danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 15, 2006, 22:43:15 » |
|
haryy hermonie ron ginny neville ve lunanın görünmez atlara bindikleri sahne kesin güzel sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 22, 2006, 14:21:27 » |
|
d.o dersleriii
haryy hermonie ron ginny neville ve lunanın görünmez atlara bindikleri sahne kesin güzel sanırım
bak ben bu 2 sahneyide unutmuşum  bencede ikiside çok mütişş olcaaak D: ama gende en çok bellla ve siriuslu sahneyi merak ediyorum ben 
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 22, 2006, 21:04:50 » |
|
bence hepsi çok güzel olcak  (sonuçta hp yani) richard harrisle (ölmeseydi  ) düello sahnesi güzel olabilirdi zaten şu yeni adamı sevmiyorum  ama genede ii oyuncu eğer öle olmasaydı filme alınmazdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 24, 2006, 09:21:58 » |
|
bence bizzim yeni dambi eli deqmişken 5.kitabın sonunda voldiyi öldürür,neredeyse harry'i öldürüyou 4te... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daeron
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 26, 2006, 20:56:03 » |
|
Bence en iyi sahne cho ile harry'nin öpüşme sahnesi olur... ama tahminimce orayı filmde göstermezler ama gösterirlerse süper  ;Dolur... göstermezlerse dumbledore ile voldemortun duellosu merakla beklenmekte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rektör
Cafeden Uzaklaştırıldı
Süt
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 30, 2006, 18:48:41 » |
|
Bence Hepsi... Bütün Sahneler manyak olcak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 04, 2006, 20:35:08 » |
|
DO derslerini çok merak ediyorum... Sanırım onlar harika olacak, tabi kesip biçmezlerse..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 05, 2006, 18:20:10 » |
|
siriusun öldüü sahneyi ve do yu çok merak ediorum ama siriusu daha fazla aahh ahh gidio biricik siriusum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bellatrixlestrange
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 05, 2006, 18:35:48 » |
|
voldiyle dumbledoreun düellosu ve siriusun ölümü...
|
|
|
|
|
|
VOLDEMORT BENİM DÜNÜM BUGÜNÜM VE GELECEĞİM... ÖLÜM YİYENLER...
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 12, 2006, 14:43:04 » |
|
bence bütün sahnelercok güsel olcak ve film cok heyecanli gecicek 
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 15, 2006, 12:52:30 » |
|
bence düello sahnesi tek. muhteşem olucak tabi yapabilirlerse. ve snape in en kötü anısı ve öpüşme sahnesi dan in yerinde olmak isterdim offffffffffffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #59 : Haziran 18, 2006, 12:37:43 » |
|
walla d.o dersleri woldi-dumbi düellosu snapein o küçük düştüğü an süper olcak benceee cho öpmesin harrymi istemiorum kapıcam gözlerimi zate o sahne de bidee siriusun ölümü müthiş izlenmeye değer olcak gibime gelioo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|