|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 23, 2007, 19:35:07 » |
|
4.Kitap 857 sayfaydı ve filme çeviriminde bayağı kesmişlerdi 5.Kitap 1114 sayfaydı... ... ...
gerisini siz hesap edersiniz sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slny
|
 |
« Yanıtla #76 : Haziran 02, 2007, 10:27:29 » |
|
bnc kesmemeleri lazım çünkü jkr o bilgilerin verilmesi lasım diodu 5. kitap hakkında. bnc bu yüzden hepsi önemli ama bunun yanı sıra çok keserler gibi gelio çünkü kitap çok uzun 1114 sayfa bekleyip görcez:)
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
|
mithrandir
|
 |
« Yanıtla #77 : Haziran 02, 2007, 12:12:29 » |
|
4.film kitaptan çok farklıydı çoğu şeyi kesmişlerdi ama dvdsinde kesilmiş sahneler vardı(yinede kitapla pek alakası yoktu) 5.film 138dk olacakmış:( yahu şöyle 4-5 saatlik film yapmıyorlarki ağız tadıyla izleyelim ben filmde en küçük ayrıntıyı bile görmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #78 : Haziran 03, 2007, 02:44:30 » |
|
4.film kitaptan çok farklıydı çoğu şeyi kesmişlerdi ama dvdsinde kesilmiş sahneler vardı(yinede kitapla pek alakası yoktu) 5.film 138dk olacakmış:( yahu şöyle 4-5 saatlik film yapmıyorlarki ağız tadıyla izleyelim ben filmde en küçük ayrıntıyı bile görmek istiyorum
katılıyorum şöyle bi agız tadıyla izlemek lasım... ama baya kesmişler sanırm (cunku fragman farklı gosterıodu) yahu o kadar hasılat edıolar ama adam gıbı cıkartmıolar!! yönetmenlerin suçu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xsedx
|
 |
« Yanıtla #80 : Haziran 07, 2007, 21:29:10 » |
|
Yanlız Resimlere bakınca çok fazla sahnenin kesilmediğini anlayamıyor muyuz?Tama mutlak kesecekler ama çok kesemezler.
|
|
|
|
|
|
#Peter**Pan#Fun$*Klüp$$
|
|
|
|
Anka_wermisol
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 08, 2007, 11:22:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 08, 2007, 11:32:13 » |
|
Kesin kesecekler.Eğear kesmeseler film 3,4 saat olur hatta belki daha fazla.Ama film heralde 2.5 saat olur.O sahneleri görseydik daha güzel olurdu ama...
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #83 : Haziran 08, 2007, 17:08:18 » |
|
off! bencede keserler sonuçta kapkalın kitap bu. ama kitabın hepsini yapsınlar da demiyoruz ki önemli yerleri kesmesinler ve komik yerleride çünkü yoksa zevki kalmaz 
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 08, 2007, 17:41:45 » |
|
bunu kesselerde MP(melez prens)' nin uzun olacagı yönünde güçlü hislerim var özellikle 6. film cok önemli bütün ipucları nerdeyse orada valla ewt kesinlikle ZAY'dan uzun olacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zihinbend ordusu
Süt
|
 |
« Yanıtla #85 : Haziran 09, 2007, 23:35:15 » |
|
BENCE SANA KATILMIYORUM NEDNE DİYE SORACAKSAN BEN BRÜKSELDE DOĞDUM VE TEYZEMLERE GDİYORUM BAZEN ORDA Kİ DERGİLERDE FİLMİN HER DETAYINA KADAR İNİLECEĞİVE HİÇ BİR AYRINTININ KAÇIRILMAYACAĞI YAZIYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #86 : Haziran 10, 2007, 16:59:48 » |
|
BENCE SANA KATILMIYORUM NEDNE DİYE SORACAKSAN BEN BRÜKSELDE DOĞDUM VE TEYZEMLERE GDİYORUM BAZEN ORDA Kİ DERGİLERDE FİLMİN HER DETAYINA KADAR İNİLECEĞİVE HİÇ BİR AYRINTININ KAÇIRILMAYACAĞI YAZIYOR
MP 'nin mi? ZAY 'nin mi? senin dedignde olabılır ama ben MP'nin uzun olcagnı düsünüorm cunku 6. seri baya önemli ZAY'dan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 10, 2007, 17:07:32 » |
|
çok sinirime dokunan bir meseledir bu öyle hissediyorum ki snape'i zihinbend derslerinden başka bir karede göremeyeceğiz.Zaten 4. filmde de olması gereken sahneleri koymamaışlar (kitabın sonundaki snape sirius el sıkışması gibi) ; Alan'a gereksiz sahneler icat etmişler, ah warner bross ahh..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #88 : Haziran 10, 2007, 18:44:44 » |
|
ewt ya onu pek sık göremiorm en cok ona uzuluom ben bı tek felsefe tası harıc...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #89 : Haziran 11, 2007, 12:43:01 » |
|
herşey için artık çok geç bayagı bir budamışlar filmi hediye olarakda 10 ağustosda vizyona koyuyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|