Ben cok begendim filmi ama Cho ile Harry'nin opusmesi haric ama Cho'nun sonu guzel oldu kanimca

Ron cok iyidi filmde onu cok begendim Dolores Umbridge ayri birsey gulusune bittim Buyuk Salondaki ilk aksamki konusmasinda soz isterken yine ayni seyi yapti ve Snape'in ona bakisi cok hosuma gitti.
Harry,Hermione,Ron hep ayniydi.
Luna cok hosuma gitti yalniz cok etkileyiciydi benim icin filmde ayri bir yeri vardi.
Trelawney'e cok uzuldum ama ben orda cok kotu oldu kadin.

Umbridge'in Harry'e tokati cok kotuydu icim yandi resmen
Filmin finali cok muthisti aglayasin geldi orda hele Sirius'un olumunde Bellatrix muhtesemdi hele Potter'a bebek taklidi yapmasi ve bakanlikta Harry Voldemort'un adini soyleyince verdigi tepki cok guzeldi tam psikoydu Bella

Tonks cok guzeldi tam kafa kizdi bana gore filmde en seker tiplerden biriydi ve saci sadece tek renk degildi resimlerde gordugumuz gibi cok guzeldi hayran kaldim ona
Ve ve en cok gormek istedigm biri de Kreatcher'di ama cok cirkindi yalniz hala sadik
Sonra soyagaci en cok merak ettigimdi o cok guzeldi ilk Bellatrix'i orda gosterdiginde cok deliydi yalniz ayni Bella

Ve Azkabandan kacis cok guzeldi Bella'nin gulusleri cok hosuma gitti ve Rodolphus'ta ordaydi en cok da onu merak ediyodum ve ayni tahmin ettigim gibi oldu
Yani kisaca film harikaydi bana gore