Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« : Ağustos 28, 2006, 22:01:12 » |
|
Ben bir süredir nasıl olduğunu merak ediyordum, bakın burada var: http://www.bildirgec.org/yazi/riva-flv-player-youtube-denAma anlamadığım bir şey var. YouTube'de video izlerken o video dosyası, kullandığınız web tarayıcısının cache dizinine kaydediliyor. Bu video dosyaları Flash Video formatında ve uzantısı .flv. İzlediğiniz video dosyasını (tarih, dosya uzantısı ve boyut özelliklerine göre bularak) istediğiniz dizine kopyalayabilirsiniz.
web tarayıcınıza göre bilgisayarınızdaki cache adresleri şöyle:
Internet Explorer için: Hepinizin bildiği gibi Temporary Internet Files dizini... Dizine kopyalama işini nasıl yapıyoruz?
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2006, 22:03:17 » |
|
Öykücüq süpersin hatta karma sistemi açık olsa sana bürsürü kazan pastası verirdim.  Bende bunu çok merak ediyordum.Youtube den o kadar çok kaydetmek istediğim video varki. Ama dediğin gibi bende nasıl yapılacağını pek anlayamadım.  Belki biri biliyordur.Duyun sesimizi site sakinleri.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2006, 22:05:28 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
IncurabLe
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2006, 09:35:00 » |
|
walla öykücüq bende werirdim kp ama yok  çok merak ediodum saol paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2006, 12:49:31 » |
|
tek kelime ile harika bende çok merak ediyordum bilmiş oldum paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2006, 13:01:25 » |
|
ay çok saolun ya çok makbule geçti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 02, 2006, 22:48:47 » |
|
ya ben şimdi ikinci yazıdaki birinci yöntemi uyguladım get_video die bilgisayarıma kaydetti ama flv ile açmıyor napıcam ben ya flv'yi de yükledm 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 02, 2006, 22:53:51 » |
|
Yüklediğin dosyanın üzerine sağ tıklayıp özelliklere gir. "Genel" kısmında dosyanın adının yazdığı boşluk var ya, işte dosya adının sonuna .flv yaz ve uygula de. O zaman flv dosyasına dönüşüyor ve açılıyor 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2006, 22:58:19 » |
|
bende ariyordum nasil dosya iniyor diye cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2006, 23:04:52 » |
|
bir dosya adı yazmalısınız dior ya uff  kabul etmio .flv yazınca 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2006, 23:09:20 » |
|
Sadece .flv yazma, mesela bir dosya adı yaz, onun sonuna ekle. Bunun gibi: Check The Gate.flv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 02, 2006, 23:11:05 » |
|
çok çok çok çok çok teşekkürler öykücüq kazan pastası olayı açıldığında sana bir sürü vereceğim.çok teşekkürler tekrar beni nasıl mutlu ettin bilemezsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selwi
Şeker

***ERSAN İLYASOVA***
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 11, 2007, 03:01:39 » |
|
ben youtube videolarını flv player indirorm ama bi işe yaramıoki windows media player yada windows movie makerda açılan bi şekilde indirmek istiyorum var mı öyle bişi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wsly_pttr
Şeker

Cafe'den Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 11, 2007, 19:47:22 » |
|
ben youtube videolarını flv player indirorm ama bi işe yaramıoki windows media player yada windows movie makerda açılan bi şekilde indirmek istiyorum var mı öyle bişi?
e var tabi öyle flv playerla filan uğraşmanıza gerek yok ki zaten vidonun linkinden direk indirme programı var programın adı vdownloader http://www.inndir.com/program.php?id=36799 programı açtıktan sonra youtube de verdiği linki yapıştırıyosunz sonra normal bi video olarak kaydediyor movie maker media player hepsinde açabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2007, 17:40:00 » |
|
e var tabi öyle flv playerla filan uğraşmanıza gerek yok ki zaten vidonun linkinden direk indirme programı var programın adı vdownloader http://www.inndir.com/program.php?id=36799 programı açtıktan sonra youtube de verdiği linki yapıştırıyosunz sonra normal bi video olarak kaydediyor movie maker media player hepsinde açabilirsiniz. bunu bilmiyordum çok saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|