Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 10:37:59  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2007: Harry Potter Yılı  (Okunma Sayısı 190 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Haziran 25, 2007, 19:44:00 »

Film Fantasy dergisinin 2007 Haziran sayısında, Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmine beş sayfa ayrılmış. Oyunculardan Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger) ve yönetmen David Yates'ten yeni film hakkındaki görüşleri alınmış. Radcliffe'in bölmünden yapılan alıntı şöyle:

Bolca eğlence ve büyü olmasına rağmen, Radcliffe yine de uyarıyor, "Bu, olağanüstü olan dördüncü filmden çok farklı. Bu seferki çok daha karanlık ve duygusal bir yolculuk."

Radcliffe, Zümrüdüanka'ya hazırlanmak için drama danışmanıyla buluştu, bu sayede, filmdeki iki ana ilişkisiyle -vaftiz babası Sirius ve Cho- paylaştıkları büyük bir kayıptan sonra birbirlerini başka biriyle ilişkilendirmeleri temel alınırken sağ kalmış olmanın verdiği suçluluğu anlayabildi.

"Sirius, benim aracılığımla James'e tutunuyor ve ben, Sirius sayesinde babama tutunuyorum," diye anlatıyor Radcliffe. "Aynı şey ben ve Cho arasında da oluyor. "Onun erkek arkadaşı öldürüldüğü zaman orada olan tek kişiydim."

Daha sonra yazı yönetmen David Yates ile devam edip Imelda Staunton (Professor Umbridge) ve Jason Isaacs'a (Lucius Malfoy) geçiyor. Isaacs, "Gary Oldman'la birlikte bir düello sahnemiz vardı, kendisi muhtemelen evrendeki en sevdiğim oyuncu. Birlikte 10 yaşındaki iki çocuk gibi etrafta oynayıp durduk."

Dergiden taranan fotoğrafları görmek için tıklayın. Bu arada Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin ülkemizde 10 Ağustos tarihinde gösterime gireceğini yeniden hatırlatalım.
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2007, 21:26:24 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2007: Harry Potter Yılı
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 10:37:59 »

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2007, 19:48:16 »

"Birlikte 10 yaşındaki iki çocuk gibi etrafta oynayıp durduk."" =) merak ettim şimdi o hallerini GülümseyenGülümseyen

haber için saolun

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2007, 20:21:20 »

"Bu, olağanüstü olan dördüncü filmden çok farklı. Bu seferki çok daha karanlık ve duygusal bir yolculuk."
her filmde aynı şeyi diyolar hocu, giderek kararıyoruz...
bizim için de 2007 HP yılı olur umarım. seçim var diye ağustos'a ertelendi, ligler başladı diye de kitabı şubat'a ertelemezler umarım.

editt: amma umarım dedim yahu Hede Hödö

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2007, 20:28:58 »

"Bu, olağanüstü olan dördüncü filmden çok farklı. Bu seferki çok daha karanlık ve duygusal bir yolculuk."

Daniel'ın karakterindeki bakış buna en büyük tanık zaten
Harry'nin bu sinirli ve saldırmaya hazır duruşundan film ne kadarda heyecan yüklü olucak belli..Ama 10 Ağustos olayı böhüüü Ağlayan Ağlayan Ağlayan
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2007, 20:31:35 Gönderen: Nezii » Logged
Anka_kuşu
Mrs. Cullen Melike-Edward
Demleme Çay

Artık Mrs. Cullen'ım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2007, 20:37:10 »

Paylaşımın için teşekkürler.Güzel bi yazı olmuş.Filmin 10 ağustosta geliceğini bilmiyodum.Tüh! neyse artık.

Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!

*Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz! Üzgün

Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
Rupert_Seda
Neden hayat büöle yaaa?! Ben daha eğlenceli olsunisterdimm ^^...
Telve

~~ I'm Sorry, I Can't Be Perfect!... ~~

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2007, 21:33:28 »

10 Ağustos mu O.o öff öff nese paylaşımiçin teşekkürler bu dergiden bende almak istiyorumm Kahkaha

~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~
 :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: