mc_tugce
Süt
HAYALLERE DALIP YAŞAMAYI UNUTMA!
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 25, 2006, 22:30:24 » |
|
SANIRIM HERMONiE ve ron bir birinden hoşlanıyor 5. filmde acaba birbirlerine söleyeceklermi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 26, 2006, 17:09:09 » |
|
Bence en heyecan verici sahne Dumbelldore'la Voldemort'un düelloları olucak. 
|
|
|
|
|
|
Ceza Hayran Kulübü
°۞°۞°RAP KULÜP°۞°۞°
|
|
|
danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 29, 2006, 23:33:03 » |
|
harryi choyu öperken düşünmek istemiyorum ama öptükten sonra ron ile emmanın göstereceği tepkiler kesin çok komik olacak hele ronun takla atmaları sözde kitapta öyle yazıyor ama filmde nasıl yaparlar bilemiyorum ama en çok merak ettiğim bölüm vodemortun harry nin içine girmesi harry nin bakışları bu konuda danielın çok zorlanacağına eminim voldemort gibi bakmak ve onun gibi davranmak bir yandan da içine biri girmiş gibi görünmek amaaaan düşünmesi bile yorucu ve zorlayıcı geliyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eceandharry
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 03, 2006, 21:39:28 » |
|
bence son bakanlıktaki herşey yoldaşlığa giriş harry ve cho nun öpüşmesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 03, 2006, 21:46:32 » |
|
sirusun ölümü ( ki ölmedi  ) D.O kurulumu süper olcak gizili oda cho ve harrynin evcilik oynması
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 05, 2006, 11:31:57 » |
|
sirius un ölmesiniistemiorum ama en güzel sahne bence karanlık lord un bakanlığa gelişi olacak.harry ye yaptıı avada kedavra büyüsü olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 06, 2006, 21:26:04 » |
|
bence en kötü sahne cho ile harrynin öpüşmesi ve siriusun ölmesi  en en güzel sahnelerden biride do nun kurulması orda hermonie nin patronusundan kuğu çıkarışını çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 07, 2006, 10:06:24 » |
|
dumbledorenin ordusunu merak ediyorum.....birde umbrigdenin verdiği cezaları çok merak ediyorum ve güzel olacak bu sahneler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2006, 10:30:07 » |
|
dumbledore ile voldemortun düello sahnesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2006, 10:40:05 » |
|
sirusun ölümü ( ki ölmedi  ) D.O kurulumu süper olcak gizili oda cho ve harrynin evcilik oynması aynen
|
|
|
|
|
|
~H.I.M~ ARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB ron...harry...hermione

|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 07, 2006, 17:04:35 » |
|
ikizlerin okuldan kaçışın baya merak ediyorum demek sonunda başarıyorlar
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 11, 2006, 10:20:52 » |
|
şimdi ayrım yapmak ayıp olur.. ben hepsi dedim.. ve umarım güzel film yaparlar.. kısa olmasın.. saatlerce sürsün..
|
|
|
|
|
|
Sen içmiyorsan içenleri kınama bari; Bırak aldatmacayı, iki yüzlülükleri; Şarap içmem diye övünüyorsun, ama, Yediğin haltlar yanında şarap nedir ki? Ö. Hayyam
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 12, 2006, 23:37:13 » |
|
valla bend bi bakmışım hepsi demişim kendimden geçip gözümde canlandırınca  uff harika olucak olsun olucak 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 15, 2006, 17:52:57 » |
|
d.o dersleriii weee dumbledore illee voldemort'un düello sahnesiii olur bence
|
|