|
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #301 : Ocak 09, 2008, 22:05:18 » |
|
çok güzel bi filmdi ama büyüklere göre yapıldığından pek bişe anlamadım o yüzden filmi 5 kez seyrettim 
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|
|
Sirius._.Black
Şeker

STAY BRUTAL !!!
|
 |
« Yanıtla #303 : Ocak 20, 2008, 23:45:20 » |
|
Ben açıkcası hiç sevmedim en kötü HP filmi tamamen bir rezaletti :/ Kitap o kadar uzunken film bu kadar kısa.. çok kötü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #304 : Ocak 23, 2008, 12:47:27 » |
|
ya ben daha izleyemedim ama eminiiiiiiiiiiiiim süüüüüüüüüüper olmuştur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #305 : Ocak 26, 2008, 17:39:17 » |
|
bence süper bi film nerdeyse her gün izliyorum ve arkadaş olmak isteyenler varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seda_potter
Süt
...YAŞASIN HARRY POTTER KARDEŞLİĞİ:)....
|
 |
« Yanıtla #306 : Ocak 28, 2008, 21:40:05 » |
|
KESİNLİKLE ÇOK KISA AMA YİNE DE GICIK CHO SUZ SAHNELER GÜZEL
|
|
|
|
|
|
O BENİ SİHİRLİ BİRİ SANIYO MUGGLE OLDUĞUMU HİÇ BİLMİYOO BİR SİHİR BİLE YAPAMIYORUM O İSE NELER NELER YAPIYO(canım HARRY)   ANTİ CHO CHANG AND VOLDEMORT I LOVE HARRY AND RON 
|
|
|
|
nymph-peyton
|
 |
« Yanıtla #307 : Ocak 30, 2008, 11:01:35 » |
|
ÇOK KISA AMA HARİKA Bİ FİLMDİİİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #308 : Ocak 31, 2008, 18:23:36 » |
|
ben filmi gerçekten çok beğendim ama kısa olması kötü oldu ya her zaman bunu soruyom ama cevao yok inşallah sizler cevap yazarsınız resimleri o raya nasıl koyuyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #309 : Şubat 01, 2008, 14:00:10 » |
|
bence süper bi film Thanks to ImageShack for [URL=http://imageshack
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #311 : Şubat 01, 2008, 18:17:47 » |
|
ya çok kötü değildi ama bazı yanlışlıklar ve eksiklikler çok önemliydi ve açıkçası siriusun ölüm sahnesi beklediğim gibi olmadı(acıklı olmadı) ben ağlarım hüngür hüngür diyodum şöyle bi tek gözyaşı dökesim gelmedi ve d.o.yu umbridge'e ispikleyen cho'nun arkadaşıydı ama filmde cho olarak göstermişler
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #312 : Şubat 02, 2008, 01:05:38 » |
|
Bn bu son Hp yi pek beğenmedim.kötü diyemem ama gzl de değildi.Filmin ilk bölümü bi kere çk sıkıcıydı.bi kaç ruh emici koymuşlar.O kdr yani..Ama kesinlikle Qudiddich olması gerekirdi.Kitabı alamadığım içn nası olduğunu bilmiorum ama bn daa gzl bişiler bekliordumm. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severusectumsempra
Süt
|
 |
« Yanıtla #313 : Şubat 02, 2008, 11:17:57 » |
|
bu sefer kitabı öpüp başıma koydum  bi tek voldemortun olduğu sahneler güzeldi bence..diğer bölümlerden bişey anlamadım Severus Snape'n azcık daha öne alınmasını isterdm ( anısı mesela daha ayrıntılı olabilirdi ) ahh Chris abi nerdesin  David Yates ( yine kendi adıma konuşuyorum ) tam bir hayal kırıklığı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #314 : Şubat 02, 2008, 13:22:47 » |
|
bu sefer kitabı öpüp başıma koydum  bi tek voldemortun olduğu sahneler güzeldi bence..diğer bölümlerden bişey anlamadım Severus Snape'n azcık daha öne alınmasını isterdm ( anısı mesela daha ayrıntılı olabilirdi ) ahh Chris abi nerdesin  David Yates ( yine kendi adıma konuşuyorum ) tam bir hayal kırıklığı  kesinlikle katılıyoruım sana David konusunda yalnız değilsin ondan hiiiç hoşlanmadım  ayrıca bu adam melez prensi yapıosa kessin herşeyi mahverder delü o delü  uff ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|