Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 10:09:16  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 7294 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dangerous
Demleme Çay

beatmania

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 10, 2007, 18:10:14 »

yaa ben bunları duyduktan sonra izlemicem o kadar kötü bir filmmi
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Mayıs 16, 2008, 10:09:16 »

anti cho_chang
Bella&Cissy
Sıcak Çikolata

Epica

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Ağustos 10, 2007, 18:10:59 »

Oylemiydi yani olu yiyici diye sesleniyolar  Acayip Acayip

Yok bnce izlemelisin

Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 10, 2007, 18:11:26 »

Harry'nin ıslak öpüşme konuşması güzeldi Hede Hödö Hermione saydırdı Cho'nun sorunları var diye Ron'da bu kadar duygu insanı patlatırla salon koptu ama Hermione'nin gülüşü iğrençti XD görüntü efektleri süperdi ama hiç kitapla alakası kalmamıştı Cho DO. nun gözünde suçluydu yani hiç alaka kestiremedim Üzgün aa unutmadan Grawp'lı sahnelerde süperdi XD
Crystal_Princess
♥♥ в α d є ♥♥
Demleme Çay

Mütevazi olun,mükemmelliğimi buna borçluyum =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 10, 2007, 18:13:19 »

Edit=Son birşey söylicem   Aww Sirius'un Avada Kedavradan sonra hemen ölmesi gerekmiyor mu?Adam can çekişti bir ara  Acayip

Kesinlikle katılıorum orda direkt ölmesi gerekirken sanki kurşun yemişte son anlarını yaşıomuş gibi bişiler yaptı Kararsız
Ayrıca Longbottomlara yapılan lanetin adı Crucialatius (yanlış yazmış olabilirim kusuruma bakmayın) lanetinden Kedavra lanetine dönmüş
nasıl bi dublajdır o ya <.<
Ve ve St Mungo hastanesindeki o duygulu ve güzelim sahneleri kesmişlerrrr Kızgın
anti cho_chang
Bella&Cissy
Sıcak Çikolata

Epica

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Ağustos 10, 2007, 18:16:08 »

Harry'nin ıslak öpüşme konuşması güzeldi Hede Hödö Hermione saydırdı Cho'nun sorunları var diye Ron'da bu kadar duygu insanı patlatırla salon koptu ama Hermione'nin gülüşü iğrençti XD görüntü efektleri süperdi ama hiç kitapla alakası kalmamıştı Cho DO. nun gözünde suçluydu yani hiç alaka kestiremedim Üzgün aa unutmadan Grawp'lı sahnelerde süperdi XD

Evet sana katiliyorum islak sohbet guzeldi ben bu filmde Ron'u daha cok sevdim ama daha bi hos gedli hele hic gormemis gibi yemek yiyisi cok sekerdi sora ilk DO unu kurmaya karar verdikleinde ilk Domuz Kafasindaki bulusmada Ron'un soyledigi laf cok hostu Gözlerini Deviren Sırıtan seekr cocuk

Grawp ayri birsey cok manyakti o sahneler hele Hermione'nin 'Put me down Now'
deyisine bittim  Sırıtan Aww Aww

iclal
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2007, 18:21:04 »

bncede siriusun hemen ölmesi gerekiyodu ayrıca o sahne çok acıklıydıııı as kaldı ağlıyodumm  Utanmış

anti cho_chang
Bella&Cissy
Sıcak Çikolata

Epica

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2007, 18:22:56 »

Olusu cok kotuydu ama Ağlayan :'(sonradan Bella'nin verdigi tepkide cok guzeldi ben cok sevdim acimasiz kadin Hede Hödö Harry cok kotu oldu ama oldugunu gorunce  Utanmış Utanmış

eda_cd_274
Eda
Krema

Onaylanmadıkça Panzehir Tamzehirdir :)))

eda_cd_274@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2007, 18:28:06 »

her filmden sonra hiçkimseden olumlu bi görüş alamıyoruz. hepimiz biliyoruzki filmler kesiliyor öylede olmak zorunda biraz keyfini çıkarmayı deneyin ben açıkcası beğendim özellikle sonu. bakanlık sahneleri hiç bilmeyeni bile koltuğuna kilitledi.

dan in ilk baştaki oyuncuğulu iyi değildi dudla ve seamusle konuşmaları çok zayıftı ama acı çekişi siriusa üzülüşü o bölümler etkileyiciydi

filmi; neresini kesmişler aceba? burda niye bu yok? niye öyle dedi o?  diye izlemeyin. 2 yıldır beklediğim an işte bu keyfini çıkarmalıyım.

bu arada dolores harry e çok fena bitane çaktı. 5. kitabı okurken bütün okuyucuların duygularını dile getirdiğini düşünüyorum Şeytani Şeytani

KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN
ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

351137125 hakan_erdin@hotmail.com hakan_erdin@yahoo.com.tr
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Ağustos 10, 2007, 18:32:56 »

Dumbledore'un ordusu ihtiyaç odasından çıkarken harry cho'nun yanına gidiyor ve o sırada ginny onlara dönüp kıskanarak bakıyor o sırada ginny'nin harry'i sevdiği açık bi şekilde gözüküyor.. ben kitapta böyle bi sahne olduğunu hatırlamıyorum eğer yoksa ve senaryoya böyle bir şey ekledilerse iyi yapmışlar Gülümseyen
At adamlar umbridge'i götürürken umbridge harry'e ''onlara zarar vermek istemediğimi söyle diyor'' harryde ona ''ben asla yalan söylemem'' gibisinden bişey diyor orası çok hoşuma gitti XD ihtiyaç odasını dumbledore'un ordusuna dobby söylemiyormuydu ?? filmdeyse neville buluyor Şaşırmış 4.filmdede 2.görevde galsam otunu harry'e dobby'nin vermesi gerekirken neville vermişti <.< keşke sırlar odası filmindede harry'i hogwarts'a gitmemelisin diye uyaranda neville olsaydı o zmn tam olurdu Dil Çıkaran
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ağustos 10, 2007, 18:34:07 »

seslendirmesi çok kötüydü harry nin.. Kararsız sanırım bi dahaki sefer orjinaline gidicem.. Gözlerini Deviren ayrıca feci kısaydı  Kararsız bütün sahneleri manyak bi hızla geçmişler ya  ::)ama o kısacık sahnelerde en azından kitaba bağlı kalmışlar ateş kaehindekinden tek yönüyle ii di  Gözlerini Deviren

harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 10, 2007, 18:40:41 »

yaa ben bunları duyduktan sonra izlemicem o kadar kötü bir filmmi

hayır hayır izle filim çok güzel bak ben ilk seansa girdim hala etkisindeyim ama daha eiside ola bilirdi

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2007, 18:52:36 »

ya kitabı okumadıysanız cidden bayılablrsnz ama ben ilk defa bi hp filmini kitabını okuduktan sonra izliyorum ve cidden z.anka ziyandı  Kararsız çok güseldi ama kitapla karşılaştrmaya bile değmicek bi durum yani o kadar kısa ve hızlıydı  Gözlerini Deviren çoğu güzel sahneyi çıkarmışlar filmden bazılarınıda değiştrmişlerdi.tonks un 2 dk. fln sahnesi vrdır heralde filmde toplam  Gözlerini Deviren bella nın da çok azdı Gözlerini Deviren filmde beğendiim bi lunanın sahneleriydi birde bakanlıkta voldi-dumbi düellosuydu.onun dışında gerçekten 2 yıl beklemye değecek bi film değildi bnce  Hede Hödö bir sürü sahne yoktu dvd almak şart silinen sahneler içn  Dil Çıkaran

radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ağustos 10, 2007, 18:55:11 »

yha çıldırcam anca p.tesi sabh gidebilcem flime ! :S

... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ...
gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler !
 ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ...
siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !!
... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ...
düşlerde kal ..!
...mutluluk bile acı  veriyor çünkü sonu var biliyorum ...
herşey hakkında hiçbişey !!
... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ...
bitti die üzülme, yaşandı die sevin !!
... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !!
yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !!
... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
geberesice
Apus'un Şekerleri
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ağustos 10, 2007, 19:00:11 »

hayatımda izlediğim en berbat harry potter filmiydi.herşey bir anda olup bitti nasıl oldu anlamadım.herşeyin sırası farklıydı kısacası iğrençti  <.< o güzelim kitabı ne hale getirmişler  Kızgın hepsinden nefret ediyorum  Dil Çıkaran şaka yav  Hede Hödö
edit:bu arada seslendirmenin çok kötü oldugunu bildiğim için alt yazılıya gittim.tavsiye edilir  Hede Hödö

İnsanlar "normal" olmamak için neden kendilerini bu kadar kasarlar? Hadi onu bıraktım neden "normal" olmadıkları gibi bi' şeyi tüm dünyaya duyurmak isterler? Adı üstünde normal olmak. Kendini anormal olarak görmenin ne kadar zavallıca olduğunun farkında değiller midir acaba? Evet gerçekten normal değilsiniz. Tebrikler!
Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ağustos 10, 2007, 19:04:23 »

umarım 6.film bu kadar kısa olmaz  Gözlerini Deviren bu arada ben genç  lily i görmedim yaw gören varmı 5 saniyelik sahne içinde  Hede Hödö

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 22   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: