|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 16, 2006, 21:16:31 » |
|
Ben en çok düello sahnesini merak ediyorum!!Ama keşke Richard Harris olsaydı, onunla sahne muhteşem üstü olurdu  Neyse artık Michael Gambon da elinden geleni yapar heralde...Bir de Fred ve George'un yarattıkları şu meşhur bataklık sahnesi var tabii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viktor krum
Şeker

muse's-new born-hysteria-muscle museum
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 16, 2006, 21:29:38 » |
|
birde o düsünsellede az daha harry jamesin snapein donunu indirip indirmedigini göremedi acaba ne oldu yaw.
|
|
|
|
|
|
 NEDEN KORKUYORLAR? İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor kendini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor , eleştirelmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğin kıymetini bilemediği için. Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şeyler vermediği için. Ve ölmekten korluyor , aslında yaşamayı bilmediği için... W.SHAKESPEARE
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2006, 16:24:16 » |
|
en güzel sahne bence woldermort ile dumbledore'nin düello sahnesi en kötü sahne ise harry ile cho nun öpüşme sahnesi iğrenç
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 17, 2006, 16:29:23 » |
|
ruh emicilerden birinin kafasının bebek kafasına döndüğü sahne çok acaip olurdu heralde
en kötü sahne heralde belatrix in neile işkence ettiği ve annenle babanı da işte böle delittim dediği sahne olurdu
|
|
|
|
|
|
Niye bana herşey korku her şey tasa Ne gece ne gündüz kaygısız Neden bütün yollar karanlığa Gecelerim uzun ışıksız
Aşk yarı yolda kaldı neyleyim Korkmuyorum ben buyum böyleyim
Yarınlar kadar yakın içimde fırtına Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma Yaslanıp gururumun kambur sırtına Kendime rağmen durmam basar giderim
Nereye gider yollar sır dağlara Denizler uçsuz bucaksız Gözlerim arkadaş uzaklara Gecelerim uzun ışıksız
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 17, 2006, 21:02:13 » |
|
Bence hepsi...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
|
|
|
volcano
Süt
TOPRAKTA DA BULUŞURUZ ÖLÜMÜN KORKUSU KORKUTAMAZ...
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2006, 01:18:10 » |
|
tabikide hepsi cok guzel sahneler cok merak ediyorum oraları cektiler mi acaba yoksa cekecekler mi?
|
|
|
|
|
|
Neden sevinir insan zafer kazandığında,kazanmak neye yarar ki?kaybeden olduğunda...
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 19, 2006, 14:43:48 » |
|
Michael Gambonun yüz hatları Richard Harristen daha sert olduğu için 5.filmde dumbiyi çok iyi canlandırır.malum düello sahnesndei ve harrye karşı biraz sertti. yapımcı dan,emma ve rupertla ödül gecesine katılmıştı.orda yaptığı röportajda orman sahnesinin çekildiğini söylemişti.geçenlerde dan yaptığı bir röportajda alan rickmanla olan çekimlerinin günde 9saati bulduğunu söylemişti.galiba sanpele zihinbend sahneelrini çekiyorlar.
ah ah o ikizlerin okuldan ayrılış sahneleri olsa ama heralde çekmezler.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 22, 2006, 01:50:34 » |
|
ikizlerin kaçtığı sahne voldemord ile dumledore nin karşılaşması ve bu tülün arkasındaki yer varya ben orayı şahsen çok merak ediyor ve oranın çok önemli olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
R.A.B.
Şeker

mimbulusun siteye geri alınmasını istiyorummm.
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 22, 2006, 02:16:46 » |
|
dumbli ile woldinin düellosu çok güsel olcak (umarım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 23, 2006, 23:41:23 » |
|
siriusun öldüğü sahne,snapenin en kötü anısı,umbridgenin verdiği cezalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keçikız
|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 25, 2006, 18:01:05 » |
|
ben sanırım daha fazla bekleyemiycem çatırt die ortadan ikiye ayrılıcam sırıus öldüğünde harrynin ağladığı sahneye dayanamam benim ağlayınca başıma ağrılar giriyor herhalde sedyeyle çıkarırlar bei salondan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|