LoLa
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2006, 19:47:01 » |
|
bence bayağı kısaltmışlar harry-cho öpüşmesi kitabın ortalarında değil miydi?oralara kadar gelmişler bakasnıza başlardan epey kesmişler. Filmlerin sahne sırası ile çekilmediğini bilirim ben,yani sahneler karışık çekilir.. Neyse ben konuya dönersem; evet,filmi çok keserler.Büyük oranla boş konuşmalar,heyecanlı birşey olmayan bölümler kesilir.E böyle olması gerekir ne yazikki,napsın adamlar...
|
|
|
|
|
|
∂σℓσя αиιмι иιмισ gяαωισя єѕт qυαм ~R/Hr Shipper~
|
|
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 23, 2006, 20:07:06 » |
|
bence bayağı kısaltmışlar harry-cho öpüşmesi kitabın ortalarında değil miydi?oralara kadar gelmişler bakasnıza başlardan epey kesmişler. Filmlerin sahne sırası ile çekilmediğini bilirim ben,yani sahneler karışık çekilir.. Neyse ben konuya dönersem; evet,filmi çok keserler.Büyük oranla boş konuşmalar,heyecanlı birşey olmayan bölümler kesilir.E böyle olması gerekir ne yazikki,napsın adamlar... iide benim bildiğim senaryoya uymak için sıralı gide filmler :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eceandharry
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 24, 2006, 08:39:48 » |
|
bence baya keserler 4.filmde gördük ama inşallah kesmezler 2 bölümden fln olabilir gibi bişiey duydum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoLa
Süt
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 24, 2006, 18:42:28 » |
|
bence bayağı kısaltmışlar harry-cho öpüşmesi kitabın ortalarında değil miydi?oralara kadar gelmişler bakasnıza başlardan epey kesmişler. Filmlerin sahne sırası ile çekilmediğini bilirim ben,yani sahneler karışık çekilir.. Neyse ben konuya dönersem; evet,filmi çok keserler.Büyük oranla boş konuşmalar,heyecanlı birşey olmayan bölümler kesilir.E böyle olması gerekir ne yazikki,napsın adamlar... iide benim bildiğim senaryoya uymak için sıralı gide filmler :S İlk başta çekiyorlar öylesine sonra montaj falan birleşiyor.Hatalı sahneler düzeltiliyor.Böyle olması lazım..
|
|
|
|
|
|
∂σℓσя αиιмι иιмισ gяαωισя єѕт qυαм ~R/Hr Shipper~
|
|
|
|
|
|
halfbloodprincess
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 26, 2006, 17:18:32 » |
|
bnce kescekler yolunmuş tavuğa benzicek film uff verseler bz yazsak senaryoyu
|
|
|
|
|
|
çapulcular fan club sirius fan club mor ve ötesi fan club
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 02, 2006, 09:07:03 » |
|
ya fazla kesceklerini sanmam ama kesmesinler 4 saat bile olsa izlerim ben yada 3 saat ama ben yinede izlerim sıkılmam offffffffff kesmesinleeeeeeeeeeeeer bütün sahneler süper çünkü
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
Ginny_Gizem
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 12, 2006, 21:33:12 » |
|
Bence kesmek zorunda kalacaklar.Çünkü kitap zaten en kalın hp kitabı ve biliyoruz ki bu kadar kalın olmayan kitaplarında bile birçok yeri, olayı kesiyorlar.Ama umarım doğru bir şekilde kısaltırlar.Yani en kitaptaki en önemli yerleri atlamadan keserler.
|
|
|
|
|
|
Mutluluk her zaman vardır, yeter ki en karanlık anlarımızda ışığı açmayı bilelim.
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar. Geçti artık istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni... gelme artık neye yarar
harry&ginny fun club
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 12, 2006, 21:49:57 » |
|
muhakkak .....
4. flim böle olduğuna göre....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_elif__
Süt
yalan dostum, aşk diye bişey yok...
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 12, 2006, 21:58:33 » |
|
dizi şeklinde yapsalar en iyisi  sıkılmadan izlerim 
|
|
|
|
|
|
 Trio Fan Club Don't cry to me, If you loved me, You would be here with me...
|
|
|
|
milkshake
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 12, 2006, 22:12:24 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 12, 2006, 22:14:23 Gönderen: milkshake »
|
|
|
|
|
|
Ginny_Gizem
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 13, 2006, 14:09:56 » |
|
dizi şeklinde yapsalar en iyisi  sıkılmadan izlerim  Katılıyorum.Aslında ilginç olurdu dizi şeklinde yapsalar.Hem böylece hiçbir yeri atlamamış olurlardı.
|
|
|
|
|
|
Mutluluk her zaman vardır, yeter ki en karanlık anlarımızda ışığı açmayı bilelim.
Ne hasta bekler sabahı ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı benim seni beklediğim kadar. Geçti artık istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni... gelme artık neye yarar
harry&ginny fun club
|
|
|
|
dilatreno
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 16, 2006, 00:38:47 » |
|
arkadaslar quitich sahnesini kesceklermis :S 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milamber92
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 16, 2006, 19:39:37 » |
|
filmin senaryosuna kötü,filme gerçekci deil diyenlerden ricamdır filmi kendileri çekmeyi denesinler.
|
|
|
|
|
|
BONNİE WRİGHT Angels Holocaust
|
|
|
|