Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 00:59:36  

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 8362 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GrimmauldMeydanı
Süt
*

TERÖRE LANET

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #255 : Ekim 27, 2007, 19:46:40 »

film yeni bi kitap yazmış ona göre oynamış gibiydi
beklediğim yerleri bulamamdm black evinn temzlendiği sahneleri 4 gözle beklemiştim...boşunaymış Kızgın Ağlayan

~YaLNIzLIk   GüzeLdir ! ~
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 00:59:36 »

dignity
Süt
*

Karanlığın Gizli Yandaşı!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #256 : Ekim 28, 2007, 20:16:27 »

Bence en iğrenç hp filmiydi.Bi sürü şeyi yanlış anlatmışlar, en heyecanlı yerleri kesmişler.Mesala; Harry, Ron ve Hermine' ye o kadar çok sinirleniyorduki...Onu dışladıklarını falan hissediyodu.Ne bilim onlarla kavga falan ediyordu.Buraları kısacık anlatıp geçmişler.Mesala Hermione' nin D.O için hazırladığı madalyonlar...Bir de D.O' yu Cho ispitlemiyordu, Umbridge veritaserum kullanarak söyletti diyolar.Böyle bir şey yoktu ki...Ayrıca bakanlık sahneleri aksiyon bakımında güzeldi, ama burayı çok kısa yapmışlar.Kısacası ben filmi beğenmedi. Hede Hödö

Zoey Fan!!...

Slytherin Fan!!...
daniLes
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #257 : Kasım 10, 2007, 00:54:07 »

ya bnce fiLm yine qzLdi.kitaba hic uymasada..=((.. asLnda bnde farkLı seLer bekLiodum..ama bunada sukur yane...sonucta danieL wardı...onn oLduuu fLm her zmn quzeLdir...(L)
bella cullen
better.
Telve

samson came to my bed , told me my hair was red.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #258 : Kasım 17, 2007, 22:56:44 »

hiçbir kitap uyarlaması kitabın yerini tutmaz ve bunu OOTP ile tekrar takrar gözümüze soktular.Tatildeydim ve oynadığı sinemayı bulana kadar kalp krizi geçirebilrdim(:.akçayda buldk ben heycanla girdim,her yer ağlayan çocuk doluydu ve millet resmen dalga geçmek için gelmişti ,konuşanlar, bağıranlar falan merak olmasa çıkıp giderdim.neyse film başladı ilk saniye anladım hayal ettiğim gibi çıkmayacağını Luna yı gördüm ve çok beğendim filmde beğendiğim tek tük unsulardan biride o.yani "kısaltmak" teriminde kısalttığın şeyi güzel yaparsın,olay örgüsü ordan oraya atlamadan gider ama bunda okumayanlar hiç birşey anlamazdı ve anlamadılar.dumbledore un kitapta özene bezene anlatılan gözlükleri yoktu ve yönetmenin ne kadar dikkatsiz olduğunu gördük,o occlumency sahnelerini ben montajlasam heralde daha profesyonelce olurdu,o da olmadı!:(Tül bu kadar photoshop harikası olamazdı , David Yates onuda mahvetti. Benim ve arkaşımın heycanla beklediği Cho ve Harry nin gittiği cafe yoktu ki hepimiz biliyoruz kitapta ne güzel analtılmıştı kısaca beğenmedim ,olmamış, kitap içten okunmamış umarı HBP öyle olmaz...

She runs with Vampires.

baturay298
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #259 : Kasım 18, 2007, 12:28:53 »

bence güzel bir filmdi  son sahne harikaydıı
musa_cakmak219
Şeker
**

You will lose everything

aragorn_musa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #260 : Kasım 20, 2007, 21:35:27 »

bence; neredeyse herkes filmi kötü yönde eleştiriyor. bence bu haksızlık. ellerinden gelen bu kadar... 1   yıldan fazla bir süre uğraştılar.. emeklerine saygı göstermeliyiz... ben kitabını okuyamadım.. ama film bana güzel göründü...

Û-chebin. Estel anim

ernep
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #261 : Kasım 21, 2007, 08:21:29 »

çok   güzel   bir   filim
shogun
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #262 : Kasım 23, 2007, 15:36:32 »

"filim" yazışından film hakkındaki görüşlerini aldk zaten kitapla aşırı kopukluk var o kitaba o kadr kısa film yapılır mı yani para vermeyemi korkmuşlar anlamadım kitaba baksn 3 saatlk film yetmzdi

Luna-Lovegood
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #263 : Kasım 23, 2007, 20:37:32 »

Filmgzeldi ama kitaba göre bi çok önemli şey filmde yoktu Kararsız
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #264 : Kasım 23, 2007, 23:46:13 »

Aslında kitabı okumayanlar için en güzel film denilebilir.Aksiyon olarak en iyi buydu herhalde.Tabi kitabın yanında hiçbir şey.
Harry Potter dünyasını filmlerle anlamak mümkün değil.Belki 1,2 filmler anlaşılır ama 3 filmden sonra insan kopar.Bazen en basit şeyler bile yok.5 film zordu kabul etmeli ama bazı yerleri değiştirmeleri çok kötü olmuş.Tamam kesmenize bir şey demiyoruz da vur deyince de öldürülmez ki ama Kararsız Kitapta karakterler için tam bir kötü iyi ayırımı yok ama filmler...Çok merak ediyorum acaba 7.film için o ruh halini nasıl yakalıycaklar seyirciler.Kestiler,değiştirdiler uğraşsınlar şimdi Kahkaha

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #265 : Kasım 26, 2007, 17:40:29 »

Film kitabı okumayanlara göre güzel ;ama okuyanlara göreyse berbat (ben bir tek bakanlık sahnelerini beğendim).Bence sahneler çok kesilmeseydi daha güzel olabilirdi  <.<
kübooo
Süt
*

I'm kUnCKlEbOnE dAnİeL

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #266 : Kasım 29, 2007, 17:46:04 »

bence bu filmde hepsi gibi güseldi sonuçta danı izlemek herzaman mütiş bir duygu Kahkaha

sirius666
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #267 : Aralık 01, 2007, 16:11:34 »

herkese ddiğim ve hep savunduğum gibi kitabı hiçbişeye değişmem
sizde öle apın :DD
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #268 : Aralık 02, 2007, 17:56:55 »

Yeri burası değil belki de ama filmin "making the movie"si şu an MTV'de, anladığım kadarıyla daha 30 dk.'sı filan var Sırıtan Ben haberi vereyim de izleyen izler artık  Hede Hödö

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

cagatayyka
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #269 : Aralık 04, 2007, 13:48:14 »

bu güne kadar çekilen filmlerin en iyisi oldeuğunu düşünmüyorum .çok fazla hata vardı.saymama gerk yok bence bu güne kadar çekilen en iyi hp film ateş kadehi çünkü 1milyon dolara çekilmiş.ama azkaban 10 milyon dolara çekilmiş bii düşünün isterseniz

CESARET ÖLMEKLE DEĞİL YAŞAMAKLA ÖLÇÜLÜR. CEDRİC ÖLMEYİ TERCİH ETMEMİŞTİ
Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: