Priori_Incantatem
Süt
Farklı Olmak Güzeldir.En az Sıradan olmak kadar.
|
 |
« : Temmuz 07, 2008, 17:28:56 » |
|
int. sitelerinde fotoları var ama bu ürünlere nasıl ulaşıcağımızı bılemıyoruz örneğin: bi Hp Asası iyi bir hatıra olurdu.Fikri olan ve yha nasıl ulaşıcağımızı bılen varsa Cvp yazsın PLS....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaranlıkLord
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2008, 18:23:30 » |
|
bende posterlerini fln nerden bulabılecegımı merak ediyorum bi bilgisi olan varsa soyleyebilirmi ? =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2008, 18:27:30 » |
|
Sanırım asa vs. gibi ürünler internetten sipariş ediliyor. Sitenin adını unuttum ama (zaten yabancıydı  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Krema

Toujours pur - (Daima saf)
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2008, 18:29:05 » |
|
o ürünleri satan yerlerden alabilirsiniz. not : iddia ediyorum bu sitedeki en anlamsız mesaj bu 
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid ALBUS SEVERUS POTTER
|
|
|
|
|
Priori_Incantatem
Süt
Farklı Olmak Güzeldir.En az Sıradan olmak kadar.
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 07, 2008, 21:01:55 » |
|
ewt ama eminim D&R gibi büyük firmalar bunu koymalı benden önce arastıran varsa ltfn eklesin yoksa işimiz gene yurt dısındaki akrabalarımızamı kaldı  Ayrıca Galası bile yapılıo Saçma sapan kahramanların oyuncakları gelio nie H.p y egereken ilgi gösterilmio? Kitabı Cd*Dvd si hariç bişiyi satılmıo Film çıkıs aylarındaki Dergilerin verdiği Posterler hariç bask ahiç bi ürün bulamadım Sadece 1 Asa Değil olay diğer ülkelerde Daha farklı bi rant bu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 20, 2008, 06:25:33 » |
|
dost kitabevinde elli santim boyunda tironun snape'in ve de malfoy'un bebeklerini görmüştüm.ya ben daha gryffindor kravatı bile bulamadım yanarım yanarım ona yanarm 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 22, 2008, 17:54:12 » |
|
Benim de pek bi bilgim yok ama sitedeki bir mesajda D&R'da altın snitch satıldığı yazıyordu, içinde küçük stickerlar varmış, aklında bulunsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2008, 10:29:11 » |
|
Burda posterler falan vardı bi bakın derim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lessien taralom
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 23, 2008, 23:14:36 » |
|
gitigidiyor.com da siriusun asası satılıyo 1 tane kalmş en son 125 ytl idi. ben aldım oymalı filan süper 
|
|
|
|
|
|
 Cafemi seviyorum…
|
|
|
gölgeharamisi
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2008, 02:01:10 » |
|
tüy kalem satılan bir yer biliyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valentino
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2008, 04:29:59 » |
|
bencede bende mrk ediyorum online siparis edicegimiz bir yer varmi Yardimci olurmusunuz!!
|
|
|
|
|
|
KOTULER HER ZAMAN KAZANIR!!!
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 23, 2008, 16:21:04 » |
|
taksimde satan yerler var diye duydum ama oralara gidemeyenler kalem silgi defter ..le idare edicek bende yığınla var bizim sitedekilere postalamıştım süper olmuştu
|
|
|
|
|
|
başına buyruk ejderha süvarisi herşey burda.... fantastikefsaneler
|
|
|
|
CrN-Emma-Dan
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 06, 2008, 19:19:31 » |
|
o ürünleri satan yerlerden alabilirsiniz. not : iddia ediyorum bu sitedeki en anlamsız mesaj bu  süper cevaptı aynen katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|