cedric_hastası
SimoşşşşşşşşşSimOşşşşşşşş
Şeker

:D
|
 |
« : Nisan 11, 2006, 17:15:35 » |
|
kusura bakmayın bence konum silinecek ama silinmezse oylarınızı bekliyorum bence hepsii
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTi-EMMacıyız!KARAYİP KORSANLARI FAN CLUBK.D.K.K fan clubY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@BONNİE WRİGHT FAN CLUB!okulumu sevmiorum 
|
|
|
|
|
|
Fortune Major
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2006, 17:18:12 » |
|
Dumbledore ve Voldemort'un Düello Sahnesini Çok merak ediyorum.... İnşallah Bu Karşılaşmayı özenle hazırlarlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cedric_hastası
SimoşşşşşşşşşSimOşşşşşşşş
Şeker

:D
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2006, 17:22:54 » |
|
cevabın için saol istediğin olsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2006, 17:24:30 Gönderen: cedric_hastası »
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTi-EMMacıyız!KARAYİP KORSANLARI FAN CLUBK.D.K.K fan clubY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@BONNİE WRİGHT FAN CLUB!okulumu sevmiorum 
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2006, 18:10:26 » |
|
bence qüzel konu açmışsın  bence en qüzel sahne tartışmasız snape'in en kötü anısı olacak tabi oyuncular hakkını verebilirse  bide duelloda qüzel olacak ama michael gambondan nefret ettiqim için hiç beklemiorum o sahneyi=Pp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2006, 20:52:10 » |
|
snape'in en kötü anısı acaba nasıl olcak çünkü orda lily,james,sirius,peter var nasıl sirius ve peter'ın gençliklerini merak ediyorum  sonra dumbledore-voldemort düellosunu cho-harry sahnesini, tülün nasıl bişi olduğunu... hepsini merak ediyorum hepsi de güzel olur yani  ben bide fred ve george un okuldan kaçışını merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_i_zel
izel_ksk
Süt
kahve bahane HARRY POTTER şahane
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2006, 20:46:21 » |
|
en iyi sahne sirius un öldüğü sahne olacak en kötü sahne ise harry ve chonun öpüşmesi olacak bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevqa
Şeker

Kahve Bahane Üyeler Şahane
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2006, 20:51:50 » |
|
ben bide fred ve george un okuldan kaçışını merak ediyorum bende o sahneyi çok merak ediyorum çok güzel olucak gibi duruyo  ben bide snape in en kötü anısını merak ediyorum bir sürü yeni oyuncu olcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viktor krum
Şeker

muse's-new born-hysteria-muscle museum
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2006, 20:54:46 » |
|
en iyi sahne sirius un öldüğü sahne olacak en kötü sahne ise harry ve chonun öpüşmesi olacak bence  herhalde tam tersi olcaktı yanlıs yazmısın  bencede en iyi esrar dairesindeki ölüm yiyenlerle harry ark. ve yoldaslarla yapılan catısma.en kötü ise siriusun ölümü.
|
|
|
|
|
|
 NEDEN KORKUYORLAR? İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor kendini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor , eleştirelmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğin kıymetini bilemediği için. Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şeyler vermediği için. Ve ölmekten korluyor , aslında yaşamayı bilmediği için... W.SHAKESPEARE
|
|
|
e_pack
SİNEK
Şeker

CIGA
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2006, 23:47:26 » |
|
bn snape'in en kötü anını yani genç çapulcuları çok merak ediorm.
|
|
|
|
|
|
Just one last dance, before we say goodbye...
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2006, 23:51:23 » |
|
hepsi şıkkını nie çıkartmadnız.heerkes hepsi şıkkını işaretler
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2006, 18:30:39 » |
|
siriusun öldüğü sahne ve snapenin en kötü anısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 13, 2006, 21:28:04 » |
|
siriusun öldüğü sahe, snapele zihinbend dersleri umbridgein işkenceleri dombi ve voldi düellosu ikizlerin okuldan kaçışı  lupin,tonks,deligözün harryi yoldaşlığa götürüşü do dersleri maçtan sonra fred ve harrynin malfoyu pataklaması  birde harrynin dırdırcıda röportajı yayınlandıktan sonra umbridgein gösterdiği tepki var ama o sahneyi çekmezler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2006, 21:29:43 Gönderen: eftelya »
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|