oldu açıkçası.Bir kere karakterler basitleştirilmiş.Harry'nin isyanları nedenleri, Dumbledore ile aralında olan şey hiç yansıtılmamış.Bir kere kitabı okumayan biri Harry'nın Dumbledore'un ona karşı olan kayıtsızlığına nasıl içerlediğini anlayamaz!Heleki son konuştukları sahne (Dumbloder'un Harry'e kehaneti anlattığı sahne) komikti.Kaç cümle diyalog kurduklarını hatırlamıyorum bile.Ben o sahneyi okurken gözlerimin dolduğunu biliyorum.Ne Harry'nin acısı ve öfkesi ne de Dumbledore'un duyguları - artık pişmanlık mı yorgunluk mu herneyse - yansıtılmamış.Zaten oldukça basit bir sahneydi...   <.<

Quidditch hiç yoktu.Halbuki kitapta Umbridge 'ın yaptığı/çıkardığı zorlukları yansıtıyordu bir kere.Harry'nin sevdiği şeyleri elinden alma çabası falan vardı.Ayrıca o neydi öyle Umbridge'ın D.O'yu yakalaması herkesin elini keserek satır yazdırması falan?!Niye yaptılar anlamadım..  Şaşırmış

Ayrıca Cho gammazlamış onları.Nasıl böyle yaparlar anlamıyorum yani!Sanırım Cho'yla ayrılışlarını basitçe bağlamak istemişler.Öylede olmuş zaten..  <.<

Ben böyle devam edersem hırsımdan sayfalarca yazabilirim.Zaten sinemada da kendimi zor tuttum.Kuzenimle girmiştik arada ve çıkışta başını şişirdim.O kitapları okumadığı için beni anlamadı ben iyice şiştim!Şimdi azıcıok inmiş durumdayım ama film benim için fiyaskoydu.Özellikle karakterlein anlatımı bakımından hayal kırıklığına uğramış durumdayım  <.<  Kızgın  Kararsız <.<

Edit=Son birşey söylicem   Aww Sirius'un Avada Kedavradan sonra hemen ölmesi gerekmiyor mu?Adam can çekişti bir ara  Acayip
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 18:05:56 Gönderen: SuMMeR » Logged

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
iclal
Süt
*

« Yanıtla #11 : Ağustos 10, 2007, 18:04:10 »

ben doğrudan türkçe dublaja gittim . ama bu sefer derslerine iyi çalışmışlar kitabı okuyan birileri seslendir hh tabi daha iyi olmuşş tek yanlışları ölüm yiyen yerine ölü yiyici demeleri idi. onun dışında çeviriyi beğendim bu sefer...

anti cho_chang
ℓσѕт
Has Türk Kahvesi

Nonperishable oath!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 10, 2007, 18:04:21 »

Ben cok begendim filmi ama Cho ile Harry'nin opusmesi haric ama Cho'nun sonu guzel oldu kanimca Dil Çıkaran Ron cok iyidi filmde onu cok begendim Dolores Umbridge ayri birsey gulusune bittim Buyuk Salondaki ilk aksamki konusmasinda soz isterken yine ayni seyi yapti ve Snape'in ona bakisi cok hosuma gitti.
Harry,Hermione,Ron hep ayniydi.
Luna cok hosuma gitti yalniz cok etkileyiciydi benim icin filmde ayri bir yeri vardi.
Trelawney'e cok uzuldum ama ben orda cok kotu oldu kadin. Utanmış
Umbridge'in Harry'e tokati cok kotuydu icim yandi resmen
Filmin finali cok muthisti aglayasin geldi orda hele Sirius'un olumunde Bellatrix muhtesemdi hele Potter'a bebek taklidi yapmasi ve bakanlikta Harry Voldemort'un adini soyleyince verdigi tepki cok guzeldi tam psikoydu Bella  Sırıtan Sırıtan Kahkaha Kahkaha
Tonks cok guzeldi tam kafa kizdi bana gore filmde en seker tiplerden biriydi ve saci sadece tek renk degildi resimlerde gordugumuz gibi cok guzeldi hayran kaldim ona

Ve ve en cok gormek istedigm biri de Kreatcher'di ama cok cirkindi yalniz hala sadik
Sonra soyagaci en cok merak ettigimdi o cok guzeldi ilk Bellatrix'i orda gosterdiginde cok deliydi yalniz ayni Bella Aww

Ve Azkabandan kacis cok guzeldi Bella'nin gulusleri cok hosuma gitti ve Rodolphus'ta ordaydi en cok da onu merak ediyodum ve ayni tahmin ettigim gibi oldu

Yani kisaca film harikaydi bana gore
« Son Düzenleme: Ağustos 10, 2007, 18:07:23 Gönderen: anti cho_chang » Logged

iclal
Süt
*

« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2007, 18:05:28 »

genel olarak aynı fikirdeyiz galiba hatalar bakımından yanii  Göz Kırpan

SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Ağustos 10, 2007, 18:08:03 »

ben doğrudan türkçe dublaja gittim . ama bu sefer derslerine iyi çalışmışlar kitabı okuyan birileri seslendir hh tabi daha iyi olmuşş tek yanlışları ölüm yiyen yerine ölü yiyici demeleri idi. onun dışında çeviriyi beğendim bu sefer...

Bende bir ara Ölü yiyiciyi duyduğum dedim bütün film böyle mi olcak diye ama..Sonra düzelttiler :◘

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: