specialgirl_127
Süt
|
 |
« Yanıtla #270 : Aralık 04, 2007, 18:28:47 » |
|
Bence film çok eksikti. kitapta duyduğum o heycanı filmde yaşayamadım açıkçası. örn. umbridge'li sahneler çok eksikti. kitaptaki gibi hagridi denetlemedi yada ne bileyim D.O toplantıları çok kısaydı cho'nun her buluşmada ağlaması sızlaması yoktu o sevgililer gününde gittikleri cafede yoktu vs. vs. film güzel çekilmişti tabi, haklarını yemeyelim ama çok eksikti. hemen oldu bittiye geldi işler sanki. macera çok azdı. 
|
|
|
|
|
|
.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak.... the Deathly Hallows...
|
|
|
|
|
kbra-potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #271 : Aralık 04, 2007, 22:15:45 » |
|
herkes hayal kırıklığına uprdı ama şuda bi gerçek ki 1100 sayfanın hepsini kimse beklemiyodu ama açıkçası quidiç olmamasına ben de üzüldüm hele bu filmde remusla tonksu işlemezlerse aten bitti onlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #272 : Aralık 05, 2007, 14:25:44 » |
|
ya hiç iyi değildi en güzel sahneleri hep alıp götürmüşler Ronun qoudinch(tabi yanlış yazdım) antremanları yoktu ama weasleyler iyidi
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
Siriusblack.m
Süt
|
 |
« Yanıtla #274 : Aralık 06, 2007, 14:05:40 » |
|
ay bu kadar iğrenç bi hp görmemiştimm. hele ilk bölümü iğrençti kitaba hiç uymuyodu ya! ama ikinci bölüm hiçte fena değildi. hele bakanlıktaki sahneler süperdi. normalde harry ciyimdir ama beatrixsi tebrik etmek lazım daha doğrusu onu oynayan oyuncuyu alan rickmandan bile güzel "iğrenç pislik" rolünü oynadı  siriusun annesi büyük eksiklikti tonks u hiç te öle hayal etmemiştim. draco bile hiç görünmedi. filmde insanlar çok sakindi halbuki bu kitapta çok kargaşa olması gerekiyodu. dudleyler bile bağırmadı. zaten filmin ilk 1 saati son 1 saatin hazırlık gibi alalade yapılmıştı. çok acemice. hiç yakıştıramadım. hiç qudiddich yoktu. olması gerekiyordu çünkü çok fazla lafı geçiyodu. ama hakkını vermek lazım bakanlıktaki sahneler beklediğimin üstünde idi  filmin kalitesini arttıran noktada bu işte  film tamamen duygusuz olsa bile en sonlara doğru, voldi harry nin içine girdiğinde gayet duyguluydu ve sirius tülün arkasına geçtiğinde az kalsın ağlıcaktımm  ve ve ve öpüşme sahnesi gayet seviyeliydi abartmadılar  ama bide şu nokta var, gammazcı cho oldu ve üstelik sivilceleri çıkmadıı... kısacası beklentilerimi karşılamasada işi kurtaran bakanlık sahneleri  anlayamadığım senin elinde 1114 sayfalık bi kitap olsa bundan iyisini yaparmıydın bana göre yorumların çok acemice ve en güldüğüm nokta ise filmde hiç duygusallık yok diyosun işte buna gülülür.sen gerçekten bu filmiz izlediğine eminmisin ve ayrıca o beatrix deil bellatrix ve sanırım hp 4 ve hp 3 ün 2.dvd sini izlemişsindir yapım aşamasını full bilgisayar bu filmde ise sete çok önem verilmiş tek sözüne katılıyorum quidditch neyse sana filmi bi daha izlemeni tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lord_draco
Süt
|
 |
« Yanıtla #275 : Aralık 06, 2007, 14:11:09 » |
|
sölenecek pek bi kelime yok filmi baştan aşağı rezil etmiş adam ama arkdaslarımında dediğine göre bakanlık sahneleri oldukça iyidi dracocum hiç gözükmedi bellatrix... bellatrix olmasaydı zaten film denilmezdi ya rezillikdi bnce bütün filmi bakanlık sahneleri ve bella kurtardı bnce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrypotter71
|
 |
« Yanıtla #276 : Aralık 06, 2007, 23:57:14 » |
|
her zaman ki gibi süperdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanımsız
|
 |
« Yanıtla #277 : Aralık 07, 2007, 01:47:28 » |
|
bence çok güzeldi 2. filmindeki gibi önemli ayrıntı atlanmadığından(sırlar odasında harry potter weasleylerin evinin şöminesinden sihirli tozla garip bir dükkanın şöminesine geliyor o dükkanda kitaba göre draco ile mr malfoyu voldemort un günlüğünü alırken görmesi gerekiyor ama filimde bu büyük ayrıntıdan hiçbir eser gösterilmiyor) bn büyük bir zevkle izledim birde türkçe seslendiriken seslendiren kişilerin sesleriyle karakterler bazen uymuyor hangi filmdi 4. filmdi heralda harry potter'ın sesi çok inceydi hiç uymamıştı bnce bu hususa dikkat edilmeli...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 01:48:58 Gönderen: tanımsız »
|
|
|
|
|
bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Kılıç ile Yaşayan, Kılıç ile Ölür...Türkiye Gibi..
|
 |
« Yanıtla #278 : Aralık 11, 2007, 16:17:29 » |
|
e arkadaşlar zaten tüm filmi bellatrix kurtardı bi de o olmasaydı öğğğ
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir. Her Zaman Görünmezler Ama Biliriz ki Hep ORADADIRLAR...  3'ü BİR ARADA=AŞK, ARKADAŞLIK ve HOGWARTS 3.BÖLÜM SEÇME
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #279 : Aralık 14, 2007, 20:44:42 » |
|
bi sürü konu var en güzel yanı bu bence dierlerine göre
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #280 : Aralık 16, 2007, 21:39:34 » |
|
bence diğerleride güzel di ama bu film daha güzeldi çünkü artık çocuklara değil gençlere dekitap ediyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #281 : Aralık 17, 2007, 20:44:27 » |
|
Bnce en güzel "Ateş Kadehi" filmiydi.Ben bu filmin sadece son sahnelerini beğendim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #282 : Aralık 17, 2007, 20:52:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #283 : Aralık 17, 2007, 18:27:52 » |
|
5.fılmın en harıka yerlerını (bu bana gore tabı) yediler. 1.2.3.4. fılmlerın hepsınde bana istedıgım harry potter fılmlerını vermemiş olsa da görsel efekler acısından 5.film idare eder bır güselliğe sahipti.Bunun yanında Azkaban'da fena degıldı
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
hsdayy
Süt
|
 |
« Yanıtla #284 : Aralık 17, 2007, 18:59:28 » |
|
bence film çabuk bitti ben devam etmesini bekliodum ama bi anda bitti film ateş kadahi daha güzeldi yine aynı yönetmen çekseydi belki daha ii olabilirdi ama buda fena diil ama güzel de demiyorum daha ii olabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|