|
Dame
|
 |
« : Aralık 10, 2007, 02:06:32 » |
|
Bizim okul şu son iki senede garip dönem ödevi konusu vermekte nobel ödülü alacak duruma geldi ve malesef çilesini nedense hep ben çekiyorum.  Seçtiğim konu " 9. sınıf matematik konularıyla ilgili yaşadığınız garip olaylar ya da anılar"  İşte sınav sırasında yaşananlar ya da çalışırken hatta en olmadı derste yaşanan ilginç şeyleri bulmam gerekiyor. Espriler bile olur.  Şey yardımcı olursanız harika olur. Yoksa tek çare kapı kapı dolaşacağım. Anıların 9. sınıf olması şart değil (yine de lise düzeyinde olursa daha iyi  ) Konular: -Kümeler -Mantık -Fonksiyonlar - Türkçe'si budur inş- -Kartezyen daha var ama şu anda aklıma gelmiyor daha sonra eklerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2007, 02:12:42 » |
|
Yuh be bu ne konu !!! İyi ki matematikten almamışım dönem ödevini! Benim bildiğim bilgi içerikli falan olur ödev dediğin, gerçi böylesi de daha kolay ve eğlenceli olur ama sorunca da hiç aklına gelmez ki insanın!  Of neyse aklıma gelirse ben yazarım buraya, söylerim falan, yaparız bi şeyler 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2007, 14:48:36 » |
|
evet bencede yuh yani ilk defa böle bi ödev verildiğine rastlıyorum mattan  genelde soru bankaları falan verirlerdi  bence sen liselerin falan sitelerine gir hani öğrencilerin buluştuğu siteler oralarda genelde anlatırlar dersteki komik olayları falan
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 15:34:11 » |
|
eeee PES! artık kolay gelsin aklıma bir şey gelirse yazarım
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 16:10:12 » |
|
Yahu o ne biçim ödevmiş öyle. Genelde soru bankalarından soru felan verirler ya da konu isterler.Böyle bi ödevi ilk defa duydum  Bi de her konu için ayrı ayrı anı mı yazıcaksın. Aklıma bi şey gelmiyor eğer olurda öğle garip bi olay başıma gelirse söylerim.
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2007, 17:55:52 » |
|
Yok ayrı ayrı anı yazmam gerekmiyor zaten en fazla 15 sayfa olabiliyor malesef  Neyse yine de herkese teşekkürler. Aklınıza gelirse lütfen yazın. Hoca bulsa yine iyi zümrece karar vermişler geçen sene de mat dönem ödevi için kitap toplama kampanyası başlatmıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2007, 15:42:28 » |
|
ee madem biliyosun mattan bu kadar tuhaf ödev verdiklerini neden tekrar matemetikten dönem ödevi aldın ki 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2007, 17:10:27 » |
|
Her sene dönem ödevleri düzeltiyor notumu da ondan yoksa ne diye mattan alayım deli miyim yaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2008, 01:28:12 » |
|
Damla yha aklıma bişi gelmedi gelince söliyim bari yazık sana yhaa
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 20, 2008, 23:26:58 » |
|
Sağ ol canım ama gerek kalmadı. Çok şükür hoca bana acıdı ve konumu değişti. İşin garibi bu sefer aşırı kolay oldu  Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|