Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 09:11:40  

Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 23   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Film hakkındaki görüşleriniz  (Okunma Sayısı 8447 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
specialgirl_127
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #270 : Aralık 04, 2007, 18:28:47 »

Bence film çok eksikti. kitapta duyduğum o heycanı filmde yaşayamadım açıkçası. örn. umbridge'li sahneler çok eksikti. kitaptaki gibi hagridi denetlemedi yada ne bileyim D.O toplantıları çok kısaydı cho'nun her buluşmada ağlaması sızlaması yoktu o sevgililer gününde gittikleri cafede yoktu vs. vs. film güzel çekilmişti tabi, haklarını yemeyelim ama çok eksikti. hemen oldu bittiye geldi işler sanki. macera çok azdı. Kararsız Kararsız

.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak....
       the Deathly Hallows...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Film hakkındaki görüşleriniz
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 09:11:40 »

kbra-potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #271 : Aralık 04, 2007, 22:15:45 »

herkes hayal kırıklığına uprdı ama şuda bi gerçek ki 1100 sayfanın hepsini kimse beklemiyodu ama açıkçası quidiç olmamasına ben de üzüldüm hele bu  filmde remusla tonksu işlemezlerse aten bitti  onlar
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #272 : Aralık 05, 2007, 14:25:44 »

ya hiç iyi değildi en güzel sahneleri hep alıp götürmüşler Ronun qoudinch(tabi yanlış yazdım) antremanları yoktu ama weasleyler iyidi

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
anarchy
Süt
*

Yakla$ma Yanarsınnnn..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #273 : Aralık 06, 2007, 05:58:18 »

Voldemort "Ateşe" özel bi gücü yok Dumbledore'un "Ateşe" Karşı bi ilgisi var adam 4. sınıfta perdelerini yakmış Gülümseyen.Filmde ise Voldi agzından ateşle yılan cıkarıyor fallan sonra KOS KOCA Dumb duello sırasında yerlerde sürünüyor.Filmin Türkçe'side baya bi kötü olmuş.Aslında seslendirenlere kitabı okutsalar iyi olacak bence kadabra laneti diye bi lanet yok kadavra var oda işkence için degil öldürmek için kullanılıyor kitaplardan bildigimiz gibi ama saolsun Umbri Harry i öldürecekti konuşturacam diye Gülümseyen neyse çok uzatmayım Dil Çıkaran ama izledigim en igrenç Harry serisi olmuş he bide Bunların hepside ucuyorya Gülümseyen hayret ...

Anarchy*<unq>

Biz Bize Yeteriz....
Siriusblack.m
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #274 : Aralık 06, 2007, 14:05:40 »

ay bu kadar iğrenç bi hp görmemiştimm. hele ilk bölümü iğrençti kitaba hiç uymuyodu ya! ama ikinci bölüm hiçte fena değildi. hele bakanlıktaki sahneler süperdi. normalde harry ciyimdir ama beatrixsi tebrik etmek lazım daha doğrusu onu oynayan oyuncuyu alan rickmandan bile güzel "iğrenç pislik" rolünü oynadı  Aww siriusun annesi büyük eksiklikti tonks u hiç te öle hayal etmemiştim. draco bile hiç görünmedi. filmde insanlar çok sakindi halbuki bu kitapta çok kargaşa olması gerekiyodu. dudleyler bile bağırmadı. zaten filmin ilk 1 saati son 1 saatin hazırlık gibi alalade yapılmıştı. çok acemice. hiç yakıştıramadım. hiç qudiddich yoktu. olması gerekiyordu çünkü çok fazla lafı geçiyodu.

ama hakkını vermek lazım bakanlıktaki sahneler beklediğimin üstünde idi Kahkaha filmin kalitesini arttıran noktada bu işte Kahkaha film tamamen duygusuz olsa bile en sonlara doğru, voldi harry nin içine girdiğinde gayet duyguluydu ve sirius tülün arkasına geçtiğinde az kalsın ağlıcaktımm Kahkaha ve ve ve öpüşme sahnesi gayet seviyeliydi abartmadılar Kahkaha ama bide şu nokta var, gammazcı cho oldu ve üstelik sivilceleri çıkmadıı... kısacası beklentilerimi karşılamasada işi kurtaran bakanlık sahneleri  Kahkaha
anlayamadığım senin elinde 1114 sayfalık bi kitap olsa bundan iyisini yaparmıydın bana göre yorumların çok acemice ve en güldüğüm nokta ise filmde hiç duygusallık yok diyosun işte buna gülülür.sen gerçekten bu filmiz izlediğine eminmisin ve ayrıca o beatrix deil bellatrix  ve sanırım hp 4 ve hp 3 ün 2.dvd sini izlemişsindir yapım aşamasını full bilgisayar bu filmde ise sete çok önem verilmiş tek sözüne katılıyorum quidditch  neyse sana filmi bi daha izlemeni tavsiye ediyorum
lord_draco
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #275 : Aralık 06, 2007, 14:11:09 »

sölenecek pek bi kelime yok filmi baştan aşağı rezil etmiş adam ama arkdaslarımında dediğine göre bakanlık sahneleri oldukça iyidi dracocum hiç gözükmedi
bellatrix...
bellatrix olmasaydı zaten film denilmezdi ya rezillikdi bnce bütün filmi bakanlık sahneleri ve bella kurtardı bnce...

harrypotter71
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #276 : Aralık 06, 2007, 23:57:14 »

her zaman ki gibi süperdi
tanımsız
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #277 : Aralık 07, 2007, 01:47:28 »

bence çok güzeldi 2. filmindeki gibi önemli ayrıntı atlanmadığından(sırlar odasında harry potter weasleylerin evinin şöminesinden sihirli tozla garip bir dükkanın şöminesine geliyor o dükkanda kitaba göre draco ile mr malfoyu voldemort un günlüğünü alırken görmesi gerekiyor ama filimde bu büyük ayrıntıdan hiçbir eser gösterilmiyor) bn büyük bir zevkle izledim birde türkçe seslendiriken seslendiren kişilerin sesleriyle karakterler bazen uymuyor hangi filmdi 4. filmdi heralda harry potter'ın sesi çok inceydi hiç uymamıştı bnce bu hususa dikkat edilmeli...
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 01:48:58 Gönderen: tanımsız » Logged
Narnia Kraliçesi
Everything You Know İs About to Change Forever... The Chronicles of Narnia:Prince Caspian...
Krema

Prensim...

ekin_bayrak95@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #278 : Aralık 11, 2007, 16:17:29 »

e arkadaşlar zaten tüm filmi bellatrix kurtardı bi de o olmasaydı öğğğ

Bildiğini Düşündüğün Herşey Değişecek...

I Love You Prince Caspian... Âşık Âşık Âşık

Kral ve Kraliçeleriz,Sizleri de Bekleriz  Azn --- Narnia Günlükleri Hayran Kulübü
LİNKİNG
Demleme Çay

Is there a spell that i am under Keeping me from

seyda_nehiokan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #279 : Aralık 14, 2007, 20:44:42 »

bi sürü konu var en güzel yanı bu bence dierlerine göre

yesterday...
Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday    _beatles
barışım_sirius
Krema

ßarış akarsu'nun anısına(onu untmadık unutmayacağı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #280 : Aralık 16, 2007, 21:39:34 »

bence diğerleride güzel di ama bu film daha güzeldi çünkü artık çocuklara değil gençlere dekitap ediyordu

Harry__Potter
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #281 : Aralık 17, 2007, 20:44:27 »

Bnce en güzel "Ateş Kadehi" filmiydi.Ben bu filmin sadece son sahnelerini beğendim...
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #282 : Aralık 17, 2007, 20:52:25 »

beşi katlettiler ama sanırım yine de en güzeli beşincisi idi yada üç yada dört Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Raziel Neith
....вαηα вιя мєℓєк уαяαт....
Telve

..gözleri lâl tragedyası..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #283 : Aralık 17, 2007, 18:27:52 »

5.fılmın en harıka yerlerını (bu bana gore tabı) yediler. 1.2.3.4. fılmlerın hepsınde bana istedıgım harry potter fılmlerını vermemiş olsa da görsel efekler acısından 5.film idare eder bır güselliğe sahipti.Bunun yanında Azkaban'da fena degıldı

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
hsdayy
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #284 : Aralık 17, 2007, 18:59:28 »

bence film çabuk bitti ben devam etmesini bekliodum ama bi anda bitti film ateş kadahi daha güzeldi yine aynı yönetmen çekseydi belki daha ii olabilirdi ama buda fena diil ama güzel de demiyorum daha ii olabilirdi
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 23   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: