GrimmauldMeydanı
Süt
TERÖRE LANET
|
 |
« Yanıtla #255 : Ekim 27, 2007, 19:46:40 » |
|
film yeni bi kitap yazmış ona göre oynamış gibiydi beklediğim yerleri bulamamdm black evinn temzlendiği sahneleri 4 gözle beklemiştim...boşunaymış 
|
|
|
|
|
|
~YaLNIzLIk GüzeLdir ! ~
|
|
|
|
|
|
|
daniLes
Süt
|
 |
« Yanıtla #257 : Kasım 10, 2007, 00:54:07 » |
|
ya bnce fiLm yine qzLdi.kitaba hic uymasada..=((.. asLnda bnde farkLı seLer bekLiodum..ama bunada sukur yane...sonucta danieL wardı...onn oLduuu fLm her zmn quzeLdir...(L)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #258 : Kasım 17, 2007, 22:56:44 » |
|
hiçbir kitap uyarlaması kitabın yerini tutmaz ve bunu OOTP ile tekrar takrar gözümüze soktular.Tatildeydim ve oynadığı sinemayı bulana kadar kalp krizi geçirebilrdim(:.akçayda buldk ben heycanla girdim,her yer ağlayan çocuk doluydu ve millet resmen dalga geçmek için gelmişti ,konuşanlar, bağıranlar falan merak olmasa çıkıp giderdim.neyse film başladı ilk saniye anladım hayal ettiğim gibi çıkmayacağını Luna yı gördüm ve çok beğendim filmde beğendiğim tek tük unsulardan biride o.yani "kısaltmak" teriminde kısalttığın şeyi güzel yaparsın,olay örgüsü ordan oraya atlamadan gider ama bunda okumayanlar hiç birşey anlamazdı ve anlamadılar.dumbledore un kitapta özene bezene anlatılan gözlükleri yoktu ve yönetmenin ne kadar dikkatsiz olduğunu gördük,o occlumency sahnelerini ben montajlasam heralde daha profesyonelce olurdu,o da olmadı!:(Tül bu kadar photoshop harikası olamazdı , David Yates onuda mahvetti. Benim ve arkaşımın heycanla beklediği Cho ve Harry nin gittiği cafe yoktu ki hepimiz biliyoruz kitapta ne güzel analtılmıştı kısaca beğenmedim ,olmamış, kitap içten okunmamış umarı HBP öyle olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baturay298
|
 |
« Yanıtla #259 : Kasım 18, 2007, 12:28:53 » |
|
bence güzel bir filmdi son sahne harikaydıı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musa_cakmak219
|
 |
« Yanıtla #260 : Kasım 20, 2007, 21:35:27 » |
|
bence; neredeyse herkes filmi kötü yönde eleştiriyor. bence bu haksızlık. ellerinden gelen bu kadar... 1 yıldan fazla bir süre uğraştılar.. emeklerine saygı göstermeliyiz... ben kitabını okuyamadım.. ama film bana güzel göründü...
|
|
|
|
|
|
Û-chebin. Estel anim 
|
|
|
|
ernep
|
 |
« Yanıtla #261 : Kasım 21, 2007, 08:21:29 » |
|
çok güzel bir filim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #262 : Kasım 23, 2007, 15:36:32 » |
|
"filim" yazışından film hakkındaki görüşlerini aldk zaten kitapla aşırı kopukluk var o kitaba o kadr kısa film yapılır mı yani para vermeyemi korkmuşlar anlamadım kitaba baksn 3 saatlk film yetmzdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna-Lovegood
|
 |
« Yanıtla #263 : Kasım 23, 2007, 20:37:32 » |
|
Filmgzeldi ama kitaba göre bi çok önemli şey filmde yoktu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #264 : Kasım 23, 2007, 23:46:13 » |
|
Aslında kitabı okumayanlar için en güzel film denilebilir.Aksiyon olarak en iyi buydu herhalde.Tabi kitabın yanında hiçbir şey. Harry Potter dünyasını filmlerle anlamak mümkün değil.Belki 1,2 filmler anlaşılır ama 3 filmden sonra insan kopar.Bazen en basit şeyler bile yok.5 film zordu kabul etmeli ama bazı yerleri değiştirmeleri çok kötü olmuş.Tamam kesmenize bir şey demiyoruz da vur deyince de öldürülmez ki ama  Kitapta karakterler için tam bir kötü iyi ayırımı yok ama filmler...Çok merak ediyorum acaba 7.film için o ruh halini nasıl yakalıycaklar seyirciler.Kestiler,değiştirdiler uğraşsınlar şimdi 
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #265 : Kasım 26, 2007, 17:40:29 » |
|
Film kitabı okumayanlara göre güzel ;ama okuyanlara göreyse berbat (ben bir tek bakanlık sahnelerini beğendim).Bence sahneler çok kesilmeseydi daha güzel olabilirdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kübooo
Süt
I'm kUnCKlEbOnE dAnİeL
|
 |
« Yanıtla #266 : Kasım 29, 2007, 17:46:04 » |
|
bence bu filmde hepsi gibi güseldi sonuçta danı izlemek herzaman mütiş bir duygu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirius666
|
 |
« Yanıtla #267 : Aralık 01, 2007, 16:11:34 » |
|
herkese ddiğim ve hep savunduğum gibi kitabı hiçbişeye değişmem sizde öle apın :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cagatayyka
|
 |
« Yanıtla #269 : Aralık 04, 2007, 13:48:14 » |
|
bu güne kadar çekilen filmlerin en iyisi oldeuğunu düşünmüyorum .çok fazla hata vardı.saymama gerk yok bence bu güne kadar çekilen en iyi hp film ateş kadehi çünkü 1milyon dolara çekilmiş.ama azkaban 10 milyon dolara çekilmiş bii düşünün isterseniz
|
|
|
|
|
|
CESARET ÖLMEKLE DEĞİL YAŞAMAKLA ÖLÇÜLÜR. CEDRİC ÖLMEYİ TERCİH ETMEMİŞTİ
|
|
|
|