|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 31, 2008, 15:17:38 » |
|
eğer böyle birşey varsa vay halime 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #61 : Şubat 04, 2008, 16:09:37 » |
|
o kadar uğraşacağınıza msn discovery' i indirin. Program kimin engellediğinden, sildiğine, karşı tarafın hangi sürümü kullandığına kadar herşeyi gösteriyo. Ayrıca karşı taraf seni silince, sana konuşma penceresi açınca da gösterdiği gibi. ... ileti yazıyor yazısı yerine ne yazdığını da gösteriyor
emm.. o program konuşmaları da kaydediyor değilmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #62 : Şubat 25, 2008, 15:12:09 » |
|
sanırım onu ayarlayab!LLiyorsun  ileti yazıyor yazısı yerine ne yazdığını da gösteriyor
işte bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #63 : Şubat 25, 2008, 15:31:44 » |
|
güzel paylaşım geç oldu ama ... ve bunu öğrenmenin tek yolu bu !! sakin başka bi limk yada program verildiğinde denemeyin ... eğer denediysennizde şifrenizi değiştirin ama başka bi pc den !
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #64 : Şubat 25, 2008, 15:53:06 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 15:54:23 Gönderen: __geçici__ »
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 05, 2008, 19:24:18 » |
|
;Dayy süpermiş beni silenleri gördüm. hiç ummazdım küstüm  valla hesap sorucam  bir şey sorabilirmiyim?beni engelleyen kişi çevirim içi olduğunda ben görebilirmiyim acaba?cevap atarsanız sevinirim. ;)bu sorunun çevabı umduğum gibi ise cinayet çıkacak haberiniz olsun. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 07, 2008, 20:33:51 » |
|
ya bu şimdi şifre falan istemiyor di mi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 20:34:58 Gönderen: RiotGirl. »
|
|
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 10, 2008, 04:24:18 » |
|
;Dayy süpermiş beni silenleri gördüm. hiç ummazdım küstüm  valla hesap sorucam  bir şey sorabilirmiyim?beni engelleyen kişi çevirim içi olduğunda ben görebilirmiyim acaba?cevap atarsanız sevinirim. ;)bu sorunun çevabı umduğum gibi ise cinayet çıkacak haberiniz olsun.  seni engellemişse çevrimiçi olsada göremessin :S ya bu şimdi şifre falan istemiyor di mi?
discovery mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 20, 2008, 10:44:28 » |
|
msnde sizi kim engellemiş gibi sitelere sakın girmeyin.fake msn şifrenizi alıp hackledim diye geçiniyorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #69 : Ağustos 14, 2008, 14:34:06 » |
|
teşekkürler ben gösteririm onlara 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #70 : Ağustos 18, 2008, 13:53:10 » |
|
evet bunu biliyordum  ve herşeyi öğrendim  ama az kişi engellemiş veya silmiş beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #71 : Ağustos 18, 2008, 14:34:44 » |
|
Silenler çok da umurumda deil, benim msn yazışmalarım öyle pek ciddiye alınacak şeyler olmadığından (alanlar da çıkabiliyor aman bana ne  ) kimle konuştum kim engelledi, vs hiç ilgi alanıma girmiyor. Fakat bugün sinirime denk geldi ya da içimden geldi, beni silenleri ben de sildim.Eminim çok sevinmişlerdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|