neville_mcgonnagal
Süt
|
 |
« : Ağustos 13, 2006, 14:43:58 » |
|
arkadaşlar 4. kitap 800 sayfalık olmasına rağmen gördüğünüz gibi film de önlerine gelen şeyi kesmişlerdi 5.kitap ta 1100 sayfalık olduğuna göreben ce film çok kesilecek 5. kitap benim en sevdiğim kitap ve 5. film de en çok beklediğim film olmasına rağmen filmi beğenmeme ihtimalimiz çok büyük yorumlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2006, 20:28:49 » |
|
Bana aşırı bi şekilde doğrayacaklarmış gibi geliyor. İnşallah çok saçmalamazlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2006, 20:41:21 » |
|
ya ben hep şunu söledim filmin süresinin kısa olması sorun değil. önemli olan senaryo...o düzgün oldumu film güzel olur. tamam 4. film çok berbattı ama şu ynden berbattı (diğer filmlerde aynı) hiç gerçekçi değildi
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2006, 20:42:28 » |
|
ya bence kesmesinlerde uzun bi film olsa ve de kitapta ki herşey olsa ama nerde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2006, 20:49:12 » |
|
kesinlikle keseceklerdir... ya zaten bütün kitabı koymalarını beklemiyorum ki imkasız doğal olarak ama yinede anlaşılar ancak aynı zamanda eğlenceli bişeyler yaparlar umarım. kim ne derse desin 4. filmi ben fena bulmadım yani izlerken eğlendim bayağı ama babam ki kendisi kitaplarını bilmeyen bir kişiliktir filmden sonra hiç birşe anlamadım dedi. yani buda önemli anlaşılır olması... filmden sonra kitapları bilmeyen biri bile vay be ne filmmiş demeli...
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2006, 21:37:48 » |
|
keserler ya çünkü diğerlerinde bile kestiler bu kadar uzunu da keserler ama kesmeseler orjinal olsa daha iyi olur şahsen n izlerim de başkalarını bilemem
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
first_me
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 15, 2006, 18:08:43 » |
|
Bence de keserler yani....Alıştık artık... Ama kitabına layık uzun bir film olsa keşke..... Olayları hakkını vererek anlatsalar filmde de
|
|
|
|
|
|
Yok öyle ağlayıp umudu dipsiz kuyulara atmak........Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.....
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2006, 18:19:46 » |
|
keşke dediğiniz gibi hiç kesmeden koysalar ama mutlaka kescekler bari çk kesipde güdük gibi etmeseler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 20, 2006, 17:16:38 » |
|
5.kitap cok kalın e ates kadehinde baya bi kesmislerdi zannedersem 5.filmde bircok sahneyi goremicez.
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
Black Dream
My love daniel
Kakao

[b]Rock Forever!!![/b]
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 21, 2006, 17:57:45 » |
|
keserler ya çünkü diğerlerinde bile kestiler bu kadar uzunu da keserler ama kesmeseler orjinal olsa daha iyi olur şahsen n izlerim de başkalarını bilemem
ewet mehtap katılıyorum
|
|
|
|
|
|
İmza kurallarına uymadığından dolayı imzanız silinmiştir. Duyuru panosuna uğrayarak imza hakkındaki kuralı öğrenip yeniden imza koyabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2006, 13:03:42 » |
|
ateş kadehni nası mahvettlr yha kitabı okumştm filmdn hiç bi bklentmizi alamıoruss o zmn zümrüdüanka ı okumadm kısaldıını göremi istemiorm çnkü baya kısaltcklrr yha hakkaten uzatslr şu filmi ölürlr snki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2006, 14:19:47 » |
|
Zaten bu kitapta sonu hariç pek heyecan yoktu...Ders sahneleri falan çok gider...Önemli olan son bölümleri... Onlarıda kısaltmasınlar herşey mükemmel olur.....Kısaltmazlar herhalde... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2006, 16:46:12 » |
|
bence bayağı kısaltmışlar harry-cho öpüşmesi kitabın ortalarında değil miydi?oralara kadar gelmişler bakasnıza başlardan epey kesmişler.zaten bakanlık sahneleri gerçeğe uygun olsunda başka bişi istemem 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|