Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:45:00  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tunka/ Web çerisi  (Okunma Sayısı 345 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ron_hermione
~мügε~
Kakao

яღhя §hįppєя

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 18, 2007, 21:30:30 »

arkadaşlar Tunka 2006 diye bir program var ..İngilizce siteleri türkçeye çeviriyor.Ben programı indirdim fakat kuramadım bilgisayarıma eğer bu programı kuran varsa bana yardımcı olabilir mi...belki kuran vardır dedim  Kararsız

~R/Hr Shipper~
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Tunka/ Web çerisi
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:45:00 »

SivriSinek
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2007, 00:27:56 »

ya ben bi aralar cafede sözü geçince bu çewirme programlarını denemiştm ama ölesine korkunç çewiriolar ki kurmasını fln boşwer, hiç uğraşma derim  Hede Hödö

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
ron_hermione
~мügε~
Kakao

яღhя §hįppєя

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2007, 15:16:37 »

herkes çok güzel bir program diyordu o kadar kötü mü yaa  Kararsız

~R/Hr Shipper~
SivriSinek
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2007, 22:35:50 »

walla güzel göreceli bi kawramdır bana göre kötü olan başkasına göre güsel olabilir Hede Hödö sen bilirsin dene yine de Göz Kırpan sonra beni bu sinek caydırmıştı die küfretme Hede Hödö

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
ron_hermione
~мügε~
Kakao

яღhя §hįppєя

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2007, 23:51:05 »

yok küfretmemde  Kahkaha ...yorumların hepsinde çok güzel bir program yazıyodu ondan dedim ama sen kötü diyosan kötüdür napalım bende indirmem  Kararsız ..güveniyorum sana  Gülümseyen

~R/Hr Shipper~
SivriSinek
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2007, 00:33:28 »

yok yok güwenme sen indir en iisi Dil Çıkaran bak nasıl döndüm bi anda Kahkaha yani sen bilrisin de Dil Çıkaran ne bilim Dil Çıkaran kafana göre takıl Hede Hödö

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
DexteR
~Lost~
Telve

Lucky

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2007, 00:39:02 »

hatta dur aklına gireyim simka ceviriyi indir oda baya iyidir cümle seklinde cevirsi bile vardr tabi okadarda iyi değil ama Kahkaha ceviride

Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2007, 01:02:14 »

aslına bakarsan simka ve diğer bütün sözleri kullanmış biri olarak hepsineberbat diyorum. Evet ingilizcey bilmeden önce ne hakkında bahsettiğini az çok ve genelde yazının içne ederek çıkartıyor fakat az çok ingilizceden anlar lduktan sonra, programa lanet ediyorsunuz Kahkaha Ben onu artık sadece sözcük çevirmek için kullanıyorum. Fakat gene de sen bilirsin. Aralarında en iyi simka.

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
ron_hermione
~мügε~
Kakao

яღhя §hįppєя

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2007, 14:44:59 »

bir indir bir indirme diyosun yaa kararsız kaldım  Kararsız...bana çok gerekli aslında indirmem gerek simkayı nasıl indiricem yardımıcı olur musunuz  Ne?

~R/Hr Shipper~
Alatariel Elensar
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2007, 20:18:56 »

indir indir benim gördüklerimin en iyisiydi (buda tam çevirmiyo tabi) ama ing ödevi için fln baya işey yarıyo cümle kurmaya ama tam performans bekleme
SivriSinek
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 21, 2007, 20:26:58 »

ya ben anlamıorm ingilizce dersinin amacı ingilizce öğrenmek değil mi? Ödewler için böle programlar kullanırsanız o zaman ne anlamı kalıo ki? Kendim zorlanıorm diosanız zorunda kaldığınız yerleri iyi ingilizce bilen birinden size anlatmasını isteyin, sizin için yapmasını değil ama. Benim bi arkadaşım war, senelerdir ben ing bilmiorm ing'den anlamıorm derdi. En sonunda şimdi hazırlık okuyo we tüm ödewlerini bnm yapmamı istio, ben neden çabalamıosun dediğimde de beceremiorm ki dio. E hiç çabalamadan beceremediğini nasıl biliosun? Mesela arnaya bu konuda hayranlık duyuorm. O da hiç ingilizce bilmiodu ama azimle uğraştı, insanlara sordu, öğrendi we şu an ilk halinden çok iyi düzeyde bir ingilizceye sahip. Yabancı dili artık bir ders olarak görmekten wazgeçin. Yabancı dil sizin hayatınızın önemli bir parçasını etkileyecek ileride, dersten 3 almak 5 almak bi işe yaramıo. Tek dilin bile aslında artık yetmediği bir zamanda 2 dil öğrenme şansınız yoksa bile en azından bir dili iyi bilin, kendinizi bu konuda geliştirmeye çalışın.

Nese fazla nutuk çektim sanırım ama böle programların kullanılması taraftarı deilim...

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 22, 2007, 09:25:25 »

Böyle çeviri siteler de var ama öyle bir çeviriyor ki, sanki türkçe bir cümleyi karıştırıp size ingilizce çeviri diye gösteriyor....Sonuçta makine ne kadar doğru çevirebilir ki Dil Çıkaran Ödevleriniz bunlarla yapmanızı hiç tavsiye etmiyorum, bi kere yararı yok cidden ikincisi kendiniz öğrenirseniz ve bu tür programlar kullanmassınız ilerde bunun yararını göreceksiniz..(bakınız ben Hede Hödö cidden kendim çalıştığıma çok memnunum şimdi bir iki yer dışında her şeyi yardımsız yapabiliyorum Gülümseyen)

Yine de sen bilirsin ron_hermione Terleyen

wsly_pttr
Şeker
**

Cafe'den Uzaklaştırıldı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Şubat 23, 2007, 17:26:52 »

Saçma ve hiç yararı olmayan bi çeviri asla tavsiye etmem. Sadece satın alabileceğn çeviriler önerebilrm ama sen galiba paralı istemiyosun. Eğr istersn cvp verrsin
ron_hermione
~мügε~
Kakao

яღhя §hįppєя

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2007, 12:23:26 »

iyide ben ödevimi yapmak için istemiyorumki bi kere ben okulumu bitirdim.Bana başka birşey için gerekli bu çeviri programı sanırım yanlış anlaşıldım Gülümseyen

Saçma ve hiç yararı olmayan bi çeviri asla tavsiye etmem. Sadece satın alabileceğn çeviriler önerebilrm ama sen galiba paralı istemiyosun. Eğr istersn cvp verrsin

hayır paralı istemiyorum yinede sağol  Gülümseyen

~R/Hr Shipper~
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: